Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#721 kosmohill

kosmohill

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 124 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2013 - 16:03

P€T@ napsal/a:
U jedné mysterky jsem oběhal všech 9 stage a na finálku šel s bratrem, aby to nemusel ocházet znovu. Dnes si u tý keše čtu starší logy a zjistím, že bratr to rozkecal všem kamarádům, kteří ze mě mámili finálku aby to nemuseli hledat. To naštve :(
GC2QBBM

Aaa, braska se uz zase oklepal...
Popadni ho za fligr a prived ho na nejaky vhodny event, az se objevi. Mozna naivni myslenka, ale treba mu osobni kontakt s temi jmeny z listingu prospeje a zmeni pristup.
Jinak zas nekde prestreli a skonci pod palbou pulky okresu... Zaslouzene...
Ona ta blazena "anonymita" internetu plodi ruzny individua - viz mistni troll...
  • 0

#722 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2013 - 16:04

Přesně tak, cyklofašisti (dokonce i na geoforu) jsou nejhorší. A to když tak člověk jede večer a jen tak tak objíždí zombie-neosvětlené-podnapilé cyklouše, to je pak zábava ;) Smrkova manželka má +
  • 0

*

#723 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2013 - 16:06

Zvedavko,byl jsem na Eventu Czechoslovak event tour v Pardubicích a v logbooku jsem zahlídl tvoje razítko s ještěrkou z Českých Buďejic.Docela mě to potěšilo,proč to nevím. :D Ale to spíš patří do georadostnyho koutku tak sr za OT.
  • 0

#724 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1401 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2013 - 16:17

WitkoAWendy napsal/a:
Zvedavko,byl jsem na Eventu Czechoslovak event tour v Pardubicích a v logbooku jsem zahlídl tvoje razítko s ještěrkou z Českých Buďejic.Docela mě to potěšilo,proč to nevím. :D Ale to spíš patří do georadostnyho koutku tak sr za OT.

Jo. Nekaz tady Smrkovi jeho paradni depresi nejakym radostnym prispevkem, nebo budeme muset adminy pozadat o zasah ;)
  • 0

#725 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1857 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2013 - 16:19

Jestli máš rád ještěrky ( ať zkusíme ostatní dostat z deprese ;) ), tak tě musím upozornit, že ještěrek sebou mívám mnohem víc: černou na levé straně auta, drátkovanou s korálky na palubce ( vlastní výroba, může potvrdit yardapb s myspulkou, v pátek ji viděli ) až po krásnou novou, co jsem dostala v sobotu - je to skoro šperk.:P A občas mívám i ještěrku na šňůrce jako drobnost do keší pro kačeří dorost.....Kdyby ses tímhle výčtem z depky ještě nedostal, tak další moje oblíbené zvíře je sova: 3x na CWG, 3 druhy na přívěscích k mobilu do keší a občas mžourám jako sova i já - zejména na Oregona na sluníčku.:P Ještě má někdo depku nebo zvířátka pomohla stejně jako po drastických zprávách v TV?
  • 0

#726 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2013 - 18:27

Smrk napsal/a:

mysakf napsal/a:

Smrk napsal/a:
Další frajer s tisíci nálezy, který loguje ztracenou krabku :-(

http://www.geocachin...7a-77d2a68afc63

Vypadá to, že Geo.Benedikt@CZ je dobrej expert, takhle se vypořádal s keší, kterou jsem na dovolené nedal.
http://coord.info/GLC1BYVM
Docela se divím, že se do logu přiznává, že nenašel.

Docela se divím, že owner takový log okamžitě nesmaže. Je smutné, že mu něco takového tak lehce projde.

Spíše je smutné, že vůči nim nedokážete být trochu tolerantnější. Proč je to prostě nenecháte hrát tak, jak se jim to líbí?
  • 0

#727 kelton

kelton

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2013 - 18:51

Smrk napsal/a:

mysakf napsal/a:

Smrk napsal/a:
Další frajer s tisíci nálezy, který loguje ztracenou krabku :-(

http://www.geocachin...7a-77d2a68afc63

Vypadá to, že Geo.Benedikt@CZ je dobrej expert, takhle se vypořádal s keší, kterou jsem na dovolené nedal.
http://coord.info/GLC1BYVM
Docela se divím, že se do logu přiznává, že nenašel.

Docela se divím, že owner takový log okamžitě nesmaže. Je smutné, že mu něco takového tak lehce projde.

Tu třeboňskou mu nikdo nesmaže. Romix už nežije. To Benedikt musí udělat sám nebo změnit na WN.
Ale hezky si to expert zdůvodnil. Tolik slov. :o
  • 0
kelton

#728 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2013 - 19:03

WitkoAWendy napsal/a:
]Ale jo,jenže jakej má smysl se rozčilovat nad blbostí ostatních? Sám jsem se takhle čílil kdyz jsem zjistil podvod při logovani jedné svojí keše a logy

Ale kdeze! Tady se nikdo nerozciluje. Otazka byla, proc se tim vubec nekdo zabyva?

Ja se tim take zabyvam. Ale nerozciluji se nad tim, spis obcas je nevericne kroutim hlavou. A zabyvam se tim jen proto, abych vedel, kdo je co zac. Protoze jak rekl Smrk, kdyz nekdo podvadi v Geocachingu, velmi pravdepodobne bude podvadet i jinde. A tak moc rad vim, na koho si mam dat majzla.

A tak je taky zajimave sledovat, jak se k tomu stavi i ostatni kolem, kdo se to snazi zamest pod koberec a kdo ne... a tak. B)
  • 0

#729 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2013 - 19:16

To máš recht HaLuMa,občas je to k neuvěření s čím se člověk při GC setká
  • 0

#730 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2013 - 19:19

WitkoAWendy napsal/a:
To máš recht HaLuMa,občas je to k neuvěření s čím se člověk při GC setká

Přesně tak a taky s tím jak někteří jedinci dokáží takovou věc obhajovat.
  • 0

#731 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2013 - 20:15

On je vůbec celý geocaching založen na podvodu, Jeremy Irish se tenkrát rozhodl, že na geocachingu bude vydělávat a ukradl tu hru Davovi Ulmerovi, někteří z vás mravokárců, co podporujete podvodníky, za to ještě Groundspeaku obdivně tleskají a platí 60 USD ročně za PM. ;)
http://www.gc-plzen....p?article_id=42
  • 0

#732 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3564 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2013 - 20:33

shaman3 napsal/a:
On je vůbec celý geocaching založen na podvodu, Jeremy Irish se tenkrát rozhodl, že na geocachingu bude vydělávat a ukradl tu hru Davovi Ulmerovi, někteří z vás mravokárců, co podporujete podvodníky, za to ještě Groundspeaku obdivně tleskají a platí 60 USD ročně za PM. ;)
http://www.gc-plzen....p?article_id=42

Milý potomku křesťanů, máš sice v zásadě pravdu, nicméně pokud ji budeš neustále opakovat jako kolovrátek, ničemu tím nepomůžeš. Začínáš mi nápadně připomínat škrábnutou gramofonovou desku, pokud jsi ve svém věku kdy něco takového viděl! :D :D :D
  • -1

#733 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3250 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2013 - 20:40

Nepoužívej slova, kterým nerozumíš, šamánku.
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#734 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2013 - 20:54

Jak praví jedno staré dobré české přísloví: "Opakování - matka moudrosti".
  • 0

#735 pavouci

pavouci

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2013 - 21:17

60 USD ročně za PM. Sem nevěděl že to zdražili:D
  • 0

#736 KulisekW

KulisekW

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1038 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2013 - 21:21

Grrrr!:@ To je vážně tak těžký použít při vracení keše mozek a dát ji dnem vzhůru, tak aby se do ní zbytečně nedostávala voda? A nebo (u mé další) je zas veliký problém vracet ji na začátek trubky a nezarvat ji tak, že nejde vyndat! :@ Nu což, vyrobil jsem rovnou novou, umístil ji a jestli se ztratí, zkusím nějak vyšťourat tu starou. :D
  • 0

#737 Bubo_CZ

Bubo_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 302 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2013 - 21:32

Spíše je smutné, že vůči nim nedokážete být trochu tolerantnější. Proč je to prostě nenecháte hrát tak, jak se jim to líbí?

Protože si část společnosti plete demokracii s anarchií?
Homo sapiens se od prvopočátku řídili určitými pravidly a to nám zůstalo doteď a pravděpodobně nám to pár set let ještě zůstane. Až bude společnost na takové úrovni, že pravidla nebude potřebovat, třeba to bude fajn. Zatím to tak ale není.
Pokud se jim líbí jiná pravidla, než nabízí GC, můžou si založit hru podle svého uvážení.
  • 0

#738 von Bronin

von Bronin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 314 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2013 - 21:46

Se tady bavíte o nedůležitých a nepodstatných ;) věcech. Jedu domu, kamarádi mě vysadí před barákem.....3 minuty na to pípne Skupec 2km od HC. Nežli se pro mne vrátí, jsou tam všichni z okolí! To je geopech! :D Fakt frustrace....
  • 0

#739 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1857 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2013 - 21:58

Teď si vem, že máš auto s trekovkami před barákem, ničeho se kolik večerů nenapiješ a STÁLE NIC NEPÍPÁ. :D:p:D Co je větší pech?
  • 0

#740 KulisekW

KulisekW

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1038 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2013 - 22:14

Vy máte aspoň auta... To bych si klidně těch 30 km, které mám k nejbližší keši pro FTF bral, ale na kole se mi fakt nechce. :D
  • 0

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama