Tak jsem se zase po nějaké době odhodlal k mazaní duplicitních FI logů. Jak vůbec vznikají? To děla nějaký program nebo nepozorností kačerů? Proč systém vůbec umožňuje dva FI logy?
Geodepresivní koutek III
Publikováno 10 říjen 2015 - 21:01
Měl jsem i dva trojnásobné logy.
Co nevidím, nahmatám . . .
Publikováno 11 říjen 2015 - 15:19
Mně se to občas stávalo, když jsem odeslala log a chtěla se vrátit na úvodní stránku šipkou zpět... Objeví se stránka s tlačítkem Odeslat a člověk to pro jistotu zmáčkne znovu.
Systém by měl být ošetřen a to i proti logování stejných keší po nějaké době, dělá to jen zmatek ve statistikách.
Publikováno 11 říjen 2015 - 15:33
No nevím, přes telefon loguji minimálně, maximálně jednu nebo dvě kešky a to hlavně když jsem kdesi mimo. Na počítači si logy následně zkontroluju, aby vše sedělo. U své kešky jsem duplicitní log řešil jednou. Smazat a nazdar. Jinak to za mě hlídá Project-gc a mám klid, jako hráč i jako owner.
Publikováno 02 listopad 2015 - 0:10
Kolegové kačerové,
já přežiju, když u mojí mysterky jdete rovnou pro finálku, ale netvrďte mi prosím, že jste Dikoušovu čivaví keš GC1MHQD spočítali.
Děkuju za pochopení.
??? vždyť je to i s tím "při procházce kolem odloveno" stejná "parodie" jako ty o vyhledávání článků a informacích o čivavách, ne? Proč myslíš že šel "rovnou pro finálku"? Tedy resp. a kam jinam?
Pozn. nemám odloveno, ale během Xs vyluštěno, tak bych tedy taky šel "na finalku" :-)
Publikováno 02 listopad 2015 - 6:43
Tak se nesmějte, já taky hledala informace a počítala......až teď mi to došlo...
Publikováno 02 listopad 2015 - 7:38
Nebýt tohoto vlákna, tak taky nejdříve počítám... A připadne mi, že u spousty logů je výpočet míněn v nadsázce...
Jo, taky jsem si říkal, kde je zakopán pes. A než mi to došlo, hledal jsem úplně jinde, protože ze zvyku člověk některé věty čte už automaticky a když je v nich něco jiného, tak si toho ani nevšimne :-).
Publikováno 02 listopad 2015 - 22:30
No mně ta zatracená čivava trvala jen 3 roky.
A to mi vždycky ve škole říkali, že jsem bystrý hoch.
Inu, 5 vysvědčení z 1. třídy taky nemá každý.
*
Publikováno 03 listopad 2015 - 12:46
Na kolečku jsme byli před týdnem, ale když jsem viděl to šílené počítání, listing jsem zase rychle zavřel. Jestli se tedy může rovnou na finálku, o Vánocích se tam snad stavíme.
Publikováno 05 listopad 2015 - 20:20
Moje oblíbená vodní keš šla dneska do archivu kvůli blbé technické chybě. Byla ztracená, owner ji před týdnem obnovil a znova spustil, ale díky špatnému signálu se mu neodeslal příslušnej log, takže keš zůstala bez jeho vědomí dál disable. No a revírník, nevida žádnou reakci na svoje předchozí varování, ji poslal šupem pod kytičky. Což ownera naštvalo (zřejmě obnova dala dost práce, vyhrál si s tim), a zabalil to. Ach jo. A přitom by zřejmě nebyl problém požádat o odarchivaci. Je to fakt moc pěkná keš.
Publikováno 05 listopad 2015 - 21:48
Copak to bylo za keš?
SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 06 listopad 2015 - 7:03
I když si vážím (skoro) každýho, kdo zakládá kešky (nesnáším powertraily) musím říct, že nechápu ownera, který si založí dvě kešky, jednu na hranicích se Slovenskem a druhou na Štěchovicích. Pak se diví, že má velké náklady na údržbu. Ale alespoň se snaží, což o hodně velkém množství keší neplatí, někdy je opravdu lepší míň ale kvalitněji.
Štěchovice jsem chtěl lovit (dobrá kombinace D/T), ale přijel jsem na místo už bez keše - škoda jí.
Publikováno 06 listopad 2015 - 7:18
Jacka: jak to tam tak čtu, tak myslím, že už se o krabky starat nechtěl a hledal libovolnou záminku. Ale žádná keš netrvá věčně a je fajn, že tu byly. A tahle navíc zůstává jako archiválie a dokud si ji kačeři budou udržovat, dotud bude!
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 06 listopad 2015 - 7:21
Dá si práci s obnovou keše a pak se neujistí, že je listing aktivní na netu? Minimálně se mohl podivit, že mu nepřišelo potvrzení o Enable Listing na email.
Publikováno 06 listopad 2015 - 7:39
Kdyby se nechtěl starat, tak se na to vybodne rovnou a nehraje si s novou krabkou, ještě navíc solidně vymazlenou a necárá se v tomhle počasí v tý šíleně ledový vodě. I v létě to bylo na infarkt.
Publikováno 06 listopad 2015 - 7:48
Ano, na první pohled to tak vypadá. Ale zároveň takovou drobnost, jakou je žádost o odarchivaci, provést nechce. A navíc píše, že mu to za ty nervy, čas a peníze nestojí. Je to značně rozporuplná osobnost.
Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 06 listopad 2015 - 7:50
Publikováno 08 listopad 2015 - 11:59
Přestalo se mi do formuláře logování cestovatelů propisovat datum zadané v předchozím logu a musím ho vždy znovu a znovu vybírat nebo vypisovat. :-( Že by další změna webu "k lepšímu?"
Klidně se rozčilujte.
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů