Kumulativni graf ti chybi? Modul TimelineByTypeCumulative jej vytvari.
Na te 21 strane je podle me zminovano naopak rozdleleni podle typu, velikosti, ... Tedy vybirat do grafu jen urcite kese ze vsech nalezenych.
Divider/Elevation a jim podobne: klidne se o tom muzeme pobavit v sobotu. Souhlasim s tebou uvadenymi procenty, ale tvrdim, ze polovina tech lidi je v te skupine proto, ze ani nevedi, ze to pouzivaji spatne. A druha polovina jsou ti, co pouzivaji GG jen na statistiku. A to mi, pri moznostech tohoto programu, pripada padle na hlavu.
Ja mam na vsechno, co pouzivam casteji (ale take na veci, ktere pouzivam zridka, ale jsou klomplikovanejsi), davky pro combine nebo jednoucelove scripty. Vyhodu to ma v tom, ze nikdy na nic nezapomenu. A je mi uplne jedno, zda to importuju odtud nebo od tamhletud, ... Priklad: mam davku SUBR-Tagy, ktera ma na starosti mj. ten divider a elevation. At importuju odkukoli, vzdy mam v te davce na jejim konci spusteni teto pod-davky. A jakakoli zmena v ni se ihned projevi ve vsech mistech najednou. Nemam ani problem, pokud bych neco fakt delal rucne, ji spustit sam.
Nemuzes najit davku nebo "klikatko na toolbaru"? Pokud plati druha moznost, spous Combine, najdi tam tu davku a klikni na tlacitko "Do toolbaru".