Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#401 malin

malin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 143 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2013 - 13:35

martinracek26 napsal/a:
Jsem na tom podobně jeden můj Coin má taky Belgičan už pěkně dlouho a jen ho občas protáhne a druhej už nějakou dobu leží bez hnutí někde v Kanadě :(

tohle znám ... mně takto jeden pravidelne kesujici francouz už rok a půl protahuje můj coin do každé jím navštívené keše, několikraát jsem mu slušně psal zda by ten coin přece jen už nemohl někde vložit pro jiného kačera a kdepak, každý den malinovo geodzeblko poznava krásy Francie :-) ale aspon doufam ze coin stale zije na rozdil od mnoha jinych ztracenych ci ukradenych - v jednom pripade bohuzel dokonce vim i kym ukradeny, ale nenadelam nic :-( ale radost mi aspon delaj zbyvajici 3-4 coiny, ktery se docela hejbou, tak snad to nezakriknu....
  • 0

#402 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2013 - 13:53

Prave jsem dolustila zapeklitou mysterku, kterou jsem zacala lustit pred rokem a pul. Vysledek prvni sifry jsem mela ulozeny v poznamce, ted jsem tam pridala vysledek druhych dvou a ten %^^$$#@#%^!!!!!! geocaching.com mi hodil error on page a celou poznamku sezral?! Nemam geodepresi, jsem geonas**na!!!!
  • 0

#403 Myškin

Myškin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2013 - 23:10

Ach můj bože! 1)Některé takykačery aby člověk naučil keš otvírat z té správné strany 2)Některé takykačery aby člověk naučil vracet zpět keš tak aby nebyla vidět 3)Některé takykačery aby člověk odnaučil grebbed it 4)Některé kačery aby člověk odnaučil psát do logu s kým, že to hledali, protože vážení a milý, mě je úplně ukradený, že jste to hledali se svatým Mikulášem Ach můj Bože!
  • 0

#404 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1 857 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2013 - 23:24

Abys neupadal do deprese, uspořádáš školící event?;) No jo, nás hrající krátce je třeba zcivilizovat.:P Bod 4 bys mohl nějak výrazně přidat do listingů svých keší - ještě jsem od žádného ownera nebyla poučena, že tohle nemám dělat.:D Že by to bylo ve wiki a přehlédla jsem? Víš, ono pro nás sklerotiky, co mají více známých a loví v různé společnosti, je tohle docela milé připomenutí, kdy kde s kým byli. Jestli se jednou dožijeme důchodu a budeme v domově důchodců vzpomínat, budou se takové logy hodit.:D PS: Zkus se na to podívat z druhé strany, jestli ti někdo třeba nechtěl udělat radost delším logem - krátký je přece neslušný vůči ownerovi. V ostatním máš samozřejmě pravdu, některé keše jsou skoro nezamaskované a dokonce vrácené na jiné místo.
  • 0

#405 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 5:25

Myškin napsal/a:
...
4)Některé kačery aby člověk odnaučil psát do logu s kým, že to hledali, protože vážení a milý, mě je úplně ukradený, že jste to hledali se svatým Mikulášem
Ach můj Bože!

A co tě tedy v logu zajímá? Bod čtyři taky porušuju. Do logu napíšu, že jsem tam byl se skupinou kačerů, nebo s manželkou, nebo sám, jak se mi šlo, co jsem cestou spletl, co jsem viděl, jaké bylo počasí, jak se mi tam líbilo, jaká je krabice...
  • 0

#406 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 079 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 6:06

Jo, lidi ocením.

(Pokud to není jediná informace v logu.)
  • 0

garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro

astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7

norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x

http://openstreetmap.cz/

#407 jakouback

jakouback

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 6:28

Myškin napsal/a:
Ach můj bože!
4)Některé kačery aby člověk odnaučil psát do logu s kým, že to hledali, protože vážení a milý, mě je úplně ukradený, že jste to hledali se svatým Mikulášem
Ach můj Bože!

takže si to shrnu, někde jsem četl že mám psát dlouhé logy, neb je to to jediné co z toho owner má ale:
1) nemám tam psát kde jsem keš odlovil (spoil)
2) nemám tam psát jak jsem ji odlovil (spoil)
3) nemám tam psát s kým sem ji odlovil...

tak co tam vlastně mám psát?
začínám z toho mít depresi B)
asi tam začnu opisovat kuchařku...

PS: a věř tomu že odlovit keš se svatým Mikulášem tak se tím v logu pochlubím hned několikrát :-D

ale tak není to poprvé co jsem se setkal s tím že pro některé ownery je obtěžující že jim Ti lidi tu krabičku hledají a logoují ;)
  • 0

#408 lubbez

lubbez

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 527 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 6:43

To Myškin: děkuji a zařazuji si Tvůj nick mezi Ty ownery, kterým píšu do logu pouze TFTC. Samozřejmě pokud má někdo další problém s obsahem FI logu, stačí napsat a já se samozřejmě přizpůsobím. :-)
  • 0
Kde je vůle, tam je cesta.
Udělátka na kešky, GEO díly: www.geotools.cz

#409 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 6:51

Myškin:
Když tě tak čtu, mám pocit, že bys udělal nejlíp, kdyby sis na ty logy zařídil zvláštní mailovou schránku, do který bys chodil jednou za půl roku, abys ty logy promazal. A nebo si nech přes filtr přeposílat jen NM a NA logy :D, ty FI dej rovnou automaticky mazat!
To, s kým jsem keš odlovila, píšu do logu téměř vždycky, připadá mi to jako jedna ze základních věcí a taky mě to na mých vlastních i ostatních keších zajímá, poznávám tim okolní kačery, vím, kdo s kým kamarádí, kdo s kým loví atd...
  • 0

#410 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 8:51

jakouback napsal/a:
... tak co tam vlastně mám psát?

Třeba jasno, 2°C, noc. :-)
  • 0
.

#411 mysakmorce

mysakmorce

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 223 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 9:11

Myškin napsal/a:
Ach můj bože!
1)Některé takykačery aby člověk naučil keš otvírat z té správné strany
2)Některé takykačery aby člověk naučil vracet zpět keš tak aby nebyla vidět
3)Některé takykačery aby člověk odnaučil grebbed it
Ach můj Bože!

založil keš, ale chodili mu tam lidi...
  • 0

#412 Dan-Sam

Dan-Sam

Cestovatel a turista

• Members
  • PipPipPip
  • 712 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 9:23

Ale s bodem c. 3 ma Myškin pravdu. Obzvlaste ted v dobach dovolenych by se s touto moznosti melo zachazet opatrne.
  • 0

#413 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 9:26

dan-sam napsal/a:
Ale s bodem c. 3 ma Myškin pravdu. Obzvlaste ted v dobach dovolenych by se s touto moznosti melo zachazet opatrne.

Taky se často setkávám s grabnutím coinů, i když je normálně zalogovaný v keši. Občas někomu takovému napíšu, ale nikdy jsem nedostal žádnou reakci zpět.
  • 0

#414 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 335 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 9:47

Tak ohledně těch jmen k tomu nabádá přímo Groundspeak, viz newsletter z května http://blog.geocachi...-next-geocache/ Ono jde o to, že ten log není jenom pro ownera, ale je i pro ostatní kačery a hlavně je také pro nálezce, aby se na něj mohl třeba za rok podívat!
  • 0

#415 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 10:34

Tak zase chapejte, ze pro cloveka, kteremu chybi spolecnost, musi byt bolestne sledovat, ze ostatni ji maji.
  • 1

#416 Taddeo

Taddeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 11:07

Slanecek napsal/a:
Tak zase chapejte, ze pro cloveka, kteremu chybi spolecnost, musi byt bolestne sledovat, ze ostatni ji maji.

+1 :D Děkuji za pobavení...
  • 0

#417 see.bee

see.bee

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 567 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 11:18

Slanecek napsal/a:

no nahodou, se mnou je vzdy muj verny "geopes"
  • 0

#418 pangogo

pangogo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 76 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 11:22

Myškin napsal/a:
Ach můj bože!
1)Některé takykačery aby člověk naučil keš otvírat z té správné strany
2)Některé takykačery aby člověk naučil vracet zpět keš tak aby nebyla vidět
3)Některé takykačery aby člověk odnaučil grebbed it
Ach můj Bože!

A některé kačery aby člověk naučil česky: "važení a milý"

Ach můj bože!
  • 0

#419 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 11:31

Myškin napsal/a:
Ach můj bože!
Ach můj Bože!

Co máš proti sv.Mikulášovi? Já to na tebe prásknu.
  • 0

#420 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1 857 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 12:36

Hm, tak já se ( věrna svému nicku ) schválně mrkla, kolik má Myškin založených keší a jakými depresemi díky nevhodným logům;) asi tak může trpět, říkala jsem si, že je to určitě někdo jako náš Brumlík se ZALOŽENOU více než stovkou keší, přemýšlela kolik čtení logů za den nebo týden musí přežít a jaké to legendy jsem se možná svým nevhodným vtipkováním dotkla já lama s necelým rokem ofikokešování ( trochu jsem ho praktikovala už jako mudla, přiznávám ) a ejhle, on má založené čtyři keše, takže ta depka snad nebude tak strašná.:P Snad jsme mu všichni alespoň udělali radost, že jsme se nad ním i sebou trochu zamysleli.:D
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama