Hacknutý web
Publikováno 22 listopad 2006 - 20:57
Publikováno 22 listopad 2006 - 21:03
Nepustil se jen Honza do nejakeho upgradu mapy? Treba ta dosavadni uz nezvlada zobrazovat takove obrovske mnozstvi cachi.Vypadá to, že je naše cachemapa napadena cizí nepřátelskou mocností. To se nám určitě mstí za naše celosvětově dobré výsledky. Snad to nepřinese žádné ztráty...
Publikováno 22 listopad 2006 - 21:04
Publikováno 22 listopad 2006 - 21:04
No nevim nevim co to a kdo to udelal http://www.netdisaster.com/Vypadá to, že je naše cachemapa napadena cizí nepřátelskou mocností. To se nám určitě mstí za naše celosvětově dobré výsledky. Snad to nepřinese žádné ztráty...
Tak uz to leze na vsechny stranky LOL
Publikováno 22 listopad 2006 - 21:07
Zda se ze Disaster jde vypnout... Zajimave je, ze u me skodi jenom na Firefoxu, na IE nebombarduje.Vypadá to, že je naše cachemapa napadena cizí nepřátelskou mocností. To se nám určitě mstí za naše celosvětově dobré výsledky. Snad to nepřinese žádné ztráty...
Publikováno 22 listopad 2006 - 21:44
Safra, to abych sel hledat atombordel.Vypadá to, že je naše cachemapa napadena cizí nepřátelskou mocností. To se nám určitě mstí za naše celosvětově dobré výsledky. Snad to nepřinese žádné ztráty...
Publikováno 23 listopad 2006 - 11:47
Publikováno 23 listopad 2006 - 11:51
.../---/...Vypadá to, že je naše cachemapa napadena cizí nepřátelskou mocností. To se nám určitě mstí za naše celosvětově dobré výsledky. Snad to nepřinese žádné ztráty...
Publikováno 22 listopad 2006 - 21:11
AdBlock to odstraní, ale mapa je prázdná a i ostatní části webu (formulář v odpovědi ve fóru) nejedou správně... :-(Zda se ze Disaster jde vypnout...
Publikováno 22 listopad 2006 - 22:02
Zda se ze Disaster jde vypnout... Zajimave je, ze u me skodi jenom na Firefoxu, na IE nebombarduje.
Tak nam litaj bomby in na ie. Chudaci kešky... :o/
Publikováno 22 listopad 2006 - 21:22
Nekdo kesuje a nekdo k tomu jeste i hackuje.AdBlock to odstraní, ale mapa je prázdná a i ostatní části webu (formulář v odpovědi ve fóru) nejedou správně... :-(
Kdo si hraje, nezlobi :-). Firewal s vypnutym ActiveX i Javascriptem prerusil nalet (FireFox).
Publikováno 22 listopad 2006 - 21:23
Myslite ze by mi moh nekdo poradit? Dekuji predem :-)
Publikováno 22 listopad 2006 - 22:10
Tak nam litaj bomby in na ie. Chudaci kešky... :o/
Vcera jsem se tu ptal, co znamenaj preskrtnuty kesky a to jsem asi privolal tenhleten Great Rock´n ´Roll Swindle v keskach. Ted tu cumim do kompu, koukam, kam se vypravit a vsude pusto a prazdno... Ach jo
Publikováno 22 listopad 2006 - 21:26
To prejde! Preci nas nejaky Amerikani nedostanou! Sikovny cesky rucicky zauradujou a bude!Hele kuci a to jako skoncil geocaching? To jako sem posilaj Amerikani todleto?
Publikováno 22 listopad 2006 - 21:44
Já jsem kliknul na ten křížek v tom novým červeným nápisu (netscape) na cachemapě a je to pryč, huraaaaaaaaa!Hele kuci a to jako skoncil geocaching? To jako sem posilaj Amerikani todleto?
Publikováno 22 listopad 2006 - 22:16
Nejvetsi prusvih je ze ja ted koukam z okna a najednou kolem me neco zasvistelo a vybouchlo to u kesky pred Grossovo barakem GCXFGJ. Co vy ostatni? Podejte hlaseni jestli mate nejakou kesku na dosah jak to u ni vypada?? Diky!!Vcera jsem se tu ptal, co znamenaj preskrtnuty kesky a to jsem asi privolal tenhleten Great Rock´n ´Roll Swindle v keskach. Ted tu cumim do kompu, koukam, kam se vypravit a vsude pusto a prazdno... Ach jo
Publikováno 22 listopad 2006 - 21:35
Publikováno 22 listopad 2006 - 21:48
Bohuzel, ne tak uplne, jak pise ok1in.Já jsem kliknul na ten křížek v tom novým červeným nápisu (netscape) na cachemapě a je to pryč, huraaaaaaaaa!
Publikováno 22 listopad 2006 - 21:51
Publikováno 23 listopad 2006 - 0:45
Me spis trosku mrzii neodstranitelny atomovy mrak nad novymi a nove nalezenymi cachemi na titulni strance. Zrovna jedina z tech upravenych veci, ktere jsem pouzival docela casto. :-(( Vrati se jeste nekdy, nebo je to definitivni?Nejvetsi prusvih je ze ja ted koukam z okna a najednou kolem me neco zasvistelo a vybouchlo to u kesky pred Grossovo barakem GCXFGJ. Co vy ostatni? Podejte hlaseni jestli mate nejakou kesku na dosah jak to u ni vypada?? Diky!!
Jinak jsem konecne shlednul i demonstranty a ti jsou fakt genialni. :-) Nejvic me bavi panove, co jsou "nalezeni" a "zasazeni". A pak taky samozrejme demonstrant Saman propagujici definitivni nastoleni samanismu :-D
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů