Publikováno 08 září 2013 - 23:02
Publikováno 09 září 2013 - 9:17
My jsme s něčím podobným tak trošku počítali tak jsme lovit začali na přelomu noci ze soboty na neděli a tak byl kolem keší ještě celkem klídek a žádný fronty. Přes den jsme se pak už jen zúčastnili něktejech doprovodných eventů a pak přes kladenské medvědy hurá domů. Ale je fakt že to co jsme pak přes den ve Stromovce viděli když jsme ji procházeli to byl fakt nářez.ReBa12 napsal/a:
Smrk napsal/a:
Tiskar94 napsal/a:
...tak jsem si na zítřejší výpravu připravil pár keší okolo stromovky.
Dneska koukám na mapu...
Ze sedmi keší čtyři disablované + jedna nedisablovaná ztracená.
To teda bude lov...
V květnu jsem byl na ME v Rakousku a tam povypínali skoro celé město, včetně dlouhých multin a wiga.
Na druhou stranu mít tradičku ve Stromovce, to aby tam owner měnil třikrát denně logbook.
Tak po tom co jsem mohl vidět ve Stromovce se vůbec nedivím. To byl výsměch geocachingu a opravdu vzorová ukázka nováčkům, jak se chovat k uloženým keším. Davové šílenství a degradace této jinak skvělé hry. Owneři keší ze Stromovky mohli rovnou vzít své krabičky a nechat je k logování v ČAGEO stanu. Vyšlo by to nastejno, ale aspoň by nebyla ohrožena místa uložení.
Publikováno 09 září 2013 - 9:21
Publikováno 09 září 2013 - 10:31
martinracek26 napsal/a:
Co mě docela mrzelo, že jsme se chtěli jít podívat na výstavu 10 000 CWG měli jsme objednané i CWG k tomuhle eventu. Tak jsme si tedy vystáli frontu zaplatili 140 Kč vstup a když jsem výstavu prohlédly sháněli jsme se po cwg bylo nám u registrace řečeno že ho seženeme u jednoho stánku. Tak jsme si u něj vystáli frontu a chtěli ono cwg a tam jsme bohužel zjistili že cwg samotné nám prodají jen megaeventu a to druhé mají jen celou sadu asi 40 cwg ke všem eventům že samostatné pro tento event nám neprodají.
Publikováno 09 září 2013 - 11:08
Nebylo to až tak strašné, dcerka má jednu kešku ve Stromovce a jedna dobrá duše (díky, qviku!) tam dala začátkem září nový logbook a já tam v neděli donesl další. Na těch směšných ani ne sedm set logů to stačilo, i když je pravda, že některé hromadné německé výpravy tam strčily předpřipravený výtisk A4 s desítkami jmen…ReBa12 napsal/a:
Tak po tom co jsem mohl vidět ve Stromovce se vůbec nedivím. To byl výsměch geocachingu a opravdu vzorová ukázka nováčkům, jak se chovat k uloženým keším. Davové šílenství a degradace této jinak skvělé hry. Owneři keší ze Stromovky mohli rovnou vzít své krabičky a nechat je k logování v ČAGEO stanu. Vyšlo by to nastejno, ale aspoň by nebyla ohrožena místa uložení.
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 09 září 2013 - 11:58
zvedavkanocni napsal/a:
To jsi ještě dopadl dobře, na mě už se nedostalo ani CWG k ME, o CITO ani nemluvě. U 24hodinovky jsem asi špatně četla, byla jsem přesvědčená, že jsou dva druhy, jedno pro běžce a druhé pro ostatní...takže tam jsem také bez CWG, prý bylo jen pro běžce. No, ještě že nebyl problém u MAZE, Geocoin show a CWG výměny. Škoda, těšila jsem se na dřevíčka - ale budu optimista, třeba někdo "nasyslil" a vymění.
Na druhou stranu bych mohla do radostného koutku napsat, která osobní CWG mi udělala radost, získala jsem některá, která jsem si přála vyměnit dost dlouho a moc ráda jsem především poznala kačery , kterým patří - ještě jednou díky všem za výměny.
PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 09 září 2013 - 12:08
weri napsal/a:
Co se týče CWG pro běžce, tak to bylo uděláno tak, že byla dvě CWG. Jedno s číslem běžce a druhé univerzální pro celý event. Běžec mohl dostat obě dvě. Kdo chtěl CWG s číslem, musel běžet. Univerzální eventová byla hned fuč a těch, co chtěli jen běžecké a eventové nechtěli, bylo opravdu málo.
Publikováno 09 září 2013 - 12:13
Istvan napsal/a:
weri napsal/a:
Co se týče CWG pro běžce, tak to bylo uděláno tak, že byla dvě CWG. Jedno s číslem běžce a druhé univerzální pro celý event. Běžec mohl dostat obě dvě. Kdo chtěl CWG s číslem, musel běžet. Univerzální eventová byla hned fuč a těch, co chtěli jen běžecké a eventové nechtěli, bylo opravdu málo.
A já bych využil poptávky a své běžecké CWG No. 187 vyměnil třeba za pár piv
Uděláme si takovou dobročinnou aukci, co říkáte?
Dlouho to tu nebylo...
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 09 září 2013 - 14:04
Publikováno 09 září 2013 - 14:09
Novom napsal/a:
To jsme si všimli, že jsi místo běhání "hlídal" na startu.
Publikováno 09 září 2013 - 14:24
Publikováno 11 září 2013 - 22:46
Publikováno 12 září 2013 - 6:33
He, he - asi pověstná německá důkladnost ....Trhac napsal/a: .... i když je pravda, že některé hromadné německé výpravy tam strčily předpřipravený výtisk A4 s desítkami jmen…
Publikováno 12 září 2013 - 8:09
Alke04 napsal/a:
MŮŽETE MI TOHLE NĚKDO VYSVĚTLIT???
Aj ked je disabled, aspon som si tam na papirek se slabym napisem DISABLED orazil svoje razitko ;-)
velka skoda, ked som si chystal kesky v okoli, tak bola OK. Mame to zo Slovenska predsa len od ruky ....
miesto vsak aj napriek tomu je pekne a na nasu smolu este aj Tocnik a vsetky kesky za nim bol "disable" pre velke nemecke filmovanie :-(
http://www.geocachin...92-47d3455695f3
Publikováno 12 září 2013 - 8:27
Publikováno 12 září 2013 - 10:15
zvedavkanocni napsal/a:
Tak logování na Alkeho keši je fakt na depresi - zvlášť pro mě. To bylo totiž tak:
Vypravili jsme se s kolegou z jiného koutu naší zemičky na GeoZoo dost pozdě, protože jsme na ten den měli objednanou prohlídku skladu jaderných hlavic v Míšově - nestihli jsme proto sovu a schovali si finálové souřadnice "na příště". Kolegovi to nedalo a ukecal mě, že se i pře vzdálenost hned v týdnu na místo vrátíme, jako první dáme sovu a podíváme se na další keše u Točníku ( už tam začínali řádit filmaři). To bylo v době, kdy Alke sérii stěhoval - měla jsem od něj ověřeno, že sova zůstává v provozu a na místě. Jenže jsme přijeli a sovy NIKDE, ani finálová ani první - takže jsem volala známému, o kterém jsem věděla, že má číslo na ownera, abych ho mohla informovat o situaci....a sova ani na dva pokusy není, ale nikdy by mě nenapadlo tam hodit svou krabičku a zalogovat. Vzdálenost nevzdálenost, prostě buď bude třetí pokus nebo nám sovička bude chybět.
Publikováno 12 září 2013 - 11:29
von Bronin napsal/a:
Alke04 napsal/a:
Aj ked je disabled, aspon som si tam na papirek se slabym napisem DISABLED orazil svoje razitko ;-)
velka skoda, ked som si chystal kesky v okoli, tak bola OK. Mame to zo Slovenska predsa len od ruky ....
miesto vsak aj napriek tomu je pekne a na nasu smolu este aj Tocnik a vsetky kesky za nim bol "disable" pre velke nemecke filmovanie :-(
Jo, tak tohle je výborné.....tak se tady také podělím:
LOG:
"kes jsem mel ulozenou od podzimu, takze jsem nejdriv chvilku koukal, kde tak muze byt. Nic jsem nenasel, tak jsem si precetl logy minulych nalezcu a nasel info o disablu. Nicmene kdyz uz jsem tu byl, tak jsem ulozil nahradni kes do zavory na N50°...............
Pokud s mym resenim owner nesouhlasi, necht tento log smaze a da mi vedet, az kesku radne obnovi, abych si ji zasel zalogovat. Diky"
Ještě doplňuji, že ona "náhradní keš" byl pytlík od jeho svačiny s papírkem
Publikováno 12 září 2013 - 22:39
Libor.29 napsal/a:
von Bronin napsal/a:
Alke04 napsal/a:
Jo, tak tohle je výborné.....tak se tady také podělím:
LOG:
"kes jsem mel ulozenou od podzimu, takze jsem nejdriv chvilku koukal, kde tak muze byt. Nic jsem nenasel, tak jsem si precetl logy minulych nalezcu a nasel info o disablu. Nicmene kdyz uz jsem tu byl, tak jsem ulozil nahradni kes do zavory na N50°...............
Pokud s mym resenim owner nesouhlasi, necht tento log smaze a da mi vedet, az kesku radne obnovi, abych si ji zasel zalogovat. Diky"
Ještě doplňuji, že ona "náhradní keš" byl pytlík od jeho svačiny s papírkem
To je z toho jak mistři bodaři aby měli bod, všude dávají náhradní filmovky a pak to takhle dopadá. Místo aby se to nedělalo, tak tady různě po žumpě a na FB čtu jak je to ušlechtilá práce a že tím se šetří ownerům práce, tak se pak nedivme, že to dělají i další, kteří si někde přečetli, ža tak je to správně.
Nenajdu = DNF
Publikováno 12 září 2013 - 22:52
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek
Kešky výletovky
Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz web o zajímavostech Prahy
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů