Přejít na obsah

Fotka

Stator (betatest)

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1071 odpovědí na toto téma

#421 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2014 - 21:14

OK, s tím výběrem jsem na to už přišel. Ale teď mne napadlo zkusit prohlédnout si tu statistiku ve Firefoxu a musím mu vždycky ručně říct, že to je Unicode, jinak zobrazuje divné znaky. Snad to po vložení do profilu bude zobrazovat správně.

Náhled (soubor Preview.html v profilu) má hlavičku s metatagy. Ten se ti asi zobrazí OK. Ostrý výstup (soubor Statistics.html) hlavičku v základním nastavení nemá, protože je určen do profilu, kde se předpokládá UTF-8. Pokud chceš zobrazit ostrý výstup korektně, nebo ostrý výstup použít jinam, než na profil GC.COM, doplň si hlavičku HTML souboru do souboru Start.html a konec do End.html. Pokud má být nastavení vlastností profilu, ulož je do profilu. Výchozí jsou v Common...

• 0

#422 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2014 - 21:16

Je to jen pár odklikání, žádná hrůza. Jinak díky moc, funguje dle očekávání! :)

Super, to jsem rada. Kdyby neco, tak zase houkni, treba budu rychlejs reagovat :D

• 0

#423 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2014 - 5:56

Náhled (soubor Preview.html v profilu) má hlavičku s metatagy. Ten se ti asi zobrazí OK. Ostrý výstup (soubor Statistics.html) hlavičku v základním nastavení nemá, protože je určen do profilu, kde se předpokládá UTF-8. Pokud chceš zobrazit ostrý výstup korektně, nebo ostrý výstup použít jinam, než na profil GC.COM, doplň si hlavičku HTML souboru do souboru Start.html a konec do End.html. Pokud má být nastavení vlastností profilu, ulož je do profilu. Výchozí jsou v Common...

Nemen ty soubory v adresaroi Common, prekopiruj Start.html a End.html do adresare profilu a tam je uprav. Pokud bys je upravil primo v Common, pri aktualizaci Statoru o upravy prijdes.

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#424 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2014 - 19:55

Nějak se mi to nikde nepovedlo dohledat. Ale jak do statoru dostanu další záložku? Mám tam O mě, Statistik, FTF, Mapy a Moje kešky, ale nevím jak tam dostat další záložku

• 0

#425 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2014 - 19:56

Co treba najit mezi organizacnima prvkama Tab? :)

• 0

#426 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2014 - 19:58

jo to bude asi ono :)

• 0

#427 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2014 - 19:59

Dole pod tim okynkem mas dokonce popis toho, co kterej prikaz dela, staci koukat kolem a cist ;)

• 0

#428 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2014 - 20:02

A ještě jedna věc. Ať dělám co dělám Moje keše mám pořád prázdné mám jen nápis moje keše a to je vše.

• 0

#429 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2014 - 20:07

A ještě jedna věc. Ať dělám co dělám Moje keše mám pořád prázdné mám jen nápis moje keše a to je vše.

Tak už jsem to ukecal

• 0

#430 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 136 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2014 - 10:34

Teď si hraju s Customized table. Statistiku podle zemí jsem s tím udělal, ztroskotal jsem na tom, co se mi onehdá povedlo v GGstatu a to na seznamu 10 nejvýše položených nalezených cachí. Problém:

1) nenašel jsem způsob, jak mu říct, aby řadil cache podle výšky sestupně (přitom statistika podle zemí je sestupně srovnaná)

2) nanešel jsem způsob, jak mu říct, aby řadil čísla jako čísla, ne jako řetězce (řadí to 1<1100<1200<140)

Chci nemožné, nebo to nějak jde?

• 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#431 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 136 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2014 - 10:41

A ještě jedna věc - je možné nějak říct Statoru, aby do statistik započítával u multin/mysterek nikoliv výchozí bod ale finálovku (pokud takový bod v databázi je)?

• 0

#432 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2014 - 11:00

Teď si hraju s Customized table. Statistiku podle zemí jsem s tím udělal, ztroskotal jsem na tom, co se mi onehdá povedlo v GGstatu a to na seznamu 10 nejvýše položených nalezených cachí. Problém:

1) nenašel jsem způsob, jak mu říct, aby řadil cache podle výšky sestupně (přitom statistika podle zemí je sestupně srovnaná)

2) nanešel jsem způsob, jak mu říct, aby řadil čísla jako čísla, ne jako řetězce (řadí to 1<1100<1200<140)

Uz se toi tu resilo. Zpusob razeni momentalne nastavit nejde.

Jo a k tem finalovkam: Ony snad nejaky statistiky takle fungujou? Jak to budes chtet resit, aby to bylo presny, kdyz ten bod mit nebudes?

• 0

#433 nalano

nalano

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2014 - 11:41

Ahoj, koukal jsem na Staré a byl příjemně překvapen. Veliké díky!
K těm finálockám: myslím, že u nejvzdálenějších, možná i u nejbližších keší by to mělo smysl. Tedy pro výpočet vzdálenosti brát vzdálenost finálky. Pokud by neexistovala, tak by se bralo v úvahu úvodní souřadnice. Samozřejmě souřadnice finálky nezobrazovat, brát v uváji tu finálku jen pro výpočet vzdálenosti. Pak by se nemusely hlídat exoti - keše,které začínají úplně jinde, než končí.
  • 0

#434 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2014 - 11:46

Ty exoti uz se hlidaj ted, jen je treba, aby si to ohlidal i uzivatel - od toho je v nastaveni moznost ignoravni kese pro vypocet vzdalenosti :)

• 0

#435 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2014 - 12:22

Ještě doplním PéJedničku. Obojí, co zmiňuješ (a většina ostatních nahlášených chyb a nedokonalostí) bude vyřešeno v další (beta)verzi. S jejím zveřejněním se čeká právě na dokončení úprav CustomizedTable, protože Gord do ní hrábnul opravdu významně...

• 0

#436 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2014 - 14:30

Ono jde udelat kde co. J|e otazka, jesti to ma vyznam a jestli ta prace neni moc velika vzhledem k efektu.

Customize Table byla implementovana jen castecne (s ohledem na slovo Customized a s ohledem na muj zamer). V budoucnu bude umet vse, co tu zaznelo na toto tema. Je v soucasnosti ve stavu mirne receno rozbouranem, protoze jsem se rozhodl ji hodne predelat a doplnit mnoho vlastnosti. Prosim o strpeni, opravdu neni jednoduche programove slozit dohromady fungujici SQL dotaz v zavislosti na mnoha sloupcich a dalsich vlastnostech k vyberu, razeni a seskupovani, a to jeste vicemene univerzalne, protoze to pouzivaji nektere dalsi moduly.

Nicmene, pokud nektery modul neumi to, co si predstavujete, muzete si napsat modul vlastni. ;-)

• 0

GeoGet:

#437 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 136 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2014 - 21:16

Jo a k tem finalovkam: Ony snad nejaky statistiky takle fungujou? Jak to budes chtet resit, aby to bylo presny, kdyz ten bod mit nebudes?

Právě že GGstat takhle funguje. Je finálovka - započte se finálovka. Není - započte se výchozí bod. Měl jsem to právě mezi těmi 10 nejvyššími, kde u jedné byla finálovka asi o 500m výše než výchozí bod. Příjemně mne to tehdy překvapilo.

• 0

#438 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2014 - 21:23

Toho jsem si teda nikdy nevsimla...

• 0

#439 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2014 - 10:32

Právě že GGstat takhle funguje. Je finálovka - započte se finálovka. Není - započte se výchozí bod. Měl jsem to právě mezi těmi 10 nejvyššími, kde u jedné byla finálovka asi o 500m výše než výchozí bod. Příjemně mne to tehdy překvapilo.

Uprimne receno o tom dost pochybuji. Nepochybuji o GgStatu jako takovem, neni problem pouzit finalove souradnice. Ale GgStat nema kde vzit nadmorskou vysku tech finalovych souradnic. Otagovane jsou totiz vychozi souradnice. Jedine ze by sis rucne nastavil hodnotu tagu na neco jineho nez se tam priradi automaticky. (Na druhou stranu nevylucuju, ze plugin Elevation doplnuje hodnotu podle finalovych souradnic misto vychozich, nekoukal jsem do zdrojaku, nepripada mi to dulezite a vlastne ani moc spravne.) Pokud bys tam nahodou mel prirazenou nadmorskou vysku finalovych souradnic, tak ji bude brat i Stator.

• 0

GeoGet:

#440 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2014 - 11:26

Elevation:

lat := GC.CorrectedLat;
lon := GC.CorrectedLon;

• 0