Pokud je zaskrtnuto jen jedno Deafult, je to OK

Stator (betatest)
Publikováno 09 April 2014 - 11:13
Publikováno 09 April 2014 - 11:40
V tom případě je to chyba ve Statoru. Zapsáno do seznamu. Díky za ověření...
Publikováno 09 April 2014 - 18:47
O několik stránek vzadu jsem řešil nestáhnuté starší logy. Problém jsem vyřešil editací logů přímo na gc.com. Myslel jsem, že nestažené logy v geogetu jsou příčinou chybějící statistiky logů (nejkratší a nejdelší). Těď když mám všechny logy stažené, pořád statistika chybí. Je chyba u mě nebo ve statoru?
Publikováno 09 April 2014 - 18:54
ANi jedno, neni to dodelany.
Publikováno 12 April 2014 - 16:28
Dávka Stator Combine mi statistiky na profil nahraje, ale nejdříve se v prohlížeči Chrome otevřou současně tyto dvě karty: http://www.geocachin...rofile/?u=cobra a http://0.0.0.11/ . Jen pro připomenutí, můj nick je cobra 11. Když se potom proklikám na profil, tak tam statistiky nahrané jsou. Nemůže být problém s mezerou v nicku? Předem díky za odpověď.
Publikováno 12 April 2014 - 17:15
Je to dost pravdepodobvne, podivam se a opravim.
EDIT: Tedy podivam se do toho Combine a tam upravim, aby nevznikl dojem, ze by snad mohla byt chyba ve Statoru nebo dokonce snad v te davce
EDIT2: Koukal jsem, a abych se priznal, tak vlastne nevim, jak to opravit. Problem je v tom, ze funkce ocekava platne URL a davka ji ho neda. Pri volani dost dobre nemohu URL "nejak" prekodovat, protoze pak bych prekodoval treba i dvojtecku v tom URL. Nevim, zda to URL uz je prekodovano nebo neni. Pokud by bylo (coz ocekavam nyni), a prokoduju ho jeste jednou, tak z %20 bude %4020, coz rozhodne nebude spravne. Vidim to na takovy zajimavy orisek.
(Co vas proboha nuti pouzivat takove silene znaky jako jsou mezery, nabodenicka a pod. v nicku, jmenech souboru, cestach, ... Ze to "nekde" nejaka cast systemu umoznuje neznamena, ze s tim nejsou problemy.)
Tento příspěvek byl upraven od gord: 12 April 2014 - 17:37
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 12 April 2014 - 17:48
Jen se zeptám, jestli nepřipravujete modul na automatické stažení a vložení do statistik i Suvenýrů. Dík zdeziz
Publikováno 12 April 2014 - 18:07
Ne, o tom jsme zatim opravdu neuvazovali. A vzhledem k tomu, ze API pochazi z doby, kdy suvenyru nebylo, pochybuji, ze je nejaka legalni cesta, jak tyto informace ziskat.
GeoGet:
Publikováno 12 April 2014 - 18:37
Co se tyce toho zobrazeni profilu, tak tam fakt nevim, jak to "opravit". Proste zobrazuju URL, kde na jeji konec vkladam nick, kterej ma uzivatel zadanej v GG. Paklize mas v nicku silenosti, tak si tu URL musis napsat natvrdo tak, aby to fungovalo.
PS: Omlouvam se, ze jsem jeste nevydala tu verzi, co jsem slibila cca pred tejdnem, ale nejak nezvladam.
Publikováno 12 April 2014 - 18:50
A vzit ten nick, provest na nem URLencoding a az pak pridat na konec toho URL?
Publikováno 12 April 2014 - 18:51
To se obavam, ze v Combine davce neudelam...
Publikováno 12 April 2014 - 19:14
Ne, to v combine opravdu nejde, a ani nehodlam delat, aby to slo. Tak si proste kazdy s podobnymi nicky bude muset to URL tam upravit rucne na to spravne.
GeoGet:
Publikováno 12 April 2014 - 19:17
Jako ono to zobrazeni profilu tam je stejne jenom z historickejch duvodu, ale na druhou stranu i ja chci obcas videt, co mi vlastne generator vygeneroval a zkontrolovat si to. A tohle je pohodlny.
Publikováno 12 April 2014 - 20:02
Pohodlnejsi je pouzit tlacitko pro Nahled. A to se nikam nic nemusi kopirovat.
GeoGet:
Publikováno 12 April 2014 - 20:03
Takze mam pokazdy generovat statistiky dvakrat jen abych je videla? Ja si proste rada zkontroluju, jestli tam neni nejakej bordel no A taky se tim pokocham.
Publikováno 12 April 2014 - 20:17
To je otazka toho, co si predstavujes pod pojmen chci obcas videt. Pokud davam dohromady vyslednou statistiku, tak to asi bude opakovene videt a v tom pripade je pohodlnejsi ten nahled. Pokud se jednou za mesic chces podivat, cos to vygenerovala a poslala do profilu, pak spusteni davky pro Combine, ktera navic dela i jine veci nez generuje statistiku a dava ji na profil, je ta spravna cesta.
Porad rikam, ze v GG se vsechno da delat vice zpusoby ne nejde jednoznacne rict, ze jeden postup je za vsech okolnosti nejlepsi. Kdyz to plati pro GG, musi to platit i v jeho pluginech.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 12 April 2014 - 20:18
GeoGet:
Publikováno 13 April 2014 - 10:33
Co se tyce toho zobrazeni profilu, tak tam fakt nevim, jak to "opravit". Proste zobrazuju URL, kde na jeji konec vkladam nick, kterej ma uzivatel zadanej v GG. Paklize mas v nicku silenosti, tak si tu URL musis napsat natvrdo tak, aby to fungovalo.
PS: Omlouvam se, ze jsem jeste nevydala tu verzi, co jsem slibila cca pred tejdnem, ale nejak nezvladam.
Ne, to v combine opravdu nejde, a ani nehodlam delat, aby to slo. Tak si proste kazdy s podobnymi nicky bude muset to URL tam upravit rucne na to spravne.
Díky za rychlé popostrčení, URL už je opraveno a funguje to. V roce 2006, kdy jsem se registroval na GCCOM, jsem neměl vůbec žádné ponětí o nějakých záludnostech ohledně nicků. Teď už jsem o něco chytřejší, ale stále se považuji pouze za PC uživatele. Ještě jednou díky za nasměrování.
Publikováno 13 April 2014 - 11:08
Úvodem musím pochválit tvůrce tohoto plagynu, udělali skvělou práci, i když ještě je co dodělávat a opravovat. Celý týden jsem si hrál s touto testovacím verzi. Zkoušel jsem převést svojí stávající statistiku do tohoto nového plagynu (na ten se budu odkazovat). Během hrání jsme objevil několik chybiček na které chci autory upozorni.
1) Některé mapy mi nefunguji (asi už budou opravené viz předcházející připomínky)
2) Chybí mi mapka evropy / světa ne body (nelibí se mi asi kvůli nemožnosti nastaveni barvy teček (červena) )
3) Nefunkčnost „Nálezu podle měsíce“ - nelovil jsme 2 roky (taktež asi už bude opraveno)
4) Chtěl bych přidat další možnost řídit v tabulce FindsBySize podle velikosti (ne textové)
5) Dale mi chybí tyto funkce (FindsSummary - podle ternu, obtížnost a velikost – zkoušel jsem TimelineBySumaTag → nedařilo se použit)
6) Vlastni eventy (špatně mi počítá přihlášených a navštíveno) – viz příloha
7) GeoPuzzle – každý obrázek generuje znovu → mam použité 8 a 8x mi generuje všechny geopuzzle (domněnka)
To jsou moje první poznatky při inspiraci co jsem vytvořil přikládám html.
Pokud něco není jasné rad to doplním
Přiložený soubor (y)
Publikováno 13 April 2014 - 14:32
Dekuji za hlaseni chyb, ovsem opakovane hlaseni teze chyby, zejmena kdyz zde bylo napsano, ze jiz byla opravena, nam pridelava praci.
Znovu zopakuji, ze pri zverejneni jsme ani nahodou nepredpokladali, ze mame hotovo. Proto jsem tu verzi prezentoval jako betu - tedu neco nehotoveho, co potrebuje overit funkcnost. Nejsme schopni ani odhadnout, kdo co ma jak nastaveno a pouziva, proto jsme volili tuto cestu i s vedomim, ze rada veci dokoncena neni a nektere jsou jen planovane.
ad 1) mozna, kdybys napsal, ktere mapky ti nefunguji, bylo by to uzitecne. Takto je nam to k nicemu
ad 2) mapa casem bude, pocita se s ni. Potrebovali jsme verejne vyzkouset generator v te podobe, v jake je ted
ad 3) opraveno
ad 4) nahlaseno pracuju na oprave
ad 5) nepochopil jsem. Co myslis pojmem funkce FindsSummary - podle ternu, obtížnost a velikost? Nevim, co si pod tiom predstavit
ad 6) pocty prihlasenych a zucastnenych se pocitaji podle logu v databazi. Zjevne tam ty logy nemas
ad 7) zjevne jsi nepochopil funkci. Kazde spusteni modulu vyvola spusteni pluginu GeoPuzzle a z nej vezme to, co je potreba. Takze ty bys mel spustit plugin (tedy i modul) jen jednou. Tim se vytvori nekolik samostatnych html souboru, ktere je potreba vlozit do statistiky. Modul predppoklada, ze je budes vkladat vsechny najednou. To neni tvuj pripad. Proto timto postupem vloz jen jeden soubor a ostatni vloz do prislusneho framu prikazem CmdHtmlFile bez opakovaneho spousteni pluginu GeoPuzzle. Jasne, modul se dal udelat i jinak. Treba muze testovat dobu, ktera uplynula od posledniho vytvoreni souboru a pokud je kratsi nez X, nebude spoustet plugin a rovnou pouzije ty drive vytvorene soubory. Takto jsem to ale neudelal (nenapadlo me, ze to nekdo bude spoustet opakovane) a je to namet na upravu.
GeoGet:
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů