Přejít na obsah

Fotka

Challenge keše - rozumná podmínka

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
399 odpovědí na toto téma

#281 marram

marram

marram.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 645 příspěvků(y)

Publikováno 29 September 2013 - 18:01

Meles nesmysly o vecech, o kterych evidentne nic nevis. project-gc.com - vyuziva Live API se souhlasem Groundspeaku, zcela legalni cesta GSAK - databazovy program kam muzes nahrat informace o kesich mnoha legalnimi cestami, napr. opet pres Live API od GS, nebo uploadem GPX vytvorenym pres PQ, coz je pro PM zcela legalni cesta. Samozrejme za predpokladu, ze si to GPX vytvoril PM vlastnimi silami a dale jej nedistribuuje, coz pri praci ve vlastni databazi opravdu neni potreba.
  • 0

#282 hanska

hanska

honzak83

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 29 September 2013 - 18:21

Opravdu nestuduji pravidla a postupy, jakým dané programy získávají data... Ovšem dle http://geoget.ararat...php/user:gclive stahuje live api u BM pouze tradičky, v bookmarcích jsou nejen tradičky, ovšem kontrolu přes project-gc.com provede i BM a zkontroluje to i "netradičky". Buďto jsou mylné informace na stránkách geogetu nebo není ten project-gc.com až tak legální.
  • 0

#283 tr.ma

tr.ma

Martina

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)
  • LocationPříbramsko

Publikováno 29 September 2013 - 18:34

Ahoj právě jsem si prohlédla výzvu, sice mám do jejího splnění hodně daleko, ale přesto mám malou přípomínku k celku Brdy ... tak trochu mi tam chybí nejvyšší vrchol jižních Brdy neboli třemšínské vrchoviny - Třemšín 827 m.n.m kde jsou mimochodem k nalezení 2 keše GCVNR6 a GC25VMA. Jinak přeji výzvě hodně nadšencu na její splnění. :)
  • 0

#284 hanska

hanska

honzak83

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 29 September 2013 - 18:44

tr.ma napsal/a:
Ahoj právě jsem si prohlédla výzvu, sice mám do jejího splnění hodně daleko, ale přesto mám malou přípomínku k celku Brdy ... tak trochu mi tam chybí nejvyšší vrchol jižních Brdy neboli třemšínské vrchoviny - Třemšín 827 m.n.m kde jsou mimochodem k nalezení 2 keše
GCVNR6 a GC25VMA. Jinak přeji výzvě hodně nadšencu na její splnění. :)

Třemšínská vrchovina a potažmo ani Třemšín tam nechybí, neboť je to okrsek, do výzvy jsou vyjma 10 nejvyšších celků v ČR a 10 nejvyšších celků na Slovensku brány pouze podcelky (tím jsou Brdy, celek je pak Brdská vrchovina, dalšími podcelky jsou pak Hřebeny a Příbramská pahorkatina).
  • 0

#285 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 29 September 2013 - 19:25

Porad si mele svou, porad hleda chyby jinde a tu svou proste neuzna. Je to marny, je to marny, je to marny!
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#286 pozorjed

pozorjed

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 668 příspěvků(y)

Publikováno 29 September 2013 - 20:02

fotrik napsal/a:
Porad si mele svou, porad hleda chyby jinde a tu svou proste neuzna. Je to marny, je to marny, je to marny!

Beznadějné, co ten už dokázal otrávit lidí svým svérázným přístupem ... :(. Omluvy se zřejmě nedočkám, ale zase mohu všude psát prolhaný honzak83, mám to zdokumentované :).
  • 0

#287 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 29 September 2013 - 20:25

A uz si to kompenzuje tim, ze zada o archivaci me kese. :D Misto chlapskeho pristupu hleda, jak by se mi ubozak pomstil.
  • 0
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#288 hanska

hanska

honzak83

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 29 September 2013 - 20:31

fotrik napsal/a:
A uz si to kompenzuje tim, ze zada o archivaci me kese. :D

Tak lhůta pro nápravu keše je dle pravidel groundspeaku měsíc, dle měkčích českých zvyklostí 8 týdnů, u tvé keše je to 18 týdnů. Ta měla být v archivu už hodně dávno... O archivaci měl někdo zažádat už 2 měsíce tomu, jen zabírá místo na mapě...
  • 0

#289 Filip Pecha

Filip Pecha

Filip Pecha

• Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 29 September 2013 - 20:33

hanska: někdy se na tebe muset přijet podívat až budeš pořádat nějaký event
  • 0

#290 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 29 September 2013 - 20:33

hanska napsal/a:

fotrik napsal/a:

Tak lhůta pro nápravu keše je dle pravidel groundspeaku měsíc, dle měkčích českých zvyklostí 8 týdnů, u tvé keše je to 18 týdnů. Ta měla být v archivu už hodně dávno... O archivaci měl někdo zažádat už 2 měsíce tomu, jen zabírá místo na mapě...

Ted jsi mi to honzaku vazne nandal! :D Proc je kes zavrena jsem zduvodnil ve WN a i pravidla resi, ze ve zduvodnenych pripadech muze kes muze zustat zavrena dele.

Opet odvadis pozornost od faktu, ze jsi udelal chybu, misto aby ses omluvil. To tu budu opakovat tak dlouho, dokud se neomluvis, zbabely brachu.
  • 0

#291 pozorjed

pozorjed

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 668 příspěvků(y)

Publikováno 29 September 2013 - 20:36

Fredy176 napsal/a:

Fredy, to ti držím palec, Honzak83 se proslavil tím, že nedošel na svůj event a ještě smazal logy ostatním účastníkům, dodnes nikdo neví proč. Prostě férový hráč.
  • 0

#292 hanska

hanska

honzak83

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 29 September 2013 - 20:39

fotrik napsal/a:

hanska napsal/a:

fotrik napsal/a:

Ted jsi mi to honzaku vazne nandal! :D Proc je kes zavrena jsem zduvodnil ve WN a i pravidla resi, ze ve zduvodnenych pripadech muze kes muze zustat zavrena dele.

Opet odvadis pozornost od faktu, ze jsi udelal chybu, misto aby ses omluvil. To tu budu opakovat tak dlouho, dokud se neomluvis, zbabely brachu.

Oprávněný důvod určitě není to, že sháníš 4 měsíce krabici. To by pak mohl disable jakékoli kešky trvat jakkoli dlouho... Jo a píši ti NA i na další tvou keš, disablovaná rovněž více jak 2 měsíce, asi taky sháníš krabici:)
  • 0

#293 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 29 September 2013 - 20:43

hanska napsal/a:

fotrik napsal/a:

hanska napsal/a:

fotrik napsal/a:

Oprávněný důvod určitě není to, že sháníš 4 měsíce krabici. To by pak mohl disable jakékoli kešky trvat jakkoli dlouho...

To bys musel videt, jak je skrys, ve ktere byla vlozena mudlou ukradena PET, vyrobena. Delsi se tam nevejde a ta kratsi uz nejde sehnat.

A znovu opakuji a nadale opakovat budu! Udelal jsi chybu a jen schvalne odvadis pozornost jinam. Konecne to uznej jako chlap, zbabelce!
  • 0

#294 hanska

hanska

honzak83

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 29 September 2013 - 20:46

pozorjed napsal/a:

Fredy176 napsal/a:

Fredy, to ti držím palec, Honzak83 se proslavil tím, že nedošel na svůj event a ještě smazal logy ostatním účastníkům, dodnes nikdo neví proč. Prostě férový hráč.

Tam nedošli spíše jiní, ale to je na delší debatu. Bohužel někteří jedinci logují eventy od stolu, navíc onen event byl reviewerem schválen s podmínkou zápisu v logbooku, ale to je jiné téma a bylo by to na dlouhou diskuzi...
  • 0

#295 pozorjed

pozorjed

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 668 příspěvků(y)

Publikováno 29 September 2013 - 20:49

hanska napsal/a:

pozorjed napsal/a:

Fredy176 napsal/a:

Tam nedošli spíše jiní, ale to je na delší debatu. Bohužel někteří jedinci logují eventy od stolu, navíc onen event byl reviewerem schválen s podmínkou zápisu v logbooku, ale to je jiné téma a bylo by to na dlouhou diskuzi...

To není na diskusi, fakta jsou jasná, prostě jsi se jako obvykle sekl, nadělal paseku a nemíníš se omluvit.
  • 0

#296 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 29 September 2013 - 20:51

hanska napsal/a:

fotrik napsal/a:

hanska napsal/a:

fotrik napsal/a:

Oprávněný důvod určitě není to, že sháníš 4 měsíce krabici. To by pak mohl disable jakékoli kešky trvat jakkoli dlouho... Jo a píši ti NA i na další tvou keš, disablovaná rovněž více jak 2 měsíce, asi taky sháníš krabici:)

Opet jsi se sekl. Revieweri nedavaji lhutu 2 mesice ale 3. :D

Znovu opakuji a opakovat budu - uznej, ze jsi udelal chybu, zbabelce.
  • 0

#297 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 877 příspěvků(y)

Publikováno 29 September 2013 - 20:56

hanska napsal/a:
Třemšínská vrchovina a potažmo ani Třemšín tam nechybí, neboť je to okrsek...

Tak, tak - jak říkám, osvěty v tomhle směru není nikdy dost, kór když i Příbramáci v členění svého okolí plavou. Snad nám to ta keš pomůže dostat trochu víc veřejnosti pod kůži.

A pokud jde o kauzu GPX, podstata problému snad byla ozřejmena, náprava zjednána a to je asi nejpodstatnější. Určitě nemá smysl štěkat se ještě nějak dál a snažit se navzájem nějak usadit. Soustřeďme se radši na to, co je podstatou té keše, totiž hrabání se na kopečky...
  • 0

#298 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 29 September 2013 - 21:00

Toniczech napsal/a:

hanska napsal/a:
Třemšínská vrchovina a potažmo ani Třemšín tam nechybí, neboť je to okrsek...

Tak, tak - jak říkám, osvěty v tomhle směru není nikdy dost, kór když i Příbramáci v členění svého okolí plavou. Snad nám to ta keš pomůže dostat trochu víc veřejnosti pod kůži.

A pokud jde o kauzu GPX, podstata problému snad byla ozřejmena, náprava zjednána a to je asi nejpodstatnější. Určitě nemá smysl štěkat se ještě nějak dál a snažit se navzájem nějak usadit. Soustřeďme se radši na to, co je podstatou té keše, totiž hrabání se na kopečky...

Pokud honzak ostatni urazi jako bonzaky misto aby uznal svou chybu, pomlouva sve okoli a praci jinych misto aby uznal svou chybu nakonec se i msti tem, kdo na tu chybu ukazou, pujdu mu po krku, dokud neuzna svou chybu. Me presvedceni je, ze vypocitavym zmetkum se nikdy ustupovat nema.
  • 0

#299 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2739 příspěvků(y)

Publikováno 29 September 2013 - 21:00

Hele, nechcete si své osobní spory (tak mi to tu vyznívá) řešit osobně? Přijde mi, že jeden napadá druhého a hledá jeho chyby, aby ho mohl zesměšnit, a ten druhý místo toho, aby uznal v tomhle případě svou chybu, tak leda kope kolem sebe a hledá důvody, proč by to tak mohlo být. Jenže uvědomujete si, že tím otravujete jiné? Myslel jsem, že tato stránka má být na téma diskuze o té jedné keši, ne o osobním napadání... To si prosím řešte někde úplně jinde, nejlépe mimo toto fórum. Mimochodem, je pravda, že to, jak chtěl Honzák (Hanska) ulehčit činnost těm, co si kontrolují výzvy je proti pravidlům, ale že by vás napadlo třeba vymyslet jiný způsob, kterým by toto ověření šlo udělat a nedávat rovnou celý PQ pro GG? To vás ani nenapadne nikoho... Bohužel mě osobně žádné lepší řešení nenapadá (jsem jen uživatel GG, neumím v něm programovat), které by rovnou někam naimportovalo dle kódu keše TAG, aby v tom souboru stačil být jen kód keše a tag. Ale předpokládám, že přes nějaký soubor a makro by to jít mělo, jen to bude daleko složitější než přes to PQ...
  • 0

#300 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 29 September 2013 - 21:04

Roman_Jaromer napsal/a:
Hele, nechcete si své osobní spory (tak mi to tu vyznívá) řešit osobně?
Přijde mi, že jeden napadá druhého a hledá jeho chyby, aby ho mohl zesměšnit, a ten druhý místo toho, aby uznal v tomhle případě svou chybu, tak leda kope kolem sebe a hledá důvody, proč by to tak mohlo být. Jenže uvědomujete si, že tím otravujete jiné? Myslel jsem, že tato stránka má být na téma diskuze o té jedné keši, ne o osobním napadání...
To si prosím řešte někde úplně jinde, nejlépe mimo toto fórum.

Mimochodem, je pravda, že to, jak chtěl Honzák (Hanska) ulehčit činnost těm, co si kontrolují výzvy je proti pravidlům, ale že by vás napadlo třeba vymyslet jiný způsob, kterým by toto ověření šlo udělat a nedávat rovnou celý PQ pro GG? To vás ani nenapadne nikoho... Bohužel mě osobně žádné lepší řešení nenapadá (jsem jen uživatel GG, neumím v něm programovat), které by rovnou někam naimportovalo dle kódu keše TAG, aby v tom souboru stačil být jen kód keše a tag. Ale předpokládám, že přes nějaký soubor a makro by to jít mělo, jen to bude daleko složitější než přes to PQ...

Kolego, honzak si zacal a ne poprve. Pokud kolem sebe urazi a plive, misto aby se omluvil a pokud se nasledne i msti, misto aby se omluvil, vyhrazuji si pravo se branit.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama