Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#1721 jonathane1

jonathane1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2014 - 7:16

Shamne....ale celopero ztrati veskery zaber nohou do pedalu.....celopero se Ti vyplati opravdu jen na sjezdy. Mel jsem moznost vyzkouset celopero cannondale v rakousku, kdyz jsem si odjel Samsonmana a des bes. Kdyz na nem v kopci stojis v pedalech, tak veskera sila na zadni kolo je v nivec......
  • 0

#1722 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2014 - 7:51

Možná je to spíš pro zasmání, ale přišlo mi několik logů, že je plný logbook. Tak jsem tam dal nový a chtěl jsem kontrolovat logy. A najednou koukám, že je polovina logbooku prázdná! Na tom místě jsou kešky dvě. Druhou jsem tam dal v momentě, kdy mi několik lidí logovalo DNF a ani já jsem keš nenašel. Ale ta druhá se občas odkudsi vynoří a pak mi zase přistávají logy o plném logbooku :-) Kdo by potřeboval nanovku, může si pro ni dojít v Praze na Karlák (pro zelenou). :-)

To prece nemusis inzerovat, pokud je mi znamo, pomerne casto si tam nekdo pro nanovky chodi.

• 0

#1723 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 877 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2014 - 7:57

Tak to jsme rádi, že jsou v pořádku, slečna i travelák. Ale s tím, "alespoň napsat, že nemůže", to máš těžké aneb myslím, že přesně to je poslední, co můžeš čekat - ono většinou v takových situacích, kdy má člověk zrovna jinčí starost (nebo dokonce hromadu starostí) než GC, na podobné komuniké z vlastní iniciativy myslet nebude. Záleží jen případ od případu, je-li tohle symptomatické odstřižení se od komunikace absolutní či relativní, tj. zda dotyčný odepíše alespoň na urgenci. Ale jak říkám, tyhke výpadky probíhají neavizovány.

• 0

#1724 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 439 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2014 - 8:41

Tak to jsme rádi, že jsou v pořádku, slečna i travelák. Ale s tím, "alespoň napsat, že nemůže", to máš těžké aneb myslím, že přesně to je poslední, co můžeš čekat - ono většinou v takových situacích, kdy má člověk zrovna jinčí starost (nebo dokonce hromadu starostí) než GC, na podobné komuniké z vlastní iniciativy myslet nebude. Záleží jen případ od případu, je-li tohle symptomatické odstřižení se od komunikace absolutní či relativní, tj. zda dotyčný odepíše alespoň na urgenci. Ale jak říkám, tyhke výpadky probíhají neavizovány.

Já vím, ale na profil na GC chodila takže čas napsat zprávu by nejspíš měla ;) Nicméně to je jedno, je po "deprézi" a kachna mi plave dál. Tedy doufám :)

• 0

Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

Tip na výlet: Kondracké farní muzeum

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Blackberry nejen na práci

#1725 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2014 - 20:01

Před měsícem jsem u jedné keše dal NA log, ale pořád se mu nikdo nevěnoval :-(

• 0

#1726 Daku

Daku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 450 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2014 - 20:38

Včera jsem vložila do kešky TB a než jsem stačila dneska zalogovat bylo grabnutý :-(

• 0

#1727 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1 857 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2014 - 21:04

Buď v klidu, mám dva týdny TB podložku pod SPZkou a včera jsem si auto musela grabnout zpátky. Čekala jsem, že se někdo splete a auto mi virtuálně "čórne", ale že to bude hned takhle brzo.... :o

• 2

#1728 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2014 - 21:10

Buď v klidu, mám dva týdny TB podložku pod SPZkou a včera jsem si auto musela grabnout zpátky. Čekala jsem, že se někdo splete a auto mi virtuálně "čórne", ale že to bude hned takhle brzo.... :o

já takový srandičky jako grabnutí auta dělam celkem běžně a záměrně, s patřičným logem k tomu :D! Ale je to ještě houbelec - jeden z ownerů, kterýmu jsem grabla dodávku, mi odepsal, že mu každou chvíli někdo grabne manželku - má kód ve snubním prstenu.

• 3

#1729 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 1 044 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2014 - 21:54

Dokud je to oboje virtuálně, tak je to v pohodě :)

• 1

#1730 Novom

Novom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 610 příspěvků(y)

Publikováno 26 květen 2014 - 12:24

Tohle je opravdu hodně smutné. GC1XX97 a především logy z 28. března. Možná to tady už bylo, ale já na ni narazil až teď a fakt koukám, že někteří lovci jsou vážně prasata. :wacko:

• 1

#1731 see.bee

see.bee

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 567 příspěvků(y)

Publikováno 26 květen 2014 - 13:32

já takový srandičky jako grabnutí auta dělam celkem běžně a záměrně, s patřičným logem k tomu :D! Ale je to ještě houbelec - jeden z ownerů, kterýmu jsem grabla dodávku, mi odepsal, že mu každou chvíli někdo grabne manželku - má kód ve snubním prstenu.

S tou manželkou je dobrý,..... podobně to mám se svojí. Každý má na prstýnku půlku kódu

• 2

#1732 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2014 - 18:48

Coz o to, ja uz taky komusi grabnul dodavku a jeste jsem mu to sel rict, pac stal u nas za rohem :D

Problem je ale ze me dneska nekdo z geovozidla grabnul mlhovky. Obe dve. Normalne pres den, v Kobylisich na ulici. Tracking code samozrejme nemely, takze zpatky si je grabnout nemuzu. Fakt je mi z tech lidi na bliti. Zrejme nejakej dobytek co nema na poradny auto, tak si nekde schrasti aspon ojetinu. Na pojistku samozrejme socka nema, takze kdyz to bouchne, zacne to davat do kupy na ukor ostatnich. :(

• 0

#1733 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2014 - 19:10

Spíš bych hádala na někoho, kdo se živí zásobováním těch, kdo ty ojetiny druhejm dávají dokupy.

• 1

#1734 KulisekW

KulisekW

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 038 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2014 - 20:30

Moje GC, které mi leží doma na poličce, je podle logů v nějakém polském TB hotelu...zajímavé...

Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 28 květen 2014 - 20:32

• 4

#1735 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2014 - 22:52

Moje GC, které mi leží doma na poličce, je podle logů v nějakém polském TB hotelu...zajímavé...

Mně zas někdo šlohnul GC a do obalu dal papírek s jeho číslem a poslal dál. A další dobrák ho posunul dál.

• 0

#1736 Bubo_CZ

Bubo_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 302 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2014 - 7:47

Coz o to, ja uz taky komusi grabnul dodavku a jeste jsem mu to sel rict, pac stal u nas za rohem :D

Problem je ale ze me dneska nekdo z geovozidla grabnul mlhovky. Obe dve. Normalne pres den, v Kobylisich na ulici. Tracking code samozrejme nemely, takze zpatky si je grabnout nemuzu. Fakt je mi z tech lidi na bliti. Zrejme nejakej dobytek co nema na poradny auto, tak si nekde schrasti aspon ojetinu. Na pojistku samozrejme socka nema, takze kdyz to bouchne, zacne to davat do kupy na ukor ostatnich. :(

Kamarád, který parkoval na sídlišti na Barrandově, doplňoval na Oktávce přední světla jednou za tři měsíce. Když se mu to stalo počtvrté, přestalo ho to bavit a odstěhoval se mimo Prahu. 

Tohle dělají profíci. 

A když už jsem v tady v depresivním koutku...celý víkend ležím s nějakou blbou virózou v posteli, vůbec mě to nebaví a venku je tak krásně!

Tento příspěvek byl upraven od Bubo_CZ: 01 červen 2014 - 7:51

• 2

#1737 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2014 - 9:17

To mi říkej, je mi blbě už od minulé neděle, kdy začalo být pěkně :-( A jako naschvál je tento víkend nádherně a já jsem na antibiotikách :-(

Alespoň si zpracuji trasy a dodělám poznámky z tras :-). Na všem se musí vidět i něco pozitivního.

• 2

#1738 P€T@

P€T@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 278 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2014 - 9:52

Jeden kačer potřeboval nutně zjistit v terénu, jak se loguje z aplikace c:geo. Sám nevím, tak jsem se mu snažil alespoň pomoc. Po pár minutách jsme to zjistili. Nakonec napsal log TFTC. To vědět, tak mu nepomůžu

• 1

Samsung Galaxy Core LTE + Garmin Etrex 30

#1739 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2014 - 16:18

Včera jsme vyrazili s kočárkem do Dolních Břežan na letterbox a nenašli. Dneska jsem vyrazili s kočárkem na vyluštěnou mysterku a vedla tam cesta pro kočárek neschůdná. :-( Jalový víkend.

• 1

#1740 Solim

Solim

Šolim

• Members
  • PipPipPip
  • 1 075 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2014 - 20:44

Tak chci zapsat log a vyskoci na mne bez varovani hlaska:

You are currently using a test Web site. Any interactions on this site are strictly for testing purposes only; any changes you make will not be transferred to the live Web site.

Ach, jo, kdyby alespon varovali.

• 0

GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama