Publikováno 30 April 2014 - 18:43
Tfuj, to jsem naštvanej. Nebudu Smogeovi prasit vlákno, (http://www.geocachin...u-uklidmecesko/ ) tak do dávám sem.
Že je to bez bodu a bez CWGček, to je OK. Ale pro řadového dobrovolného sběrače mi to připadá výrazně méně přívětivé, než když to dělají owneři CIT (za které je bod). Organizace CIT mi z hlediska účastníka připadá jednoduchá, takže se těším. Tady mi to dost vzalo chuť, když jsem si přečet některý věci (třeba mi to odmítlo registraci bez čísla telefonu). I když jsem jim psal, třeba mne ještě přesvědčí.
Zároveň začínám uvažovat o tom, čím to je, že kešeři mají organizaci pro účastníky (z mého pohledu) přívětivější, než mudlové. Jednoduše "přijít-vyfasovat pytel-sesbírat odpadky-hodit do kontejneru-jít domů" . Žádná předchozí organizační schůzka, číslo na mobil se po mně taky nechce .
Děkuji organizátorům CIT za jednoduché a přívětivé uživatelské (uklízečské) prostředí, konkrétně těm, pod jejichž organizací jsem se nějakého toho CITa účastnil (tedy Šamanovi, Kal_Kalovi, Ottíkům a Alici,GEOKLADNu, taxoftovi a Vymítačovi).
Opravdu mi jejich organizace (CIT) oproti mudlovskému Ukliďme Česko připadá jako nebe a dudy. Ale třeba mudlové mile překvapí a vytuní to brzy do podobně přívětivého prostředí.
Tento příspěvek byl upraven od Nekra: 01 May 2014 - 7:04
NEPOSÍLEJTE MI BONUSOVÉ ČÍSLO, KTERÉ JSEM SI ZAPOMNĚL OPSAT Z KEŠE (PLATÍ PRO KTEROUKOLIV KEŠ!)
--------------------------------------------
Nehodlám ustupovat prudičům snažícím se mne donutit k prolinkování profilů. Teprve neprolinkovaný profil nevyskytující se na geocaching.com jsem ochoten považovat za anonymní.
--------------------------------------------
Neexistuje špatná keš. Existují jen chyby a/nebo špatná rozhodnutí, která dělám já jakožto lovec.
-----------------------------------------------------
Nejhorší chyba je ta, ze které se mohou poučit akorát ostatní.
-----------------------------------------------------
Jít Tě lovit, ale kdež,
nejsi Waymark ani Keš
a taky nemáš číslo Trackovací,
tak proč si dávat s Tvým odlovem práci.