Co jsem se vás natěšila! Díky moc, to zas bude noc....

Stator (betatest)
Publikováno 01 duben 2014 - 17:48
Tak jsem se ze zvědavosti koukal na zdroják - no není toho málo. Zvláště mě zajímalo, jak se jako provádí ty obrázky - a narazil jsem na google charts, zajímavé využití.
Navíc to vypadá pěkně provedený, tj. si myslím, že rozšíření by neměl být problém, dobrá práce.

Publikováno 01 duben 2014 - 18:11
Tak bych asi měl první chybu:
Přestože u rámce nastavím Open=ForceYes, je rámec sbalitelný - tedy aspoň v náhledu, na ostro jsem to ještě nezkoušel
Publikováno 01 duben 2014 - 18:12
K tomu nahravani na profil - musim dodelat davku pro Combine, ktera to zajisti (vcetne vsech veci okolo).
Ze stejnyho duvodu, jako neni GJ halumou "oblibenej" a distrubuovanej s GG, tak neni ani primo pouzivanej ve Statoru.
Tak bych asi měl první chybu:
Přestože u rámce nastavím Open=ForceYes, je rámec sbalitelný - tedy aspoň v náhledu, na ostro jsem to ještě nezkoušel
Nahled je nahled Naostro to zkusit muzes, na profil se ti to stejne nenahraje
Publikováno 01 duben 2014 - 18:17
To vím, že se to nikam nenahraje, ale zatím jsem to ještě prostě nezkoušel
Publikováno 01 duben 2014 - 18:18
Tak to zkus Za to nic nedas
Publikováno 01 duben 2014 - 18:25
Taky už jsem to zkusil (musel jsem počkat až dojede logator ) a výsledek je stejný - bloky jsou sbalitelné, i když být nemají.
Publikováno 01 duben 2014 - 18:31
No jo, mas pravdu...
Publikováno 01 duben 2014 - 18:35
Nejprve k tomu "nahrání do profilu" - na strojové nahrání bude dávka Combine. Stator je ale generátor statistiky, ostatní činnosti jako aktualizace dat a umisťování výsledku kamkoliv nejsou v jeho popisu práce. Není ale nic snazšího, než si zkopírovat výsledek do profilu ručně. Ostrý výstup Statoru je po spuštění generátoru (toho se šedivou ikonkou) k dispozici v adresáři profilu v souboru Statistics.html.
ForceYes u rámce je asi trochu zanedbanou fíčurou. Zapisujeme a opravíme...
Publikováno 01 duben 2014 - 18:46
Mám další dotaz
V zajímavých číslech jsem si nechal generovat i skupinu logy, ale je prázdná a to i po spuštění logatoru. Je ještě někde něco potřeba nastavit?
Publikováno 01 duben 2014 - 18:46
Neni, tohle zatim nefunguje.
EDIT: Resp. to zati nic nedela
Publikováno 01 duben 2014 - 18:50
Resp. to zati nic nedela
Tak pak mi to funguje výborně
Publikováno 01 duben 2014 - 19:06
U mě dobrý, teda na první pokusy. Díky za možnost nastavit si kroky a rozpětí, u nás víkenďáků podstatná věc. Dík
Publikováno 01 duben 2014 - 19:07
Modul Numbers je jen v základní podobě (viz výše). Plánuje se celkem podstatné rozšíření. Teď ale byla prioritou zveřejnitelná betaverze...
Publikováno 01 duben 2014 - 19:10
To je dobrá zpráva, takže se zatím nemusím snažit tam ty čísla dostávat ručně
Každopádně díky za Stator vypadá skvěle
Publikováno 01 duben 2014 - 19:12
TO jsme radi, ze se libi Nedokazes si predstavit, co vsechno tomuhle zverejneni predchazelo
Publikováno 01 duben 2014 - 19:21
Takze se podivej do nastaveni GeoGetu a zkontroluj si, jestli tam mas spravne azdanej nick. A to vcetne velikosti pismen!
Publikováno 01 duben 2014 - 19:25
Teda nevěřil jsem tomu, opravdu jsem čekal apríl
Ale vyzkoušel jsem a paráda, na první pokus jsou statistiky na světě.
Zatím mám dva poznatky:
- špatně se mi ukazuje nejzápadnější keš, pravděpodobně se ukazuje druhá nejzápadnější a netuším proč. Ignoruje to virtuálky?
- V "Všechny nálezy hezky za sebou" mi chybí spousta keší, nejspíš ty co ještě nemám zalogované na gc.com a tudíž nemají můj log v databázi, nicméně nálezy označené v geogetu mám.
1. dost jsme diskutovali, jak vyhodnocovat nejzapadnejsi kes - napr s nejvyssi zapadni souradnici, nejvzdalenejsi od HC smerem na zapad, ... Kazdopadne se do modulu Numbers bude dost zasadne sahat.
2. Vsechny nalezy za sebou - nemas nastaveno oznaceni i podle SvetloTma a nechybi ti tam tag?
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 01 duben 2014 - 19:32
Takze se podivej do nastaveni GeoGetu a zkontroluj si, jestli tam mas spravne azdanej nick. A to vcetne velikosti pismen!
mám
objavilo sa to po uprave
Ted je tam: s:=tab.FieldByName['dist'];
Udelej z toho: s:=ReplaceString(tab.FieldByName['dist'],',','.');
Tento příspěvek byl upraven od Balin50: 01 duben 2014 - 19:37
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů