Zdravím všechny příznivce a:D a především autora. S a:Drakem jsem maximálně spokojen a tak jsem pořídil verzi Plus. Po několikaměsíčním používání bych rád připojil několik připomínek. Omlouvám se, jestli některé už byly diskutovány (něco jsem i objevil v historii) , ale nenašel jsem k nim závěrečné rezimé.
1) extra zoom - při zobrazení online nebo vekt. map nelze na HD displeji přečíst řada názvů pro malé písmo a vyšší zoom tomu nepomůže - písmo je stejné. Hodila by se možnost zvětšení tak, jak se to děje u offline map když v nich požadovaný zoom není.
2) min/max zoom - při přepínání map/vrstev zoom zůstává na ůvodní hodnotě i když je mimo min/max nově zobrazené mapy. Mnohdy se pak nezobrazí žádná mapa (jsem pod min) a musím zjišťovat, zda jsem ve špatné mapě nebo jen zoomu.
3) tlačítka zoom - Při přepnutí na vrstvu mapy, která má povolen vyšší(nižší) zoom než předchozí, se nezobrazí tlačítko zoomu kam lze dále zoomovat. Nutno jít opačným směrem.
4) číslo zoomu - Kvůli předchozím poznámkám by se hodilo někde vidět číslo zoomu, např v černém obdélníčku měřítka mapy, nebo v záhlaví menu prostředního tlačítka (třeba i s dalším info: mapa, vrstva, počet zobr. keší atd.)
5) rychlé přepínání - V menu rychlého přep. map by se hodila možnost si je seřadit podle sebe a né jen dle pořadí přidání
6) overlay - U databázové mapy se nezobrazí overlay vrstva
7) velká mapa - Podrobnou topo mapu (zoom 16) mám z důvodu velikosti v několika souborech a přepínám je jako vrstvy, nebylo by možné spojit je tak, že se bude potřebný mapový čtverec hledat v dalším souboru (stejného názvu + pořadí) když není v tom prvním, pokud by to samozřejmně výrazně nezpomalilo běh programu.
Je toho moc? Stačí stručně - bude, nebude, lze, nelze atd.
Díky