Ta anketa je nějaká divná. Při pokusu ji odeslat mi to hodilo chybu (vyžaduje to odpověď na všechny otázky). Přitom ve třetí a čtvrté otázce vidím větší problémy. I když ani u předchozích otázek se do kategorie nenapasuju přesně doslova.
Takže výpisem a tazatel ať si to klidně připočte manuálně (zahlasovaný ankety hádám nejde upravovat):
1) 4. Odpověď. Myslím si, že by mne wherigo zajímalo, ale nemám na něj přístroj.
2) 2. Odpověď. Bez kešky bych samozřejmě kladl větší nároky na téma příběhu a zpracování (zajímavé prvky). Keš na konci o něco zvyšuje motivaci popasovat se i s ne úplně oblíbeným tématem, ale spásonosný to taky není - myslím si, že některá témata by mne nepřitáhla ani s keší.
3) 1.Odpověď, ale s výhradou. Jako člověk bez setkání s Wherigem naivně nepředpokládám, že zachování kompatibility se staršími přístroji musí omezovat vychytávky na těch novějších.
Jako ideální si tedy představuju kompatibilní verzi, kdy uživatelé novějších verzí budou moci využít jejich vychytávky, a uživatelům starších verzí přístrojů to fungovat bude, akorát nebudou moci využít vychytávky, na které jsou jejich přístroje staré (takže na ně hra bude působit nižší kvalitou cenou za možnost využití staršího přístroje - ale bude fungovat a bude hratelná).
4) Žádná odpověď. Nemám přístroj, a ani jsem dosud wherigo nehrál, takže nemůžu pravdivě odpovědět na otázku, jaké wherigo mne baví hrát. Mohl bych akorát odpovědět na otázku, jaké wherigo si myslím, že by mne bavilo hrát.
Z uvedeného seznamu by to byly podbody následující (také v závislosti na aktuální náladě)
1,2,3,4,6, výjimečně možná i 8 nebo 9 (pokud by dost zaujaly).
Převážně s důrazem na logické úlohy a pohodovou procházku, u bodů 6 a 2 si myslím, že by mne bavily víc než ty ostatní.
NEPOSÍLEJTE MI BONUSOVÉ ČÍSLO, KTERÉ JSEM SI ZAPOMNĚL OPSAT Z KEŠE (PLATÍ PRO KTEROUKOLIV KEŠ!)
--------------------------------------------
Nehodlám ustupovat prudičům snažícím se mne donutit k prolinkování profilů. Teprve neprolinkovaný profil nevyskytující se na geocaching.com jsem ochoten považovat za anonymní.
--------------------------------------------
Neexistuje špatná keš. Existují jen chyby a/nebo špatná rozhodnutí, která dělám já jakožto lovec.
-----------------------------------------------------
Nejhorší chyba je ta, ze které se mohou poučit akorát ostatní.
-----------------------------------------------------
Jít Tě lovit, ale kdež,
nejsi Waymark ani Keš
a taky nemáš číslo Trackovací,
tak proč si dávat s Tvým odlovem práci.