Přejít na obsah

Fotka

Jesterka jako nalepka

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
598 odpovědí na toto téma

#241 Bo.T.L.

Bo.T.L.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2008 - 18:49

polerok napsal/a:
Jenom technická, Jaké jsou prosím rozměry ještěrky? Uvažuju, že bych si ji dal na skůtr, ale nevím, zda-li se mi tam někam vleze.... THX

Maximální délka 15cm, maximální šířka asi 6cm. Vzhledem k tvaru jde skutečně o maxima.
  • 0

#242 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2008 - 19:01

Bo.T.L. napsal/a:
Maximální délka 15cm, maximální šířka asi 6cm. Vzhledem k tvaru jde skutečně o maxima.

Díky :)
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....

#243 Vojtik

Vojtik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 20 červen 2008 - 7:18

Stale si piste pouze na post@vvtisk.cz o jesterky zcela zdarma. Je jich porad dost. Diky za ohlasy a fotky na mail i na tomto foru. Jeden by neveril, kam se to da vsude nalepit. ;) Vojtik
  • 0

#244 Petrolejka

Petrolejka

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2008 - 20:28

Moc děkuju obě ještěrky přišly v pořádku pro mě a pro Vrbu ,a už jsou i nalepené .V sobotu se ještěrky taky podívaly i na Event a pár keší kolem.Ještě jednou díky
  • 0

#245 namorA6

namorA6

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 23 červen 2008 - 20:35

Děkuji Vojtikovi za nálepku ještěrky už ji mám na geovozítku jak jsem psal v emajlu :D.Hned se hledají kešky snadněji ;)

Přiložené miniatury

• audi.jpg

• 0

#246 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 23 červen 2008 - 20:43

Taky moc děkuju, ještěrky už se mi smějí na skůtříku, fotku dodám za světla :o)
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....

#247 Passiczech

Passiczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2008 - 13:53

Daly by se rozměry přizpůsobit tak aby se samolepka vešla někam na rám horského kola? Díky. ;)
  • 0
Nešli jsme tudy před chvílí?

#248 Bo.T.L.

Bo.T.L.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2008 - 19:48

Passiczech napsal/a:
Daly by se rozměry přizpůsobit tak aby se samolepka vešla někam na rám horského kola? Díky. ;)

Stačí si někde sehnat původní předlohu ve vektorové grafice a zmenšit jí na požadovanou velikost a nechat vyříznout. Obávám se, že vzhledem k tvarům bude vyříznutí pod velikost 10cm docela problém.
  • 0

#249 cinca2008

cinca2008

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 381 příspěvků(y)

Publikováno 02 červenec 2008 - 21:45

A je tam ! Díky !!

Přiložené miniatury

• 1_1.jpg

• 0

#250 geba & marcana

geba & marcana

geba:)

• Members
  • PipPipPip
  • 342 příspěvků(y)

Publikováno 02 červenec 2008 - 22:01

cinca2008 napsal/a:
A je tam ! Díky !!

S tím jezdíš lovit????

Já jen aby nás tvé geovozidlo někde nepřekvapilo :D
  • 0

#251 cinca2008

cinca2008

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 381 příspěvků(y)

Publikováno 02 červenec 2008 - 22:43

Mno,jenom v pracovní době,když čekám někde na "pacoše" :) Zrovínka v pondělí na Bulovce ;)Jinak s teamem samozřejmě svým,nebo po svých. Až někdo zahučí do jámy,ještě bude rád za moje "geovozidlo" poblíž:D
  • 0

#252 LaLu Team

LaLu Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 364 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2008 - 8:53

Ideální vozidlo na lov FTF. Zapneš majáček a musí ti uhnout i PaBa :D:D:D
  • 0

#253 mlog

mlog

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 256 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2008 - 11:16

Vojtik napsal/a:
Ahoj vsem zajemcum o jesterky,
dekuju za vas zajem a i nadale
objednavejte jesterky pro kazdeho zcela zdarma,
Podrobnosti POUZE na post@vvtisk.cz.
Ojesterkujte s nima, co se da!
;) Vojtik

Jen takové malé upřesnění pro zájemce o ještěrku.

Tak jsem si taky napsal mail o ještěrku a bohužel odpověď pro mě byla zklamáním. Jediný typ který jsem chtěl byla černá reflexní (opravdu existuje, mám jí na autě, byla v jedné kešce) a v odpovědi bylo napsáno, doslova cituji : "REFLEXNI, FOSFORESCENCNI a FLUORESCENCNI barvy NEJSOU a NEBUDOU!!!" Tím tedy pro mě zájem o nálepky skončil a děkuji.
Škoda, že tohle Vojtík neuvádí, takhle jsem mu zbytečně psal a dal k dispozici svůj mail.
ALE Vojtíku pozor!!!
Mail, ze kterého jsem to poslal, byl nově vytvořen speciálně pro odeslání žádosti o ještěrku. Jinam jsem z něj nikdy nepsal a ani jej neuváděl.
Nerad bych, aby na něj začaly chodit nějaké komerční nebo nekomerční nabídky. To bych se pak musel zlobit ;)

P.S. Až tedy budu chtít reflexní nálepku ještěrky, budu si ji muset vyříznout sám. Ale já jsem šikovný člověk, mě to nevadí.
  • 0

#254 Vojtik

Vojtik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2008 - 13:07

Ahoj Mlog, jesterky REFLEXNI, FOSFORESCENCNI a FLUORESCENCNI samozrejme existuji a i ja je mam, ale tento typ vyrobku nezapada do sponzorske akce JESTERKA PRO KAZDEHO ZDARMA. S jejich vyrobou, tedy predevsim tech reflexnich, je spojeno riziko poskozeni zarizeni, tedy predevsim noze rezaciho plotteru. Jeho cena je v tomto konkretnim pripade mimaki saphir 3500,- Kc + DPH. Za to zadna jesterka nestoji. Uz to tu nekde na foru bylo zminovano. A co se tyka tvych obav o zneuziti adresy? Z me strany mit strach nemusis, z postovniho automatu se prichozi i odchozi adresy mazou okamzite po odeslani informacni zpravy. Od pocatku akce odesilam cca stovku jesterek tydne bez nejakych podezreni ci invektiv. Ty probihaji jen obcas na tomto foru a duvod samozrejme znam. Na jinych forech je to daleko horsi, takze mi tady poradili zkusenejsi, ze se tim nemam nechat otravit. Fakt je, ze podobnych odpovedi jako je ta tvoje, bylo asi 10 od listopadu 2007. Pisu ti to sem na forum, protoze k odpovedi nemohu tvou adresu zneuzit, jednoduse ji nemam. Ty moji mas, tak pis na ni, i kdyz obycejnou jesterku nechces. Vim, jak je to pro tebe tezke to skousnout, ale za moji aktivitou opravdu neni zadny skryty umysl, jen dobry pocit z toho, udelat nekomu dalsimu se stejnym zajmem radost. At se ti dobre kesuje, ;) Vojtik
  • 0

#255 mlog

mlog

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 256 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2008 - 19:30

Vojtik napsal/a:
Ahoj Mlog,
jesterky REFLEXNI, FOSFORESCENCNI a FLUORESCENCNI samozrejme existuji a i ja je mam, ale tento typ vyrobku nezapada do sponzorske akce JESTERKA PRO KAZDEHO ZDARMA. S jejich vyrobou, tedy predevsim tech reflexnich, je spojeno riziko poskozeni zarizeni, tedy predevsim noze rezaciho plotteru. Jeho cena je v tomto konkretnim pripade mimaki saphir 3500,- Kc + DPH. Za to zadna jesterka nestoji. Uz to tu nekde na foru bylo zminovano. A co se tyka tvych obav o zneuziti adresy? Z me strany mit strach nemusis, z postovniho automatu se prichozi i odchozi adresy mazou okamzite po odeslani informacni zpravy. Od pocatku akce odesilam cca stovku jesterek tydne bez nejakych podezreni ci invektiv. Ty probihaji jen obcas na tomto foru a duvod samozrejme znam. Na jinych forech je to daleko horsi, takze mi tady poradili zkusenejsi, ze se tim nemam nechat otravit. Fakt je, ze podobnych odpovedi jako je ta tvoje, bylo asi 10 od listopadu 2007. Pisu ti to sem na forum, protoze k odpovedi nemohu tvou adresu zneuzit, jednoduse ji nemam. Ty moji mas, tak pis na ni, i kdyz obycejnou jesterku nechces. Vim, jak je to pro tebe tezke to skousnout, ale za moji aktivitou opravdu neni zadny skryty umysl, jen dobry pocit z toho, udelat nekomu dalsimu se stejnym zajmem radost.
At se ti dobre kesuje, ;) Vojtik

Špatně jsi to pochopil.
Ta moje odpověď nebyla žádná invektiva, to by ta odpověď vypadala úplně jinak. Hlavně by tam nebyl šmajlík. Bylo to spíš jen upozornění pro další zájemce, aby nebyli zklamáni jako já.
A proč jsem to psal sem a ne na adresu? Jeden důvod už jsem uvedl. Ten druhý je to, že jsem si všiml, že odpovídá automat a navíc v odpovědi je varování, že už jinou odpověď nemám čekat. Tak kam tedy napsat? A kde je záruka, že by si to někdo přečetl? Tady ta záruka byla.
A ještě jednou, já tě nekritizoval. Mám radost, že někdo takový jako ty něco podobného dělá. Jen tak dál. A opravdu v tom není ani špetka ironie.
Díky za osobní odpověď a ať se ti taky daří.

P.S. Kdyby v původní odpovědi na mail bylo tohle všechno, co jsi napsal sem a případně přidal i podmínky pro objednání reflexních nálepek, nemuseli jsme to řešit takhle a tady.
  • 0

#256 Vojtik

Vojtik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2008 - 7:49

Ahoj vsem zajemcum o jesterky, dekuju za vas zajem a i nadale objednavejte jesterky pro kazdeho zcela zdarma, Podrobnosti POUZE na post@vvtisk.cz. :P Vojtik
  • 0

#257 Gastowski

Gastowski

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2008 - 9:32

Díky moc, ještěrka dorazila v pořádku, teď ještě auto umýt a šup tam s ní :)
  • 0

#258 bohemia-elenor.cz

bohemia-elenor.cz

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2008 - 12:48

Tak jsem konečně nalepil naší ještěrku. Díky za ni. Tak schválně - kdo ji najde :D

Přiložené miniatury

• jesterka_z_dalky.jpg

• 0
www.bohemia-elenor.cz

#259 LMX

LMX

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2008 - 9:39

Chtěl bych se zeptat, za jak dlouho obvykle ještěrky přijdou? Poslal jsem dopis už před měsícem a ještěrka stále nikde. Je to normální nebo se stala nějaká chyba na poště? Díky za odpověď.
  • 0

#260 station2381

station2381

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 126 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2008 - 17:28

také už jsem konečně nalepil :)

Přiložené miniatury

• img_6986.jpg

• 0