Přejít na obsah

Fotka

Stator (betatest)

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1071 odpovědí na toto téma

#441 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1136 příspěvků(y)

Publikováno 21 April 2014 - 17:43

Ale GgStat nema kde vzit nadmorskou vysku tech finalovych souradnic. Otagovane jsou totiz vychozi souradnice. Jedine ze by sis rucne nastavil hodnotu tagu na neco jineho nez se tam priradi automaticky. (Na druhou stranu nevylucuju, ze plugin Elevation doplnuje hodnotu podle finalovych souradnic misto vychozich, nekoukal jsem do zdrojaku, nepripada mi to dulezite a vlastne ani moc spravne.)

Plugin Elevation očividně doplňuje výšku i do všech waypointů.

• 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#442 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 21 April 2014 - 18:11

A na to jsi prisel jak? TAG je prirazen jen a pouze rodicovskemu bodu a nikoli kesi. Teoreticky lze dosahnout prirazeni TAGu i k WP, ale to opravdu neni nic bezneho a pochybuji, ze to nekdo dela. Rozhodne to nejde udelat beznymi prostredky GG a rozhodne si takove hodnoty nejde beznymi prostredky zobrazit. 

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#443 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1369 příspěvků(y)

Publikováno 21 April 2014 - 18:53

Je to jak rika Gord, GgStat zadny finalovy souradnice neresi a nadmorskou vysku vezme z Tagu Elevation prislusneho ke kesi. Nicmene pouziti finalovych koordinatu zjevne resi plugin Elevation. Nadmorska vyska bude ve Statoru uplne stejna jako v GgStatu, tj. posunuta, protoze oba programy pouzivaji stejna vychozi data - databazi Geogetu.

Z pluginu Elevation

if GC.HaveFinal then
    begin
      dt := GC.TagCategoryLastUpdate(tagelev);
      wpt := GC.FinalWpt;

• 0
MaFa

#444 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 21 April 2014 - 20:08

Vyska kese se v Elevation opravdu taguje podle finalnich souradnic. Je to vyska kese tam, kam si clovek musi pro kesku zajit, ne vyska nekam prdnutych vychozich souradnic. (pokud jsou finalni souradnice znamy, pochopitelne.)

Podobne je to i s tagy mistopisu. ostatne, je to treba duvod, proc zustaly tagy s kraji, protoze narozdil od kraju v popisu kese reflektuji umisteni kese a ne vychozi souradnice.

• 1

#445 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 22 April 2014 - 7:45

Vyska kese se v Elevation opravdu taguje podle finalnich souradnic. Je to vyska kese tam, kam si clovek musi pro kesku zajit, ne vyska nekam prdnutych vychozich souradnic. (pokud jsou finalni souradnice znamy, pochopitelne.)

Chapu, ale neda mi to trochu poskadlit a odlehcit: neni to vyska, kam se pro kesku vydrapu - naprosto to ignoruje, ze jsem musel na strom do vysky 40 metru! ;) Rovnez jsem byl 40 metru pod zemi pro kesku a take to ignoruje. Takze ona je to presna statistika nepresnych cisel (jako ostatne vzdy).

Z toho, co tu padlo tedy take zalezi na tom, kdy si tu kesku otagujes - jestli uz mas u ni zadanou finalku nebo ne.

• 0

GeoGet:

#446 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 22 April 2014 - 8:45

No to jiste, ale preci jen mi prijde vic koser brat vysky z finalovych souradnic, treba nekde na kopci, nez vychozi souradnice klidne i kilometry jinde.

Otaguje se to vzdycky po zmene souradnic, kdyz pustis Elevation. Sam si pozna, ze se finalove souradnice objevily/zmenily, a prepocita to.

• 0

#447 dejwy

dejwy

dejwy

• Members
  • PipPipPip
  • 336 příspěvků(y)

Publikováno 22 April 2014 - 9:01

Ahoj,

z výše uvedeného tedy jasně vyplývá, že statistika přes project-gc.com a přes GeoGet nemůže z principu dávat shodné statistické výsledky. Ať už umístění keše v kraji (finálka pak j jiném kraji) či dle Elevation (výchozí dole, finálka nahoře na kopci) apod.

Jak tedy správně píše gord ... Vždy to bude jen ukrutně přesná statistika nepřesných čísel. 

Stator jsem používat začal a všem autorům moc děkuji. Už v základu je to pro mne víc než dostačující a to jsem ani Customized table nezkoušel.

Tento příspěvek byl upraven od dejwy: 22 April 2014 - 9:02

• 0

#448 DA+RA

DA+RA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 25 April 2014 - 17:03

Tak jsem vyzkoušel stator, ale nějak to nefunguje. Chybová hláška  StatorGen.ggp.pas tento soubor nebyl nalezen, proto dávka zřejmě nebude funkční ......atd. Errors profile file not exist...chuba spuštění geojarry 3 no a nakonec mě to hodí na profil nějakého Da Ra  /bez + / s dvěma nálezy...Nebude problém ve znaménku + který máme v nicku ?

• 0

#449 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 25 April 2014 - 17:04

TO si pis, ze bude. Pokud pouzivas davku do Combine, tak si ji musis upravit a nahradit cesty k souborum tak,aby to odpovidalo realite.

• 0

#450 DA+RA

DA+RA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 25 April 2014 - 21:23

No jo, ale jak a kde ? Asi zůstanu u Autostatu :huh:

• 0

#451 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 25 April 2014 - 21:25

No, kde... v Combine :D Musis upravit tu davku. V Combine nejsem schopna to momentalne osetrit tak, aby to bylo kompatibilni s nazvama slozek statoru, kdyz mate v nickach silenosti.

• 0

#452 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 26 April 2014 - 12:07

1. Davka Combine nema vkliuv na funkci Statoru. Pokud mate nemozne znaky v nicku, budete muset spoustet Stator rucne nebo si nastavit spravne cesty v te davce. Podivejte se do adresare Stator\Profiles, jaky adresar je pro vas profil (nick) a v davce nahradte jmeno nicku, ktere neni v adresarove strukture dost dobre mozne, tim skutecnym adresare.

2. Automatizovat to dost dobre nepujde nikdy, protoze kaceri jsou nenapravitelni a kdyz to jde na webu, tak maji pocit, ze to musi jit vzdy a vsude (zkuste si treba vytvorit adresar a: - a presto takovy nick klidne muzete mit).

3. Dalsi vec je kopirovani dat do profilu a zobrazeni stranky v browseru. Ani tam to neni tak jednoduche automatizovat, i zde jsou nektere znaky problematicke a musite si to v davce upravit rucne

No a posledni vec je ten Autostat - zklamu te, ale je jen otazkou casu, kdy nebude fungovat GgStat a tedy autostat, ktery jej spousti, bude k nicemu.

• 0

GeoGet:

#453 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 27 April 2014 - 21:20

gord: a na ten den se tuze tesim! 

• 0

#454 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 27 April 2014 - 21:29

Já se na to netěším. S šablonou pro Autostat jsem si dal dost práce. Ale nebude od věci to předělat, jen jsem se zatím nedostal k vyzkoušení Statoru.

• 0

#455 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 27 April 2014 - 21:42

no právě - s šablonou pro GgStat! - tohle jednou krásně skončí :D

• 0

#456 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1369 příspěvků(y)

Publikováno 28 April 2014 - 7:53

Porad lepsi nez kdyz se lidi ptali na GgStat2, to teprve bylo zmatecny.

• 0
MaFa

#457 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 28 April 2014 - 8:13

Jenze za to si moh jeho autor sam, ze vybral takle matouci nazev.

• 0

#458 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 28 April 2014 - 10:49

Osobně jsem zaznamenal výrazný posun vpřed! Dříve si uživatelé pletli GgStat s GgStatem2 a GgStat s AutoStatem. Dnes je to mnohem lepší. Pletou si navíc i Stator s dávkou Combine... :P  :huh:

• 0

#459 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 28 April 2014 - 10:51

A nerikala jsem, ze jakmile se to takle rozkouskuje, bude problem? To je tak, kdyz maji programatori vlastni hlavu :D

• 0

#460 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 28 April 2014 - 11:16

Sice nevim, proc propirat soukrome pradlo na verejnosti, ale ja nebyl ten, kdo chtel ostattni udelat davku do Comine ;) Mne to pripada zbytecne.

• 0

GeoGet:

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama