Jo, jo. Telefon mám (ted uz zpravidla v baglu nebo kapse ve vodotěsným pouzdře) Ten nejobyčejnější cenově do 3000. I folii a pouzdro jak jsi uvedl. I u těch minulých to tak bylo vyjma toho vodotes.pouzdra Nicméně za dobu co se gc věnuju jsem toho už odepsal dost tak mám radši GPS u který se nemusím bát co se stane když sebou nebo s ní někde jebnu.
Můj neobyčejný stál jen o tisícovku víc včetně Smartmaps, které stojí tu tisícovku, takže jsem vlastně na stejných penězích...
Nie som žiaden honibod, tak tam nepotrebujem mať stiahnutú celú republiku. Keško-výlety si plánujem, takže všetko potrebné si stiahnem doma. Ak sa vyskytnem na nejakom mieste "neplánovane", tak som tam asi kvôli niečomu "dôležitému" a netrápi ma aké kešky sú v okolí, prípadne okolo ktorých prejdem. V telefóne nemám internet a ani ho neplánujem. Som na ňom takmer denne už vyše 20 rokov, takže ho nepotrebujem so sebou ťahať aj na výlety a do prírody. V súčasnosti je veľkou módou byť stále on-line, ale pre mňa je dôležitejšie byť aspoň občas off-line. Telefón používam aj ako navigáciu v aute, takže v ňom mám stiahnuté OSM a v prípade potreby ju môžem použiť aj v teréne. Párkrát som ho použil aj na kešky, ale to len vtedy, keď sa mi GPS vybila alebo som ju zabudol doma alebo nechal v aute.
Každému vyhovuje niečo iné a ja to mám takto a som takto spokojný...
Bezva argumenty, takže si raději smažu z databáze aspoň 100000 keší a když se vyskytnu někde "mimo trasu" tak si dám raději klapky na oči. Uff, jak je snadné se stát honibodem!
Ještě naposledy k té pověře o nutnosti mít datové připojení. S mobilem online být NEMUSÍM ale MŮŽU. Chápete ten rozdíl?