Mnozí jistě víte že pod záložkou více > soubory (nebo přímo na tomto odkaze) naleznete ke stažení a vytištění množství logbooků a popisek keší. Dle mého soudu nejlepší jsou ty od kačera P€T@, v sobotu přidal i našim lesům přátelskou verzi kdy na jednu stránku A4 vytisknete hned pět popisek.
Možno dopsat informace i v terénu a použít třeba k bezodkladnému obnovení kamarádovi keše ;o)
P€Tovi vřelé díky a velká pochvala před nastoupenou jednotkou!
nové & ještě lepší popisky keší od P€T@
#1 Guest_Ištván_*
Publikováno 20 duben 2014 - 12:20
Publikováno 20 duben 2014 - 12:46
Právě jsem je zkoukla a jsou skvělé, škoda že jsem je neobjevila dřív před založením keše ale myslím, že v budoucnu určitě využiju, Díky.
Publikováno 20 duben 2014 - 17:58
Nemáte za co.
Někdo se mě ptal, proč jsou jen černobílé. Důvod je ten, že když si je vytisknete na inkoustovce, tak černý inkoust vydrží mnohem déle a barevný se hned rozmočí. Samozřejmě není problém udělat je barevné.
Jen by mě zajímalo, co se na nich někomu nelíbí, protože minule bylo skóre 5 hvězd a nyní jen 4
Samsung Galaxy Core LTE + Garmin Etrex 30
Publikováno 20 duben 2014 - 18:27
Jen by mě zajímalo, co se na nich někomu nelíbí, protože minule bylo skóre 5 hvězd a nyní jen 4
No to je přece jasný ne? Těm, co je prodávaj
#5 Guest_Ištván_*
Publikováno 26 duben 2014 - 12:17
Ani jedno vlákno nemůže zůstat v klidu... kluk se tady snaží a ti co nikdy nic nedělaj ho akorát pose*ou...
Prosím vás, řekněte co je na tom blbě, pomožte to teda zlepšit na pět hvězdiček.
Publikováno 26 duben 2014 - 19:55
Byl by tedy zájem o barevnou verzi ? Problém to není, jen se vám ten inkoust nejspíš rychleji rozmočí Pokud někomu něco chybí tak ať napíše sem, nebo SZ
Tento příspěvek byl upraven od P€T@: 26 duben 2014 - 19:56
Publikováno 27 duben 2014 - 8:52
Byl by tedy zájem o barevnou verzi ? Problém to není, jen se vám ten inkoust nejspíš rychleji rozmočí Pokud někomu něco chybí tak ať napíše sem, nebo SZ
Sice nemusím barevné papoušky, ale někdo je může mít rád. A pokud má přístup k barevné laserovce,pak se mu inkoust nebude rozpíjet.
Publikováno 27 duben 2014 - 19:03
Tak já teda na tom teda začnu dělat
Publikováno 27 duben 2014 - 19:27
Je to pěkné a vše, co je třeba, tam najdeš. Kdysi jsem si dělal popisky taky, ale šoupnul jsem jich na jeden papír asi 10, dle velikosti. Tak z toho těžím dodnes.
Ze mě palec nahoru.
Publikováno 27 duben 2014 - 21:17
Já tisknul na barevné inkoustovce (jiné), lepím je pod víčka loklokovek zespodu, obyčejnou izolepou a nerozpíjí se mi. Ovšem když by se do krabice voda dostala, určitě by se rozpily. A pro černobílé vidím ještě jedno využití, černobílé laserovky nebo kopírky jsou běžnější a ty se nerozpijou. Jednou jsem koupil papír na vizitky, s mikroperforací, za pár korun (cca 80Kč za snad 20 archů) a ty se nerozpily ani když byly barevné a vymáchal jsem je ve vodě. Ale barevné inkousty mi na světle blednou (nepoužívám originály, kupuju je ve flaštičkách od Apchemu) a hlavně - tiskárna už mi odmítá brát cokoli jiného, než běžný papír. Sdělám je až budu mít novou tiskárnu.
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:doporučení, gc.cz, logbook
Geocaching →
Oznámení →
CITO SKOKY 2016 - Jaro (pozvánka na event)Založeno od dílna u mnicha , 31 bře 2016 cwg, event, logbook, doporučení |
|
|
||
|
Geocaching →
Poradna →
TravelbugZaloženo od daggi , 25 bře 2016 logbook |
|
|
|
Geocaching →
Wherigo →
Mapa do aplikace WhereYouGo, kde ji umístitZaloženo od weiski , 03 bře 2016 doporučení, wherigo |
|
|
||
Geocaching →
Obecné →
Dneska mě tu s.re nějaká reklamaZaloženo od Kreten8 , 18 úno 2016 gc.cz |
|
|
||
Geocaching →
Cache - obecná diskuze →
x-násobné FI logyZaloženo od mirek454 , 15 úno 2016 log, logbook, pravidla |