blind_clown napsal/a:
Jen bych měl malou připomínku k FB / Twitter statusům, které postujete denně. Řekl bych, že většina uživatelů, kteří si vás přidali, jsou Češi, a proto mi přijdou statusy v angličtině zbytečné. Mně osobně angličtině neva, ale dokážu si představit, že většině ty zprávy nic neřeknou. I když.. ony asi většině neřeknou nic ani v češtině, protože píšete o svých programovacích aktivitách. Vím, že chcete ostatní upozorňovat na svou aktivní činnost, ale ne každého zajímá, že zrovna pracujete na JavaScriptu apod.
Toť jen takový můj malý názor. Jinak už se osobně nemůžu dočkat, až stránky spustíte. Taky je fajn, že rozdáváte dny PRO, jen nevím, jestli se budou tyto dny počítat až od ostrého spuštění, nebo je poskytujete k Betatestu. Díky. Pavel.
Ahoj Pavle.
Ad informace na FB/Twitteru
Máš pravdu. Jenže GeoSpy.org bude primárně v angličtině. Angličtina je světovým jazykem internetu. Tudíž píšeme v angličtině. I kdyby bylo časem třeba více němců, pak EN zůstane opět výchozím jazykem.
Protože když to vezmeš ze strany Angličana, nebo třeba němce, tak si budou klást vždy stejné otázky, jako jsi kladl Ty. Musíme tedy vybrat ke komunikaci něco, co bude pro většinu nejpřijatelnější. A tím jazykem je angličtina.
Nu a dále v době Google Translatoru každý špion, bude-li chtít, tak přeloží bez problému...
V tomto případě tedy musíme volit volit nějaký "standard".
Nu, o jiných aktivitách zatím kromě vývoje GeoSpy moc psát ani nechceme. Až bude ostrý provoz, pak to bude na zvážení, zda třeba pomocí API na Twitter zasílat krátké notifikace o výsledcích soutěží (kdo vyhrál a v čem), atp.
My se taky nemůžeme ostré verze dočkat
Makáme na tom od rána do večera, soboty neděle...
Ad získaná PRO
Získaná PRO se počítají do ostré verze. Takže pokud vyhraješ 365 dnů PRO, tak máš rok na ostré verzi zadarmo
Na BETA verzi vždy počkáme, kdo si přiřadí 15 dnů PRO a po vypršení přiřazujeme dalších 300 dnů PRO.
Velmi děkujeme Pavle za podnětné věty. To s tím API / Twitter nás napadlo až při psaní odpovědi Tobě
Jsme také rádi, že jsi se ozval. Jsi vůbec jeden z prvních špionů na GeoSpy. Jestli to s námi vydržíš až do ostré verze
S pozdravem
HQ GeoSpy