Vážení pánové a dámo.
Geoget používám téměř od prvního dne, kdy jsem v roce 2010 s geocachingem začal.
Nikdy mě ani nenapadlo používat na geocaching v PC cokoli jiného. A za ty necelé 4 roky prošel geoget a jeho pluginy velkým vývojem. Většina změn vždy byla pozitivních a přinesla ovoce a celý koncept se krůček za krůčkem díky možná stovkám lidí neustále vyvíjí, zraje a vylepšuje se tak, že mám skoro až strach, aby GG za chvíli nechodil na kešky místo mě
.
Za tu dobu co GG používám jsem si vytvořil určité rutinní návyky a začal opomínat nové a nepoužívané funkce.
Časem došlo k tomu, že má instalace geogetu zatěžovaná různým zkušebním nastavením a instalacemi pluginů, se začala hroutit a já se začal sám ztrácet v tom, kde mám co nastaveno a které funkce vypnuty ...
Začátkem tohoto týdne mě to už dožralo natolik, že jsem prostě složku Geoget označil jedním kliknutím myši a potě stiskl Delete a všichni asi víme co se stalo po potvrzení MS, že opravdu
...
Ve stejný den jsem si stáhl novou a čistou instalačku GG, už žádný GASP či podobné nesmysly a pomocí tohoto fora a hlavně procházením hory geobohů Ararat začal s kompletně novým nastavováním celého programu a pluginů. Do druhého dne jsem měl zpátky všechno co potřebuji ...
Jenže během čtení jsem narážel na různé zajímavé diskuze, dotazy, názory, tipy na nastavení, objevil jsem pár nových funkcí, které by se mi mohly hodit, vyzkoušel jsem několik nových pluginů a objevil kouzlo Combine ...
Ale hlavně, proč to všechno píšu, díky tomu kouzelnému tlačítku Delete, jsem našel velký dar bohů z hory Ararat ... Ano, tímto darem je Stator ...
Prvně jsem opatrně koukl do Araratu a zhrozil se délky návodu a zcela neznámých oken ... šel jsem na fórum a vyhledal téma Stator a příspěvek po příspěvku došel až na stranu asi 15, kde už jsem to nevydržel a musel Stator okamžitě nainstalovat do GG a podívat jestli je to fakt pravda.
Nádhera a skutečně nekecali ...
Všechno jsem si krásně nastavil a pak donastavil dávku od Petulinky pro Combine a hele - parádní statistiky jsou na profilu bez jakýchkoli větších porodních bolestí ...
Klobouk dolů a velké uznání všem autorům a testerům Statoru a jmenovat v tomto vlákně myslím ani není třeba ... Píšu obrovské díky, nejen za mne ale i za všechny, kteří v budoucnu ke Statoru příjdou jako k samozřejmé součásti GG a dříve než začnu psát dotazy do tohoto vlákna, jestli mohu nyní požadovat nějaké vylepšení, pak bych chtěl požádat, zda by nešlo na Ararat přidat ke Statoru tlačítko Donate, protože takové dílo si určitě zaslouží daleko hodnotnější uznání, než jen slovní.
Děkuji a omlouvám se za hrubky a zbytečně dlouhá souvětí se špatným slovosledem
...