Zkusil jsem si to a mam to spravne.
EDIT: prikladam i nastaveni, zkontroluj si to.
Tak jsem to ještě překontroloval, a oproti Tvému nastavení jsem měl u položky Tag elevation zaškrtnuto políčko Počítatelný... Když jsem ho odkliknul, tak vše v naprostém pořádku.... Takže děkuji za radu :-)
Pár slov ke Kolombovi....
předchozí diskuze a hlavně arogantní ton ze strany Kolomba je opravdu dost pod úrovní... Jak bylo zminěno, když se Ti to nelíbí, tak to nepoužívej.
Pro mě je programování taky španělská vesnice, ale už když vyšla beta verze, tak jsem zkoušel, upravoval, vymýšlel, hledal rady jak v návodu, tak v diskuzi, a na většinu jsem nějak došel, na co třeba ne, tak jsem se taky zeptal... Vždycky jsem dostal uspokojivou odpověď a vždy jsem obdivoval tvůrce, co se Statorem měli práce, nedostali za to ani korunu a opravdu to dělali pro nás... Kdyby to dělali pro sebe, měli by to za chvilku.
A že to nemáš na jedno kliknutí... já se svou podobou statistik taky strávil několik hodin, než se mi je podařilo "trošku" vyšperkovat....
Takže Kolombo, neotravuj tady zbytečnýma dotazama a arogancí, protože řazení FTF je opravdu jednoduché a je to o tom si to prostě pročíst....
A nekaž tady tuhle diskuzi zbytečnýma řečma, protože když tady bude někdo něco hledat, tak teď aby pročítal 3stránky Tvých nesmyslných keců !!!!
A všem tvůrcům Statoru: Velké díky za Vaši práci - alespoň já osobně si ji vážím a moc děkuji