Na projektu se opravdu zobrazuje vždy jen ten poslední duplicitní log a to i když jich tam dotyčný nasekal třeba 5. Je to sice otročina, ale nakonec se to dohledat a odmazat dá.
Kliknu si na ten duplicitní log na project-gc.com, otevře se mi okno s logy na kešce. Pak chytnu posuvník okna a jedu s ním dolů tak dlouho, až se načtou všechny logy na kešce. Prostě až k revírníkovu publikačnímu. Pak kouzelná kombinace kláves Ctrl+F, do vyhledávacího okna napíšu log toho "zloducha". Vypíše se mi počet shod a šipkou u okénka přecházím na další...
Každopádně duplicitní logy hned nemažu, napíšu dotyčnému zprávu, že je zalogován x-krát a ať si to sám smázne. V 99% to udělá a napíše jak to vzniklo. Tomu zbytku log po týdnu smáznu sám. Nikdy jsem nemusel řešit nějaké problémy.
Duplicitní logy, pokud jsou napsány v jeden den, vzikají převážně při logování z mobilních aplikací. Kačerovi se zdá, že log neodešel, tak mačká tak dlouho, až je spokojen (na těch logách je to povětšinou poznat - TFTC, Díkeš, tečka, smajlík...).
A pak je tady logování kámošovi, kámošům, oni pak nevědí že tu byli a zalogujou se když ke keši přijdou fyzicky.
Tato diskuse původně na FB vznikla o tom, že někdo jde kolem kešky x-krát a pokaždé se do logbooku zaloguje FI a ne např. WN. A kdosi tam řeší, zda může či ne.
Já tam tvrdím že ne, na GC i na GeoWiki je slovní spojení "Jen jednou" u logování FI. Ale podle chytráků to není zakázáno, jen to není dovoleno. Jak u blbejch. Je to "jen" hra, ale každá hra má svá pravidla, která by hráči měli dodržovat a ostatní by měli po nich to dodržování vyžadovat. Kešku někdo vytvořil, stará se o ni, má snad i právo vyžadovat na své kešce dodržování pravidel.
To je můj názor, stojím si za ním a budu na svých keškách vyžadovat dodržování toho, co někdo do pravidel dal. Stejně tak to dodržuju na keškách, které navštívím.
Přeju krásný den.
Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 17 únor 2016 - 11:03