Přejít na obsah

Fotka

Stator (betatest)

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1071 odpovědí na toto téma

#661 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2014 - 11:07

Kumulativni graf ti chybi? Modul TimelineByTypeCumulative jej vytvari.

Na te 21 strane je podle me zminovano naopak rozdleleni podle typu, velikosti, ... Tedy vybirat do grafu jen urcite kese ze vsech nalezenych.

Divider/Elevation a jim podobne: klidne se o tom muzeme pobavit v sobotu. Souhlasim s tebou uvadenymi procenty, ale tvrdim, ze polovina tech lidi je v te skupine proto, ze ani nevedi, ze to pouzivaji spatne. A druha polovina jsou ti, co pouzivaji GG jen na statistiku. A to mi, pri moznostech tohoto programu, pripada padle na hlavu.

Ja mam na vsechno, co pouzivam casteji (ale take na veci, ktere pouzivam zridka, ale jsou klomplikovanejsi), davky pro combine nebo jednoucelove scripty. Vyhodu to ma v tom, ze nikdy na nic nezapomenu. A je mi uplne jedno, zda to importuju odtud nebo od tamhletud, ... Priklad: mam davku SUBR-Tagy, ktera ma na starosti mj. ten divider a elevation. At importuju odkukoli, vzdy mam v te davce na jejim konci spusteni teto pod-davky. A jakakoli zmena v ni se ihned projevi ve vsech mistech najednou. Nemam ani problem, pokud bych neco fakt delal rucne, ji spustit sam.

Nemuzes najit davku nebo "klikatko na toolbaru"?  Pokud plati druha moznost, spous Combine, najdi tam tu davku a klikni na tlacitko "Do toolbaru".

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#662 hlavsic

hlavsic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)
  • LocationMělník

Publikováno 23 květen 2014 - 11:09

Jsou 2 moznosti (muze jit i o kombinaci):

1. nalezy na gc.cz nemas spravne

2. nepouzivas spravne ID pro prihlaseni na gc.cz

Jako prvni si zkontroluj, zda chybejici kese mas na gc.cz v seznamu nalezenych.

Tak je problem s nalezy na gc.cz!

Koukal sem, ze u hodne nalezu mam datum nalezeni 0000-00-00 00:00:00

Lze to pls nejak opravit? Zkousel sem znovu natahnout soubor s nalezy, ale stale nic....

• 0

:ph34r: Garmin Oregon 600 - Sony Xperia Z3 - GeoGet - a:Drake  :ph34r:

#663 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2014 - 11:10

Jo, smazanim nalezu tady. Pohledej na foru, pepa uz sem daval navod. 

• 0

#664 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 280 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2014 - 11:11

Buďte všichni zdrávi.

Právě jsem prvně narazil na Stator, a jak jím tak pomalu procházím, tak se mi dost líbí.

Omlouvám se, pokud jsem někde v návodu či v diskusi dříve přehlédl odpovědi na mé dvě otázky :

1. jaký je postup nahrání vygenerovaných statistik na stránky GC?

2. je nějak možné upravit standardní předdefinované texty ?

(mám na mysli 

• Ze všech 1732 dní svého kešovacího života jsem hledáním keší strávil dohromady 656 dnů. Za tu dobu se mi podařilo najít 1659 keší, což znamená, že najdu průměrně 0,96 keší v jednom běžném dni a 2,53 v jednom kešovacím dni.

Ze všech mnou nalezených keší je momentálně 104 disablováno a 394 archivováno.

• KIM-PA našel 1659 keší (1662 nálezových logů)

koukám, že se mi tu objevila ještě jedna nová otázka - poraďte, jak najdu duplicitní log - evidentně mám 3 :-) 

díky moc

• 0

#665 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2014 - 11:13

1. Od ceho jsem asi davala do kupy StatorCombine? :)

2. podivej se do toho stromecku nastaveni obsahu statistik ve statoru, pripadne se prepni do vlevo dole na Experta a uvidis ten zazrak :D

• 0

#666 hlavsic

hlavsic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)
  • LocationMělník

Publikováno 23 květen 2014 - 11:18

Jo, smazanim nalezu tady. Pohledej na foru, pepa uz sem daval navod. 

Tak VELKEEEEE diky jak petulinka1 tak gord. Navod nalezen na wikine, seznam smazan a znovu za pomoci gg vytvoren. Nyni vse super! Dekuji a Vasi slavu sirim dal ;)

Ne, vazne diky moc!

• 0

:ph34r: Garmin Oregon 600 - Sony Xperia Z3 - GeoGet - a:Drake  :ph34r:

#667 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2014 - 11:22

Tak je problem s nalezy na gc.cz!

Koukal sem, ze u hodne nalezu mam datum nalezeni 0000-00-00 00:00:00

Lze to pls nejak opravit? Zkousel sem znovu natahnout soubor s nalezy, ale stale nic....

Jina moznost: zrus u jedne nalezene kese v GG nalezeni, Pak pust plugin pro nahrani nalezu na gc.cz. On zjisti, ze je to nejake podivne, protoze nalez na serveru je a v GG neni, sam smaze vsechny nalezy na serveru a nahraje je vsechny znovu. Pak vrat zpet ten smazany nalez a znovu spust to nahrani, tentokrat se tam jen doplni ten chybejici.

• 0

GeoGet:

#668 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 280 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2014 - 11:22

1. Když já jsem se s Combine nikdy nepotkal  :) . Tak se tedy díky tomuto znovu vzdělám - nějak to nastuduju.

2. Á - už jsem našel zakopaného psa - musím toto opravit přímo v html. To jsem se taky mohl podívat rovnou  ;)

děkuji moc

• 0

#669 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2014 - 11:24

koukám, že se mi tu objevila ještě jedna nová otázka - poraďte, jak najdu duplicitní log - evidentně mám 3 :-) 

díky moc

Duplicitni log na gc.com? Nejsnaze na project-gc.com. Ale jsou i moznosti pomoci Combine (je pripraveno SQL), podobne GJ, ...

• 0

GeoGet:

#670 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2014 - 11:25

hlavsic: neni zac.

KIM-PA: Hlavne upravuj spravny html :D

• 0

#671 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 280 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2014 - 12:03

KIM-PA: Hlavne upravuj spravny html :D

no pokusím se  :)

zatím jsem html upravil hezky tak jak jsem chtěl, jen se mi tam nechtějí zobrazit číslíčka, a pořád se mi tam cpou % s textem  ;)

ale já na to přijdu !!!

• 0

#672 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2014 - 12:13

zatím jsem html upravil hezky tak jak jsem chtěl, jen se mi tam nechtějí zobrazit číslíčka, a pořád se mi tam cpou % s textem  ;)

ale já na to přijdu !!!

Bacha, proměnný jsou standardně case sensitive, tj. musíš dodržet velká a malá písmena. Pak taky mít správně % kolem názvu proměnné a v neposlední řadě se trefit do existujícího jména proměnné. V Debug režimu je v okně Statoru další záložka, kde je kompletní seznam všech proměnných. Jen pro odvážné... :)

• 0

#673 lnavrat

lnavrat

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 173 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2014 - 13:18

DIky, problem je v tom, ze v zacatecniku spoustu modulu je schovano:) Vcera jsem takto hledal BadgeGen, ale nenapadlo me hledat ten timeline pod expertem taky. Tak nejak jsem ho cekal v zakladu.

No jenze ja prave nikde v menu nevidim ani ten combine (no tak jsem jej preinstaloval a uz tam je).

Vysledny pokus je videt zde: Vcera to sice pri pridavani Badgen a naslednem spusteni havarovalo, ale dneska vse bezi jak ma. Budu s tim dal experimentovat:)

trochu formatovaci komment k modulu Numbers. Pokud pro cast umisteni je malo mista, tak souradnice pretecou na novy radek (OK), ale zacinaji hned pod vzdalenosti. Myslim, ze by bylo peknejsi to mit zarovnane jako by v 3. sloupci tabulky (teda dela to v preview, na vygenerovanem na webu to nezalomilo).

Sekce Logy se zatim nepocita, nebo mam nejaky bug v datech. Predpokladam, ze tam ma byt neco jako nejdelsi/nejkratsi/prumer na zaklade logatoru.

• 0

#674 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 280 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2014 - 15:22

Bacha, proměnný jsou standardně case sensitive, tj. musíš dodržet velká a malá písmena. Pak taky mít správně % kolem názvu proměnné a v neposlední řadě se trefit do existujícího jména proměnné. V Debug režimu je v okně Statoru další záložka, kde je kompletní seznam všech proměnných. Jen pro odvážné... :)

No s tím jsem sice počítal, ale chtěl jsem si to vytvořit s různou velikostí písma a s různými barvami - hlavně čísla.

Vytvořil jsem proto ve Wordu, uložil jako html a spustil. 

Formáty se skvěle zobrazují, jenom místo číslic vyskakují názvy proměnných.

Asi na tuto variantu při úrovni mých znalostí budu muset zapomenout

• 0

#675 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 280 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2014 - 15:46

Duplicitni log na gc.com? Nejsnaze na project-gc.com. Ale jsou i moznosti pomoci Combine (je pripraveno SQL), podobne GJ, ...

No ono je to trochu zvláštní, protože projekt-GC, geoget i statistiky na geocaching.com hlásí stejný údaj, a pouze v záhlaví Statoru se mi objevuje ten rozdíl 3 logy.

Asi nad tím nebudu přemýšlet

díky

• 0

#676 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2014 - 17:03

No s tím jsem sice počítal, ale chtěl jsem si to vytvořit s různou velikostí písma a s různými barvami - hlavně čísla.

Vytvořil jsem proto ve Wordu, uložil jako html a spustil. 

Formáty se skvěle zobrazují, jenom místo číslic vyskakují názvy proměnných.

Asi na tuto variantu při úrovni mých znalostí budu muset zapomenout

HTML ve Wordu? Pan je masochista. To se divim, ze to Stator vunec sebral a nepolozil se z toho. Zkontroluj, jak jsou ta jmena promennych napsany. Nesmi v tom by zadne formatovani ...

• 0

GeoGet:

#677 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2014 - 17:07

DIky, problem je v tom, ze v zacatecniku spoustu modulu je schovano:) Vcera jsem takto hledal BadgeGen, ale nenapadlo me hledat ten timeline pod expertem taky. Tak nejak jsem ho cekal v zakladu.

No jenze ja prave nikde v menu nevidim ani ten combine (no tak jsem jej preinstaloval a uz tam je).

Vysledny pokus je videt zde: Vcera to sice pri pridavani Badgen a naslednem spusteni havarovalo, ale dneska vse bezi jak ma. Budu s tim dal experimentovat:)

trochu formatovaci komment k modulu Numbers. Pokud pro cast umisteni je malo mista, tak souradnice pretecou na novy radek (OK), ale zacinaji hned pod vzdalenosti. Myslim, ze by bylo peknejsi to mit zarovnane jako by v 3. sloupci tabulky (teda dela to v preview, na vygenerovanem na webu to nezalomilo).

Sekce Logy se zatim nepocita, nebo mam nejaky bug v datech. Predpokladam, ze tam ma byt neco jako nejdelsi/nejkratsi/prumer na zaklade logatoru.

Od zacatku mame dilama, co v ktere urovni zobrazit. Zvolili jsme to takto s tim, ze vetsina lidi si to prepne ze zacatecniku na expert mod. (Stejne jim nic jineho nezbyde.:))

Numbers: S tim jsem bojoval a nevybojoval. Tohle mi pripadalo jako nejmensi zlo.

Logy: Jsou u statistiky vlastnich kesi. Zatim nikde jinde pouzite nejsou.

• 0

GeoGet:

#678 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2014 - 17:09

No ono je to trochu zvláštní, protože projekt-GC, geoget i statistiky na geocaching.com hlásí stejný údaj, a pouze v záhlaví Statoru se mi objevuje ten rozdíl 3 logy.

Asi nad tím nebudu přemýšlet

díky

A jaky rezim kde pouzivas? Z ceho se indikuji nalezy? Z data nalezu nebo z nalezovych logu?

• 0

GeoGet:

#679 zdeziz

zdeziz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2014 - 18:04

Ahoj, měl bych dotaz k modulu TimelineMonthly - sloupcový graf s časovou řadou měsíčních nálezů. Jde mi o šířku grafu, poslední měsíce se nevejdou, v nastavení parametrů jsem pomoc nenašel. Jak je to ošetřeno nebo jak můžu řešit? Díky zdeziz

graf.jpg

Tento příspěvek byl upraven od zdeziz: 23 květen 2014 - 18:39

• 0

#680 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2014 - 18:20

To je divne. Graf by mel byt generovan do definovane sirky automaticky. Ty s tim nic asi neudelas. Az sem prijde Erik, tak se na to koukne.

• 0

GeoGet:

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama