Rozhodla jsem se, že dám a:Draku šanci a vyzkouším ho ... a zápasím s nastavením offline map (osm.paws.cz) ... mám stahnuté jak gccz.map, tak téma osmarender_gccz2.zip. Normálně lovím s Locusem, ale občas čtu diskuse, co komu vyhovuje a chci si to sama vyzkoušet.
Už jsem pročetla diskusi, ale nedaří se. V řadě příspěvků je nastavení staré verze a:Draku se starými screenshoty, takže mě to ze začátku dost mátlo, ale nakonec jsem kapitulovala, že nemám vlčí mlhu, ale že nastavení map je teď asi opravdu jiné, tak jsem se dostala do této diskuse. Bohužel je pro mě dost nesrozumitelný váš způsob vyjadřování se ohledně nastavení map - prostě jiný level.
Proto prosím o polapatický návod na nastavení map, ideálně se screenshoty, třeba se to bude hodit i nějakému dalšímu začátečníkovi
1. a:Drake - Upravit nastavení map
2. Zdroj mapy - jaký typ mapy: Maps Forge vector mapy/nový? - jaký zdroj mapy? - úložiště? - soubor?
3. Vrstva mapy - Map (offline)/n. nový? - název vrstvy (jakýkoliv? - někdo tam řešil, že to jedno není) - soubor/technický název (tj. cesta k mapě, k vrstvě?, označení souboru?) - téma mapy (to jediné je mi doufám jasné, v prohlížeči zadám .xml soubor)
- musím si ty mapy s tématem nahrát přímo do adresáře a:drake/maps? nebo mohou/musí být někde jinde - v Locusu je mám uložené, stačí pouze nastavit cestu do Locusu/maps
- když začnu zadávat nový a a zjistím, že tudy cesta nevede, nefunguje mi funkce "zpět"
Díky moc za pochopení a přeji hezký den
Tinklebell