Dokud mi z keše chodí logy FI bez jakéhokoliv upozornění, že je něco v nepořádku, přiznávám, necítím potřebu krabičku kontrolovat, a tak to činím pouze u těch dostupnějších. Takto vypadal úkryt GC281D5 Pamatky Prahy 13 No.4 po obnově v srpnu 2012:
http://img.geocachin...e4191717418.jpg Předpokládal jsem, že kombinace tvrdého dřeva a kovu něco vydrží.
V půlce června 2013 mi došel log "Pěkná prasečina, chtělo by se o keš více starat, opravdu mě hlína a z ní lezoucí brouci moc nenadchli, přesto díky." a pak "Obal je protržený, takže logbook mokrý a špinavý od hlíny". Hned poté jsem se ke keši vypravil a skutečnost na místě předčila má nejhorší očekávání. Plechový vnitřek byl ne prorezlý, ale násilím proražený, celá schránka byla po okraj plná hlíny, mravenců a jejich larev a na této směsi ležel logbook. Byl to takový hnus, že jsem to ani nefotil, to je třeba si vychutnat osobně. A za tohoto stavu schránky přijde log "Pohodový nález". Nad tím mi zůstává rozum stát. (Tento nálezce v logbooku opravdu zapsaný je.) Bohužel nikoho nenapadlo použít zcela oprávněný log Needs Maintenance (nebo archiv), byl bych zjednal nápravu dříve.