Nejraději bych se teď zeptal, jestli ještě někomu vadí, že jsem totálně znehodnotil všechna data tohoto dotazníku. Ale já se udržím a nezeptám se. Není to lehké, ale vydržím to. Pracuji na sobě. Ještě včera bych v profilu toho děvčete kliknul na "přidat mezi nepřátele" tedy, kdyby tam bylo.
Psaní diplomky - pomoc s dotazníkem
Publikováno 27 duben 2014 - 19:16
Geocaching [anglicky džiokešin, česky geokešink] je hra na pomezí komerce a turistiky
Publikováno 28 duben 2014 - 6:28
Hele stane se... nic si z toho nedělej... příště se to určitě podaří.
Nelíbí se mi, jak vytrháváš slova z kontextu, i když si třeba myslím, že na podobném dotazníku se diplomka snad nemůže stavět, tak podobné chování mi připadá opravdu nemístné, i když třeba nějaké primitivy pobaví...
Publikováno 28 duben 2014 - 6:50
Máš pravdu, o tom, že bude stát za hovno je zbytečné debatit.Na kraviny nereaguji :-) Těm, kteří mi dotazník vyplnili jsem už poděkovala, a dohadovat se tady s někým, jestli moje práce stojí za hovno a jestli si zasloužím titul a podobné blbosti, to fakt nepotřebuju
Publikováno 28 duben 2014 - 7:57
A já bych se nechala třeba jmenovat do komise, to by byla sranda !Jak rád bych dělal na takovou diplomku oponenturu
Publikováno 28 duben 2014 - 8:51
podobné chování mi připadá opravdu nemístné, i když třeba nějaké primitivy pobaví...
Souhlasím s Tebou. Můj nejoblíbenější primitiv je Človíček.
Tak se na nás, prim-i ty, prosím nezlob.
*
Publikováno 28 duben 2014 - 8:56
Já myslela, že je to tvoje fotka bez plavek, aby ti lidi vyplnili dotazník !
Publikováno 28 duben 2014 - 8:59
Nejraději bych se teď zeptal, jestli ještě někomu vadí, že jsem totálně znehodnotil všechna data tohoto dotazníku. Ale já se udržím a nezeptám se. Není to lehké, ale vydržím to. Pracuji na sobě. Ještě včera bych v profilu toho děvčete kliknul na "přidat mezi nepřátele" tedy, kdyby tam bylo.
Jak to, že se k dotazníku nevyjádřil sám Josef Krůta (placku fakt na kešovací taštičce poctivě nosím ) , ale pouze ty jako jeden z jeho nejbližších přátel? Čekala jsem dlouhé pojednání a nedočkala se. Škoda, tak snad někdy na dalším eventu s jmenovaným velikánem dotazníky probereme.
Jeje, Sky se s jarem odvázal, bez plavek se ukázal! Já pořád říkám, jak jaro s kdekým cvičí.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 28 duben 2014 - 9:01
Publikováno 28 duben 2014 - 9:33
Tak nevím, je to chlapeček, či holčička?
Ani tak, ani tak. Dnes se to nosí. Vzpomínám si na rozhořčení jedné Američanky, že náš lev ze státního znaku je mužského pohlaví!
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů