Měl jsem ten samý problém a nakonec jsem to pořešil párem součástek ze zapalovače,gumou a lepící páskou. Ze zapalovače jsem použil prstenec, kterým si přidává/ubírá plyn.Když se mu ufikne zobáček,sedí přesně do otvoru v navigaci. Zevnitř jsem ho trochu vybrousil,aby v něm budoucí "tlačítko" nechodilo tak těsně. Na tlačítko jsem použil součástku, na níž je standardně osazený právě ten prstenec.Je na ní závit a tím jak se přidává nebo ubírá se buď povoluje/utahuje o otevírá nebo přivírá ventil,co pouští plyn. S ním sem nedělal nic,jen ho stačilo lehce zkrátit a nasadit.Nikam se nehýbe,protože ten upravený prstenec funguje jako vodítko a zároveň vymezovací kroužek. Pak už jsem jen nahoru nasadil kus gumičky ze starého autodržáku na telefon a přelepil páskou.Byť to beru spíš zatím jako provizorium a chystám se to předělat.Mám doma píchlou duši z kola,takže nařežu pár podložek o velikosti té krycí gumy,která tam teď je. Dám jich tam tolik,aby se to výškově srovnalo s obvodovou gumou na oregonu a pak to nahoře celé přelepím širším a delším pruhem gumy. Pak už se s tím nebudu bát ani do vody
A teď pár ilustračních obrázků...
1. je ten prstenec, který se upraví 2. součástka, z niž se dělá tlačítko. Přijde to dírkou dolů. Ta dírka tam ničemu nevadí, mikrospínač je větší,ale kdyby tě iritovala, přesně do ní pasuje gumový čepík na který ukazuje šipka.Stačí kapka lepidla a je po dírce
Takhle to vypadá vevnitř.Šipka ukazuje na ten upravený prstenec, který už je vevnitř.
Tady už je tlačítko na svém místě.
Krycí gumička.
A zalepeno. Normálně to teda není takhle otrhaný,ale potrhalo se to,když jsem to sundaval.Přecejen,už je to tam provizorně skoro rok
Toť vše.
Tento příspěvek byl upraven od brizak: 22 July 2015 - 21:10
I use multi-million dollar satellites to find tupperware in the woods.