Já jsem ani půl slovem neřekl, že nějaká challenge nemá právo na život. Naopak ve virtuální podobě splnitelných statistik jich může být tvořeno klidně desetitisíce na každý milník zvlášť. Nic z toho totiž nemění na tom, že je to pouze o tom, co jsem ve statistikách dokázal splnit a těch variací mohou být skutečně kvanta. Gcproject to umí ověřovat, přidala by se k tomu ještě nějaká generovaná přehledná tabulka, do které by si každý mohl podle svého uvážení umístit splněnou nebo plánovanou výzvu a tuhle tabulku by si mohl umístit na profil a poměřovat se s ostatními, kolik toho kdo má splněno. Systém hodnocení byl jen nápad, aby se v tom kvantu vypíchly zmíněné zajímavé statistiky jako 360ka, podepiš se apod.,ale samozřejmě vyhledávat by tam šlo i v dalších.
A proc chces porad cpat challenge kese do nejakych virtualnich podob? Kdyz jsem si prosel na challenge overovaci na gc-projektu vetsinu ceskych challenge kesi, tak jsem si rekl, v cem je problem? Nijak vyrazne se u nas tyto kese neopakuji, takze s hustotou je to v poradku. Co se tyce podminek tak taky zadny extremni nesmysl jsem tam nenasel. Maximalne se da debatovat, co je na jedne strane dost obtizne splnit a na druhe co je docela primitivni. Ale vesmes, co challenge to originalni napad. Ta proc by tech cca 50 fyzickych kesek muselo zmizet z mapy? Abys ji mel o stejny pocet cistsi?
S tim souvisi i nazory, ze by se publikovani challenge kesi mohlo v budoucnu zvrhnout a publikovaly by se vylozene nesmysly a s vetsi hustotou. Opet musim opakovat jeden ze svych predchozich prispevku, ze tu snad mame inteligentni reviewery. Uplne by stacilo, aby jim dal GS v tomto vetsi pravomoci a nasi revieweri by urcite prisli na idealni mistni pravidla, ktera by toto vse mohla eliminovat. Mistne specificka pravidla jsou ostatne v rade zemi, tak nevidim duvod, proc by to nefungovalo i v tomto pripade. GS to tak mel vyresit hned a nemusel uvalit moratorium, ktere muze skoncit pro milovniky vyzev dost spatne.
Tento příspěvek byl upraven od k-lord: 03 prosinec 2015 - 9:52