Dovolim si prece jenom nabidnout me vlastni vysvetleni pro pocit, ze ted uz je to v hajzlu.
Rekl bych, ze pro me nejpodstatnejsi zmena je v tom, jak se ted pristupuje k pravidlum a jejich respektovani. Cim dal vic lidi pravidla hry necte, nezna, nebo je zna, ale protoze se jim nelibi tak na ne vyslovene kasle nebo si je predelava k obrazu svemu.
I kdyz se to nekomu nemusi libit, geocaching byvala oaza individualit prevazne inteligentnich, zvidavych a nezistnych a dana pravidla respektujicich (minimalne nektere dve tyto vlastnost mel kazdy :-)).
Je mozny, ze i ted je vetsina takova. Ale procento tech druhych se mi podle castych stiznosti na kradeze, bordel v kesich a dalsi negativni ohlasy ze vsech stran jevi jako hooodne vysoke.
Joker mi budiz svedkem.
Nevim, jak Groula a jak vazne svoje prohlaseni myslel, ale Jarry, v tomhle ti musim dat za pravdu ... predevsim co se tyce individualit inteligentnich a podobnych :-) Presne tenhle dojem jsem mival ze vsech logu, listingu, debat na forech a podobne ... chybi mi ta kvalita, kterou nahradila dnesni silena kvantita ... kesek bylo min, ale zajimavy ... A dodrzovani pravidel? Taky by na tom neco mohlo byt. Dnes je proste vseho vic, moc lidi, moc kesek, moc zbytecnejch reci :-) a vsechno je takovy ridsi .... Nekdo zminoval atmosferu pri eventech, to je pekny, ale event je par hodin, kdezto driv na me ta atmosfera dychala z kazdyho logu, z kazdyho listingu ... ted ji vetsinou nejak nemuzu najit ... No nic, radsi si jdu cist listingy, o vikendu zkusim najit zas par plechovek, lepsi nez se vylevat na foru :-)