Kdyby tohle psal nekdo jinej nez ty, tak bych se obsahu nedivil. Ale predevsim ty vis, ze jsem s GgStatem chtel prastit uz davno. Nesouhlas s Halumou me jenom donutil formalizovat aktualni stav, protoze GgStat se ve skutecnosti nevyviji uz cca 3 roky.
Souhlasim s Halumou, ze to deleni na uzemni celky je na prd a muselo by se to cely predelat, to by ovsem znamenalo velky zasah do GgStatu a na to uz nemam chut, takze to vedlo k jeho oficialnimu ukonceni. Nicmene GgStat je stale funkcni a dokonce i ja bych nasel veci ktere umi GgStat a Stator ne
. Ovsem tohle snad neni zadna soutez, co? Nakonec ja bych uvital Stator i pred nejakymi 7 lety, kdyz GgStat zacinal, jak si muzes precist na foru ja jsem se do vyvoje nijak nehrnul.
Co se tyka FTF, tak pokud vim rec byla o jedne tabulce CustomizedTable, takze nechapu co myslis tim, ze Stator puziva FTF vsude a i kdyby proc by to melo mit vliv. GgStat ma sice jednu specifickou FTF tabulku (z historickych duvodu) ale jinak zvyraznuje FTF i v customizovane tabulce - ovsem zvyraznuje pouze radky kde vyberovy tag obsahuje text "FTF", pokud je FTF v jakemkoliv jinem tagu, tak se nic nezvyrazni. Protoze se jako vyberovy tag pouziva FTF pouze u FTF tabulky, tak ze zvyrazni FTF nalezy pouze v FTF tabulce. Pokud se jako vyberovy tag pouzije nejaky ne-FTF tag, tak se ta kes nezvyrazni, i kdyz tabulka bude obsahovat sloupecek(tag) s hodnotou FTF. To mi umoznuje pouzivat jednu tabulku pro vsechno i se specifickym zvyraznenim.
Ja nic nesrovnavam, jenom popisuju jak je to delane v GgStatu, kdyby se ti treba nejaka rada hodila.
Deleni na kraje a okresy srovnatelne s ostatnimi zememi je, treba nemecko ma zeme+kraje+okresy (priklad Bayern-Oberbayern-Erding) rakousko taky zeme+kraje+okresy, u nas to mohli udelat stejne - Cechy nebo Morava + kraj + okres, z neznamych duvodu mame jenom zemi Ceska Republika. Skoda ze tohle nezohlednuje uz gc.com, vsechno by bylo mnohem jednodussi.
Dodneska jsem si Gorde myslel, ze jsme celkem pratele i kdyz s rozdilnymi nazory na spoustu veci. Po tvem vylozene agresivnim tonu v tvych poslednich dvou reakcich o tom zacinam pochybovat a musim rict, ze se me to osobne dotklo a dost me to mrzi. Pokud ti lezi v zaludku GgStat, tak ted kdyz vylezl na svetlo Stator neni problem ho uplne zrusit.