Halumo, promiň mi tento omyl. Když jsem se kdysi o keškomapě dozvěděl, zkusil jsem ji, a pak jsem ji zavřel, protože prostě na GeoKuk z mého pohledu nemá. Teď jsem ji zkusil v GG najít opět, abych napsal porovnání a omylem jsem spustil externí plugin. Ovšem Keškomapa a cachemapa přímo v GG jsou pro mě obě oproti GG pro mě daleko méně konfortní.
I pro tvou cachemapu platí pro mě řada mínusů, oproti GK, často podobné, jako u Keškomapě.
Neříkám, že pro někoho může být Cachemapa lepší, určitě je to skvělá práce vzhledem k tomu, že je součástí GG
Pro mě má však skoro ty samé nevýhody, jak jsem tu zmínil u Keškomapy - není jasně vidět, co mám odloveno, pokud nemám filtr, nelze u vypočtených multin/mysterek nechat zobrazit jen finálky, nefungují zkratkové klávesy, vyhledávání keší podle jména (nebo jsem nenašel jak) a autora atp. A jako hlavní nevýhodu vidím nutnost neustálého klikání na Refresh, když posunu výřez mapy nebo změním cokoliv v nastavení filtru (u GK kliknu na ikonku se symbolem WP - zmizí či se objeví WP na mapě atp.
Neber to jako výtku, jen jako přehled toho, proč já osobně si myslím, že GeoKuk je prostě lepší a odpověď na otázku Arneho, proč já osobně používám raději GeoKuk, i když tvé práce si vážím. Případně jako tipy, jak cachemapu vylepšit:-).