Pročítal jsem toto vlákno a někde to bylo nastíněno, ale nějak jsem tomu nerozuměl nebo nebylo zodpovězeno...
0. chválím tuto aplikaci, používal jsem ji již na windows mobile, ale minulý rok jsem konečně zainvestoval i do Plus verze, klidně jednou za čas pošlu Luďkovi i nějakej příspěvěk přes Paypal, nebo převodem...., na týto aplikaci udělal kus práce, stále ji vylepšuje, reaguje na názory ostatních, atd.., fakt super a díky za to....
1. Poslední dobou se mi párkrát stalo, že jsem postupně nacházel některé keše a když jsem se pak přepnul např. na další keš, nebo jsem se vrátil abych se podíval na hint, tak se mi stalo, že jsem byl přepnut an některou z minulých keší, že se to vrátilo na nějakou předtím..., takže jsem chtělo v aDrake logovat a koukám, že už tam log mám, protože se to přepnulo na některou z keší nalezenou např. před hodinou...
2. Co se týká těch logů přátel, už to tu bylo zmíněno, Haluma tu myslím zmiňoval nějaké přiřazení dle GG, kde se přátele přířadí, jestli je to možné, tak prosím o nějaké upřesnění, každý není v GG na takové úrovni..., a pak jak je tedy zobrazit v aDraku, mám na mysli jako je tonapř. v C:geu, kde je možné se podívat na několik posledních logů a na další obrazovce na logy pouze těch, které máte v GC ve složce přátel.... (BTW je možné nastavit kolik logů zpětně je u keše vidět? mohlo by jich být více...)
3. Tohle možná v aDrake jde, ale nějak to nemohu nalézt, respektive když vyfiltruji nějaké keše z GC live přímo v mobilu, mohu pak tyto keše uložit do nějaké nově vytvořené databáze a pokračovat již poté s touto databází?
4. Nejde v A:drake načíst nejbližší keše přímo v mapě přes GClive? Jako že na mapě vidím, kde se zrovna nacházím a načtu všechny nebo jen nenalezené keše kolem této lokality? např. jen určitý počet keší, nebo dle poloměru od toho místa kde jsem apod? Pro mne by to bylo super, že bych se podíval na mapu a z gclive by se začali načítat nejbližší keše co jsou okolo a já bych si vybral, které si např. uložím do nové databáze, kterou bych si uložil např. dle dané lokality a pak už se přepnul na DB a pracoval s ní...
Děkuji a přeji hodně zdaru
Tento příspěvek byl upraven od Sindy_a_Lenas: 16 březen 2014 - 16:15