Děkuji všem za novou verzi Statoru... vše co jsem měl v předchozích statistikách už jsem nějakým způsobem "přetransformoval"...
Jen jeden dotaz... Měl jsem samostatnou tabulku pro Nálezy v Ostravě podle částí... a teď díky tomu, že z Městského obvodu se staly Městské části... mám tam spoustu údajů z jiných měst... Asi e zeptám blbě, ale jak docílím toho, aby se mi v tabulce zobrazovaly pouze nálezy z Ostravy... Co musím nastavit v CustomizedTable ???
Vzhledem k tomu, ze to jde udelat do mapy, tak nevidim duvod, proc by nemela jit udelat tabulka. Akorat se obavam, ze nepujde pouzit CustomizedTable, ale bude se muset pouzit SQLTable. Nijak extra jsem o tom nepremyslel, tak se treba pletu a nekdo me tu opravi.
U Ostravy je problem v tom, ze musis vybirat kese (jejich tag CZ Mestska cast) podle hodnoy nadrazeneho tagu (CZ okres). Tedy vsechny CZ Meske casti pro kese, ktere maji CZ okres=Ostrava-mesto. Tohle pres CustomiceTable neudelas.
Znovu jsem se dnes začal hrabat v "mém" problému, a nakonec se mi podařilo dosáhnout svého:
V CustomizedTable jsem nejprve použil tag povereny urad s tím, že hodnota = Ostrava, tento sloupeček jsem nechal skrytý, a pak dále tag Městská část, a tam už mi to vybralo pouze části Ostravy...
Jak zmiňoval KiReGPS: Zdá se mi, že autor nedohlédl až na konec geniality svého díla... Tak v tomto případě měl pravdu .
Nevím, jestli jsem to udělal správně, ale myslím, že když se mi zobrazuje to, co jsem chtěl, tak je to "vo tom"
Díky za inspiraci
Teď už jen řeším, že nový Divider mi některé keše, které nepatří přímo pod Ostravu, a předtím byly v sousedních okresech, zařadil do okresu Ostrava-město a pod poverený urad Ostrava... Když jsem na ty keše koukal, tak opravdu místně spadají pod okolní vesničky, které náleží pod Ostravu, takže s tím asi nic nevymyslím....