Petře, zabít tě určitě nikdo nechceme , ale tvrzením, že tvůj mobil trumfne v přesnosti O450, se pokoušíš mě dostat do deprese! Pokud si dobře pamatuji, tvůj loňský mobil v Plzni mezi ne moc vysokými domy u centra bloudil kdesi o víc než 20 metrů jinde, zatímco my dva "Oregonisti" jsme byli u keše. Ano, v otevřeném terénu byly obě varianty navigování srovnatelné, ale v hlubším lese a mezi domy.... Nechci tě moc rozčilovat na noc , ale skoro mám chuť si říct o test tvého posledního mobilu, můj O450 je k dispozici a čeká na zvednutí hozené rukavice.
Pro Von Bronina: já zase začínala s O450 a podobně jsem se dívala na kačery s mobily-pádly . Když jsem si pořídila chytrý mobil a zkoušela, co má jaké výhody, stejně u mě zůstal na prvním místě Oregon a ejhle, že bych čistě náhodně byla in? Tedy občas sebou ještě tahám teblet a modulem, ale to mám spíš do auta pro jinou navigaci než mám v mobilu ( někdy zkusím Tomtoma, někdy Sygic, někdy je porovnávám, protože jsem baba doopravdy zvědavá a snad i zvídavá )
A ještě jsem zapomněla osobně vyzkoušenou odolnost O450 - zahučela, spíš lehla jsem s ním do bahýnka, ještě jsem ho při pádu zamáčkla tak 10 cm pod povrch. Po vytažení vypadal jak brambora vykopaná po dešti. Jako první pomoc dostal špinavou vodu ze zabahněné pískovny, jako druhou z kanystru v autě a teprve po půl dni lehké dočištění doma. Výsledek? Žije i po dvou letech od veselé události. Jsou takhle odolné i mobily?
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 24 červen 2015 - 21:37