Jednoduchá odpověď: nedělat série
ad P.P.S. nejsou, jsou to keše publikované s velmi krátkou dobou života (což bylo jednou testováno pod hlavičkou Lab cache)
Publikováno 19 leden 2014 - 12:20
ad P.P.S. nejsou, jsou to keše publikované s velmi krátkou dobou života (což bylo jednou testováno pod hlavičkou Lab cache)
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 19 leden 2014 - 16:33
Nedělat série, a když už, tak takové, které //nevytvářejí obrazec //jednotlivé "stage" jsou nejméně kilometr od sebe // jsou v terénu tak, aby nebyla jediná a jednoznačná cesta od jedné ke druhé, anebo aby to byla běžně používaná cesta //popřípadě nedělat klasické série, ale mnohastageové multiny.
Prostě takové, jako je třeba Zaglobova Kytice, Zubatá žába (s výhradami, moc hustá a obrazec) anebo náš Kapr (obrazec, ale dnes již právě kvůli tomu dost off-coo a po cestách).
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 19 leden 2014 - 17:39
Jasně. Ještě je jedna možnost - nechodit na ně hned po otevření, počkat si až uzrají a teprve pak se jít podívat. (...to s těmi lab kešemi, byl jen takový řečnický šprajc :-), sám mám "odloveno všech 7 skořápkových...)
Publikováno 19 leden 2014 - 17:49
Nedělat série, a když už, tak takové, které //nevytvářejí obrazec //jednotlivé "stage" jsou nejméně kilometr od sebe // jsou v terénu tak, aby nebyla jediná a jednoznačná cesta od jedné ke druhé, anebo aby to byla běžně používaná cesta //popřípadě nedělat klasické série, ale mnohastageové multiny.
Prostě takové, jako je třeba Zaglobova Kytice, Zubatá žába (s výhradami, moc hustá a obrazec) anebo náš Kapr (obrazec, ale dnes již právě kvůli tomu dost off-coo a po cestách).
I tady nemohu než souhlasit. Kapra mám a líbil se. Vánoční sérii jsem nechal uležet, počkal si až pomine ten první nápor, na Brdech mám rád klid a tak jsem si říkal, že zajdu někdy v lednu - no a je fuč. Nevadí, až si půjdu pro Ostrý vrch, vezmu k tomu i ty dvě sirotčí keše co tam zbyly... .
Jen je škoda, že se člověk buď stane "sériovým vrahem ", tzn. že udeří první dva víkendy "aby to měl" a nebo má smolíka. Identická situace jak u pražských limitovaných eventů: buď se zaloguješ v prvních 30 vteřinách a nebo si náhradníkův náhradník .
Publikováno 19 leden 2014 - 19:25
Jasně. Ještě je jedna možnost - nechodit na ně hned po otevření, počkat si až uzrají a teprve pak se jít podívat....
jo, to je výborný nápad "tady jsou publikované keše, ale nikdo na ně nechoďte, aby tam nebyl nával"
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů