Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#3061 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1 857 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2015 - 19:00

Nerozhodila mě nepovedená keš, na depresi je přístup a postoj dotyčného ownera. To je to, co nechápu. Než aby se zamyslel nad sebou, tak ho rozhodí střízlivé zhodnocení nevhodnosti místa - že keš na místě nebyla ( prý ukradená, ale pamatujeme i jiné story ) je věc další.

Na tvou keš dnes už přišla řeč po telefonu, když jsme chystali, kam se vypravíme po sobotním eventu - mám notifikace nastavené až tak daleko. Zatím jsme luštit nezkoušeli, prvotní mysterka je, proč tak daleko od domácích souřadnic - ale to ty nám určitě u piknikového košíku rád povíš.  :D

PS: Je vidět, na co myslíš. :D To vypadá, že už je ti snad i líp. :) Napadnout tě měly silné rukavice nebo něco podobného, latex by asi nestačil. :ph34r:

• 0

#3062 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 1 044 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2015 - 19:07

Žádná sláva, mám depku, že si kvůli ATB ani pivo nemůžu otevřít a tak se bavím jak na geochecku přibývají neúspěšné pokusy :D .

A tak mne znovu napadá, že by bylo možná užitečné spojit geodepresivní, georadostný a georůžový koutek do jediného geoemotivního, protože to všechno souvisí :wacko: .

• 0

#3063 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2015 - 20:36

Takže ode dneška na netopejry jedině s prezervativem :D :D :D  (promiň, nedalo mi to, asi ve mně ten puberťák pořád je).

A jestli tě rozhodí jedna nepovedená keš, zkus si vyluštit tuhle GC62D83 .

To bude teprve deprese, když jí nedáš :) .

Teď jsem na to mrknul, dobrý nápad :-) 

• 0

#3064 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2015 - 13:18

Žádná sláva, mám depku, že si kvůli ATB ani pivo nemůžu otevřít a tak se bavím jak na geochecku přibývají neúspěšné pokusy :D .

A tak mne znovu napadá, že by bylo možná užitečné spojit geodepresivní, georadostný a georůžový koutek do jediného geoemotivního, protože to všechno souvisí :wacko: .

Hmm, nedalo mi to a podíval jsem se na to... Asi druhý nápad jasný... Vychází blbě, no, asi to bude takhle... Stále nevychází - zjistím, že je tu nápověda pro první i druhý nápad, které jsem si nevšiml, takže vím, že počítám dobře, ale něco jsem přehlédl... Nakonec asi po hodince chyba odhalena...

Škoda, že si ji asi nikdy neodlovím, je trochu daleko od domova.

Luštění celkem nápadité. Líbí se mi hlavně ta nápověda pro ty, co tápají:-)

• 0

#3065 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 10:57

Děkuji za příspěvky ohledně netopýrů. Už jsem si opatřil respirátor FF2 za necelých 40 Kč (má i ventil), využiju ho taky na chatě při nabírání koksu v kůlně.

Ale k geodepresivnímu tématu: Zrovna jsem upravoval svůj příspěvek v jednom vlákně - a mezi tím mi ho jeho zakladatel (?) zamknul. Najednou se objevilo, že "nemám oprávnění" :angry: .

• 0
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#3066 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 622 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 18:35

Tak jako otevřít ho můžeš, jen ho nesmíš pít :) :) :)

• 4

#3067 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 917 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 18:41

Děkuji za příspěvky ohledně netopýrů. Už jsem si opatřil respirátor FF2 za necelých 40 Kč (má i ventil), využiju ho taky na chatě při nabírání koksu v kůlně.
Ale k geodepresivnímu tématu: Zrovna jsem upravoval svůj příspěvek v jednom vlákně - a mezi tím mi ho jeho zakladatel (?) zamknul. Najednou se objevilo, že "nemám oprávnění" :angry: .

Jen poznámka, pokud to víš, tak se omlouvám, ale respirátor je na jedno použití. Když si ho nasadíš a pak sundáš, tak už by se neměl znovu použít. A ventil není zrovna výhra:D

Vtipné je, že ani zdravotníci neví jak respirátor používat a jaký je rozdíl mezi respirátorem a ústenkou. O ústence si všichni myslí, že je chrání (viz japonští turisté), ale je to přesně naopak, ústenka nechrání nositele, ale jeho okolí, aby se od nositele ústenky nenakazilo:D
  • 1

#3068 milan.k

milan.k

Member

• Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 20:36

Jen poznámka, pokud to víš, tak se omlouvám, ale respirátor je na jedno použití. Když si ho nasadíš a pak sundáš, tak už by se neměl znovu použít. A ventil není zrovna výhra:D

Vtipné je, že ani zdravotníci neví jak respirátor používat a jaký je rozdíl mezi respirátorem a ústenkou. O ústence si všichni myslí, že je chrání (viz japonští turisté), ale je to přesně naopak, ústenka nechrání nositele, ale jeho okolí, aby se od nositele ústenky nenakazilo:D

Jen poznámka :-), většina Japonců si ji bere, když jsou a nachlazení a nechtějí nakazit okolí = japonská superslušnost.
  • 0

#3069 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 917 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 20:38

V tom případě dobře dělají:)

• 0

#3070 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 1 044 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 20:42

Tak jako otevřít ho můžeš, jen ho nesmíš pít :) :) :)

Netušil jsem, že jsi sadistka :D . A vůbec, zítra ráno beru poslední tabletu :P .

• 1

#3071 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2015 - 9:00

Jen poznámka :-), většina Japonců si ji bere, když jsou a nachlazení a nechtějí nakazit okolí = japonská superslušnost.

Tak v tom případě se po Karlově mostě denně promenáduje několik stovek nemocných Japonců.

• 2

#3072 Tomas Tubyl

Tomas Tubyl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2015 - 10:55

Když je řeč o nemocech, podařilo se mi objevit geopatologickou nemoc, kterou si dovoluji nazvat trochu odlehčeně třeba Geocachel. Ale není to prdel!

Možná jste se s nakaženým jedincem setkali. Pokusím se popsat dle mých dlouhole...tošních výzkumů:

Upozorňuji na to, že popisuji objevenou nákazu a ne co se má a co nemá a co je správně a co není správně!

Geocahel:

Nejvíce jsou ohroženi tito jedinci:

• Kačeři, s velmi, velmi mnoho nálezy.
  • Owneři, co mažou logy, když je nenajdou v logbooku. Samozřejmě tím nechci tvrdit, že to je špatně, naopak! Zcela dle pravidel.
  • Kačeři, co se nebojí napsat o kešce, že se mu tam něco nelíbí.
  • Owneři, co nedokážou uznat, že se někomu něco na jeho kešce nelíbí.
  • A nakonec všichni co nepojídají preventivní tabletky Cahylpyrin. K dostání u mě, zašlu klidně i na dobírku. Cena 500,-Kč. Vypadá to a i chutná jako Tictac, ale to je kamufláž, aby tě okolí nepovažovalo za blázna. Mentolová příchuť (Za příplatek třeba i pomerančový a DELUXE i s mimoněma!).

Průběh onemocnění:

Je to velmi plíživý vývoj viru. Postižený nemá absolutně páru, že je již nakažen. Chytnout to můžeš i jako nováček s jen málo nálezy. Vir pak v tobě dlouho jen dřímá bez vnějších projevů. Máš-li v sobě dost protilátek (Něco málo produkuje i organismus sám, ale s Cahylpyrinem je to úplně jinej level), pak ti nic nehrozí. V opačném případě tě vir časem zcela pohltí a pak se to už nedá léčit.

Po vypuknutí nemoci, postižený jakoukoliv obdrženou písemnou zprávu, či log, považuje za útok. Přečte si jí v duchu rovnou s výhružným tónem i když tak míněná nebyla.

Tímto testem jednoduše zjistíš, zda-li tě vir již pohltil:

Log na tvé kešce: „Pěkná keška, děkuji“

Přečetl jsi stylem za A nebo za B?:

a) „Pěkná keška, děkuji“

b „No to je teda pěkná keška, tak to teda pěkně děkuji!“

Dále logy: „Logbook je už plný“ nebo „Myslím, že tam ta keška není“ nebo „Nejsou tam žádné CWG“ nebo „Chybí tužka“ apod:

a) „Myslím, že tam ta keška není“  ... apod.

b „Ownere, koukej s tím něco už sakra udělat a to fofrem, než se naštvu!“

Log: „TFTC“

a) Děkuji za keš.

b  No nic moc.

Log: „Ownere, ty jsi vážně borec“

a) ---

b --- Blbec

Já už jsem to chytnul, ale beru tabletky :-)

Tento příspěvek byl upraven od Tomas Tubyl: 08 říjen 2015 - 11:24

• 4

#3073 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2015 - 12:07

Na mě platí jen některé příznaky, tak mám brát čtvrtku?

• 2

#3074 Tomas Tubyl

Tomas Tubyl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2015 - 12:17

ajo, zapomněl jsem napsat vyhodnocení :D

• 0

#3075 jardavera

jardavera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2015 - 13:15

Geocachel - pěkný nápad na zalození mysterky s tímto tématem. Finálka pak stylově u nějaké léčebny...
  • 3

Co nevidím, nahmatám . . .

#3076 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2015 - 13:20

Tome, ten tvůj úvodní příspěvek je do geodepresivního vlákna, nebo do bavícího vlákna? :-).

Omlouvám se, zapomněl jsem, že bez tvých pilulek je tato věta srozumitelná ve stylu: "co to sem zase píšeš za blbosti" :-).

Tak doufám, že ty své pilule používáš, protože mne si docela pobavil.

Jen nevím, kolika rizikovými faktory jsem postižen... Druhý bod nedělám, protože logbook většinou někdo šlohne, třetí bod splňuji dokonale, čtvrtý bod se mě netýká, pátý už vůbec ne, ale první? Záleží na tom, kolik je to hodně... Za poslední rok mám asi 300 nálezů... Ale jinak na kontě přes 6000 :-).

Na druhou stranu i když mě vždy zamrzí logy pouze TFTC a podobné, když jsou na mých hezčích keších, tak stejně si říkám, že třeba jen neměl dotyčný čas psát :-)

• 1

#3077 Tomas Tubyl

Tomas Tubyl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2015 - 16:01

Fjůva 6000 nálezů, tak to už asi Cachylpyrin nezabere. Leda tak rovnou do žíly, ale blbě se to rozpouští. Možná by se to ale dalo šňupat. :D

• 0

#3078 Solim

Solim

Šolim

• Members
  • PipPipPip
  • 1 075 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2015 - 16:35

No kupodivu posledni dobou beru zapis "TFTC" jako velmi dulezitou informaci, stejne tak jako na dalnici D1 kde vetsinou sviti napis "Uprav rychlost". Tim se rika, ze vse je v naprostem poradku, okolo cache neni bordel, krabicka neni praskla, logbook je suchy a je v nem dosti mista, tuzka je pritomna a kupodivu pise a v cache je neco na vymenu. Kdyz se napise neco jineho (stejne jako na D1) tak vetsinou zpozornim, neb nekdo ma potrebu neco napsat a tak se da cekat ze neco neni vporadku. Jen nekdy analyzovat, co tim chtel autor rici, je dosti obtizne. Na dalnici D1 jsem jednou cetl "Zpomal, auto v protismeru", a byl jsem nahrany, neb jsem vubec netusil co bude nasledovat a jak jsem pozoroval ostani, tak na tom byli stejne. Zel jak jsem cekal, ze potkam auto na nasi pulce dalnice, tak nic, jen v protismenu (rozumej na druhe pulce dalnice) furt neco jezdilo, tak dodnes nevim co tim autor myslel. Mozna to byla jen varianta toho prvniho napisu, jen spatne (nebo dobre) pochopena.

• 2

GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp

#3079 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 439 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2015 - 19:44

Geocachel - pěkný nápad na zalození mysterky s tímto tématem. Finálka pak stylově u nějaké léčebny...

Nejlíp u šaškárny v Bohnicích :D

• 0

Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

Tip na výlet: Kondracké farní muzeum

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Blackberry nejen na práci

#3080 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 622 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2015 - 18:17

Netušil jsem, že jsi sadistka :D . A vůbec, zítra ráno beru poslední tabletu :P .

Jenom maličko :)

• 2

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama