Včera kolem půlnoci jsem do toho souboru koukal, ale nějak mi to nedošlo... dnes už to bylo v pohodě. Díky za rychlou pomoc.

Stator (betatest)
Publikováno 02 April 2014 - 16:24
Hmmm, chybí tam <div> na obsah rámce, aby mohlo dojít ke sbalení. Což je divný. Pošli mi prosím Content.ini z tvýho profilu ve Statoru do mejlu...
Tady je, pokud budeš potřebovat i vložené html soubory, můžu je taky poslat (i když v ukázce jsem je všechny vypnul)
Soubor jsem přejmenoval na txt kvůli příloze...
Přiložený soubor (y)
Publikováno 02 April 2014 - 17:24
Jen tak pro zajímavost, všiml jsem si, že při instalaci Stator nainstaluje i nějaké udělátko na tagování mých logů dle délky. Počítá třeba s tím, že se mi log do jednoho logu nevejde, takže ho potom dělím na několik a další jsou ve WriteNote?
Předpokládám, že ne...
Publikováno 02 April 2014 - 17:28
S tim asi nebude pocitat zadny udelatko... Leda by to udelatko umoznilo ti oznacit logy, ktery k sobe patrej. Ale to b ho musel nekdo napsat Logator jenom spocita slova a zapise pocet do tagu k prilusny kesi.
Publikováno 02 April 2014 - 17:34
Jen tak pro zajímavost, všiml jsem si, že při instalaci Stator nainstaluje i nějaké udělátko na tagování mých logů dle délky. Počítá třeba s tím, že se mi log do jednoho logu nevejde, takže ho potom dělím na několik a další jsou ve WriteNote?
Předpokládám, že ne...
covece mam dojem ze zrovna tohle ma Logator v popisu na webu
Publikováno 02 April 2014 - 17:34
Tak s tou mapkou krajů nějak nemám úspěch, komplet jsem smazal tag CZ kraj a nechal ho divider znovu doplnit, ale pořád stejná chyba.
Publikováno 02 April 2014 - 17:36
Zvladnes exportem udelat do csv vypis vsech kesi s tim tagem + jeho hodnotou (samozrjeme nalezenejch)?
Publikováno 02 April 2014 - 17:48
S tim asi nebude pocitat zadny udelatko... Leda by to udelatko umoznilo ti oznacit logy, ktery k sobe patrej. Ale to b ho musel nekdo napsat
Logator jenom spocita slova a zapise pocet do tagu k prilusny kesi.
Ale to jseš na velkým omylu PéJedničko, na velkým omylu... Drak to zpracoval kvalitně! Logátor přesně tohle dělá - počítá WN, které nastaly v rámci dne s FI do celkové délky logu. Takže grafomani mají zas o zábavu postaráno...
Publikováno 02 April 2014 - 17:50
Vidis, to jsem si ani nevsimla, v tom pripade se Drakovi omlouvam, ze jsem ho tak podcenila
Publikováno 02 April 2014 - 17:51
Zvladnes exportem udelat do csv vypis vsech kesi s tim tagem + jeho hodnotou (samozrjeme nalezenejch)?
něco takového? http://gc.parkis.net/stats/found.csv
Publikováno 02 April 2014 - 18:14
Hm, tagy jsou v poradku, jen se blbe vytvori URL...
Publikováno 02 April 2014 - 18:24
Nevíte, kde bych mohl mít chybu, když všem skript chodí, jak je vidět a mně napíše:
[Script Runtime Error]: StatorGen.ggp.pas Exception: Invalid float
Routine: Numbers_Locations
Napsalo mi to při generování 3/24 Numbers, Podle polohy.
Publikováno 02 April 2014 - 18:26
Podivej se par stranek zpatky Resilo se to tam hned dvakrat. Co s tim jsem psala pri druhym dotazu ja.
Publikováno 02 April 2014 - 18:27
Nevím proč, ale najednou se mě přestali "sbalovat" rámce, viz příloha.
Lokalizováno. Je to chyba v definici stylu tématu Groudspeak stats. Mám zapsáno, opravíme. Zatím si prosím zvol jiné téma...
Publikováno 02 April 2014 - 18:32
Hm, tagy jsou v poradku, jen se blbe vytvori URL...
nojo, koukám že tam je kraj "??" s počtem 11. Netuším kde se vzal, ale když ho z url smažu tak se mapka vygeneruje a žádný kraj nechybí, zajímavé...
Publikováno 02 April 2014 - 18:40
Podivej se par stranek zpatky
Resilo se to tam hned dvakrat. Co s tim jsem psala pri druhym dotazu ja.
No, bohužel tahle oprava nefunguje (Zkopíroval jsem pro jistotu přesně nick z GS do nastavení GG a nic...), zkusím ještě to s tou úpravou toho souboru, co tam popisuje Gord.
Doufám, že to není kvůli podtržítku, co mám v nicku.
Publikováno 02 April 2014 - 18:42
Hele, podtrzitku bych se ani nedivila
Publikováno 02 April 2014 - 18:46
Hele, podtrzitku bych se ani nedivila
Podtržítkem by to být nemělo, já zatím na žádnou takovou chybu nenarazil.
Publikováno 02 April 2014 - 18:49
V tom pripade to zacina bejt divny
Parkis: Jo, to je prave ten problem, Gord uz to mel kdysi (jeste nez stator vylez ven) opravit, ale ocividne se mu to bud nepovedlo, nebo doslo k vyrobeni chyby nove
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů