Hlasovanie o navrhoch ceskeho geocoinu 2007
Publikováno 17 May 2007 - 20:08
Tak co, v jakem je vyroba stadiu? Pokud to neni tajne..
Diky
Publikováno 18 May 2007 - 10:56

Publikováno 17 June 2007 - 17:34
Mohu se zeptat, v jakém stádiu je výroba? Ne, že bych nějak chvátal, ale první článek o českém coinu '07 byl uveřejněn 16.3.2007. Dneska je o čtvrt roku později a stále vlastně nic... Aby se za chvíli nemuseli rovnou vymýšlet motivy pro geocoin 2008...
Publikováno 19 June 2007 - 9:40
Publikováno 29 July 2007 - 19:26

Publikováno 03 August 2007 - 13:58
Publikováno 03 August 2007 - 14:01
Publikováno 06 August 2007 - 12:46

Publikováno 06 August 2007 - 12:57
Publikováno 29 August 2007 - 16:38
tak stale marne cekam, kdy se objevi na internetu alespon fotka hotovych Czechcoiniku 2007, a stale nic... rad bych se pokochal jak to dopadlo... :-) GeoShop i Saman se mi zda delaji drahoty... a pritom na jinych servrech jsou jiz coiniky v nabidce i s peknejma fotografiema... Nevim proc tomu tak je... (podobne to bylo s minci Poland... na GeoShopu byl jen odkaz, ze je mozno objednavat, ale obrazek coiniku si clovek musel vyYahoovat jinde :-( pride mi to skoda... :-( a po pravde to moc nechapu, kor kdyz se tu obcas da zaslechnout jak uz nekdo cz2007 mince videl a jak jsou pekne... :-)
no nic, tot postesknuti do vetru....
lumpajznickej odkaz viz: (snad nedostanu za usi)
http://shop.strato.d...eocoins/Generic
ceskej GeoWEB snad mohl mit FTF ZOBRAZENI !!!! Samane !!! :-)
Publikováno 29 August 2007 - 16:54
helixik napsal/a:
Zdravim a pozdravuji... :-)
tak stale marne cekam, kdy se objevi na internetu alespon fotka hotovych Czechcoiniku 2007, a stale nic... rad bych se pokochal jak to dopadlo... :-) GeoShop i Saman se mi zda delaji drahoty... a pritom na jinych servrech jsou jiz coiniky v nabidce i s peknejma fotografiema... Nevim proc tomu tak je... (podobne to bylo s minci Poland... na GeoShopu byl jen odkaz, ze je mozno objednavat, ale obrazek coiniku si clovek musel vyYahoovat jinde :-( pride mi to skoda... :-( a po pravde to moc nechapu, kor kdyz se tu obcas da zaslechnout jak uz nekdo cz2007 mince videl a jak jsou pekne... :-)
no nic, tot postesknuti do vetru....
lumpajznickej odkaz viz: (snad nedostanu za usi)
http://shop.strato.d...eocoins/Generic
"Dnes podáte, zítra dodáme" tak zní nabídka České pošty, dle informací od Šamana jsou mince na cestě k nám. Jakmile je budeme mít fyzicky, ihned je dáme do prodeje. Pokud chce někdo vyjádření proč bylo zdržení s prodejem mincí Poland, zde je : s dodavatelem jsem zvolili "námořní dopravu" která trvala cca 2,5 měsíce. Po těchto zkušenostech jsme tento druh dopravy již nevyužili.
CacheZone jakožto výrobci tohoto coinu mají výsadu FTF prodeje.
Publikováno 29 August 2007 - 17:20

Publikováno 29 August 2007 - 18:37
GCS Team napsal/a:
helixik napsal/a:
... odstrizeno... viz vyse...
"Dnes podáte, zítra dodáme" tak zní nabídka České pošty, dle informací od Šamana jsou mince na cestě k nám. Jakmile je budeme mít fyzicky, ihned je dáme do prodeje. Pokud chce někdo vyjádření proč bylo zdržení s prodejem mincí Poland, zde je : s dodavatelem jsem zvolili "námořní dopravu" která trvala cca 2,5 měsíce. Po těchto zkušenostech jsme tento druh dopravy již nevyužili.
Jasny... nekritizuji, jen mi prislo lito, ze FOTO finalni mince si clovek musi najit jinde... :-( (add. Poland - taktez, foto jsem musel slozite hledat jinde... "to doufam lodi neplulo" :-)) :-) ale jinak v pohode... JA osobne jsem s GeoShopem spokojen a zustanu mu verny... odkaz byl jen kvuli obrazkum, ne ponoukani at si lidi objednavaji jinde... :-)
Publikováno 29 August 2007 - 18:42
Já to tak nemyslelhelixik napsal/a:
GCS Team napsal/a:
helixik napsal/a:
... odstrizeno... viz vyse...
Jasny... nekritizuji, jen mi prislo lito, ze FOTO finalni mince si clovek musi najit jinde... :-( (add. Poland - taktez, foto jsem musel slozite hledat jinde... "to doufam lodi neplulo" :-)) :-) ale jinak v pohode... JA osobne jsem s GeoShopem spokojen a zustanu mu verny... odkaz byl jen kvuli obrazkum, ne ponoukani at si lidi objednavaji jinde... :-)

Publikováno 30 August 2007 - 13:37

Chceš-li jít rychle, jdi sám.
Chceš-li dojít daleko, jdi s přáteli.
Publikováno 31 August 2007 - 10:25

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů