Publikováno 01 April 2013 - 15:41
Smrku, to je dost striktní dogma, cos napsal. S tím, jak jsi to napsal, nesouhlasím.
1) V hierarchii je nad Reviewery ještě Groundspeak (takže, pokud je někdo nejvýš, jsou to amíci v Seattlu).
2) Revieweři mají víc práv a s tím i pojící se povinnosti a zodpovědnost. Přesto to jsou pořád lidi, takže se můžou splést, nerozhodovat úplně nestranně atd. Smrku, tobě možná stačí ta "přirozená autorita", kterou revieweři mají, přesto se mezi námi najdou tací, kteří autoritu reviewerů posuzují podle jejich "výstupů"-zaznamenaných rozhodnutí, ať zde na fóru, v lozích u keší...
Ani se nedivím, že pokud někomu připadá "vyšší nařízení" zbytečné či "vyšší rozhodnutí" nespravedlivé, že se proti tomu ohradí.
A ano, nejednotnost (ne úplně stejné postoje, různá přísnost, atd.) reviewerů v naší zemi chápu jako problém. Pak dochází k "měření různým metrem", jen tím, že to posuzují různí revieweři.
NEPOSÍLEJTE MI BONUSOVÉ ČÍSLO, KTERÉ JSEM SI ZAPOMNĚL OPSAT Z KEŠE (PLATÍ PRO KTEROUKOLIV KEŠ!)
--------------------------------------------
Nehodlám ustupovat prudičům snažícím se mne donutit k prolinkování profilů. Teprve neprolinkovaný profil nevyskytující se na geocaching.com jsem ochoten považovat za anonymní.
--------------------------------------------
Neexistuje špatná keš. Existují jen chyby a/nebo špatná rozhodnutí, která dělám já jakožto lovec.
-----------------------------------------------------
Nejhorší chyba je ta, ze které se mohou poučit akorát ostatní.
-----------------------------------------------------
Jít Tě lovit, ale kdež,
nejsi Waymark ani Keš
a taky nemáš číslo Trackovací,
tak proč si dávat s Tvým odlovem práci.