Přejít na obsah

Fotka

Zlatý fond českých keší

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
410 odpovědí na toto téma

#221 malcor

malcor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2009 - 8:56

Legendy v mém profilu jsou aktuální! Příští týden, aktualizuju i bookmarky Legendy I a Legendy II.
  • 0
Přehled bookmarklistů a nejoblíbenějších keší v ČR

Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD

#222 mitak

mitak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 277 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2009 - 9:53

Dharma to dokázala :| Aj slza mi ukápla :) Myslím, že je čas na archivaci ;)
  • 0

#223 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2009 - 10:44

a na kolik takovahle sranda prijde? :P
  • 0

#224 malcor

malcor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2009 - 11:01

mitak napsal/a:

No furt se deli :)
  • 0

#225 malcor

malcor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2009 - 14:21

mitak napsal/a:

Ještě mě tak napadá, ten Matrix má poměr 8,516 nálezů na 1 kvalifikovaný best of bookmark. Na to abys ho předhonil bys musel ještě 9 bookmarků přidat :)
  • 0

#226 malcor

malcor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2009 - 8:54

Tak Bookmark Legendy I už prošel aktualizací. Obsahuje všechny Legendy co mají 5 a více kvalifikovaných bookmarků, což je celkem 277 kousků. Zbývá mi ještě znovu nakrmit bookmark Legendy II, kde budou kešky s 3 a 4 bookmarky.
  • 0

#227 Katchi + Alf

Katchi + Alf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2009 - 16:35

Prosim, nekamenujte mne za nasledujici dotaz: "Jak se kes dostane do Zlateho fondu? Musi mit urcity pocet zapisu v Bookmarku? Tohle tema je dost dlouhe a nechce se mi to studovat." Ptam se proto, ze jsme ted byli na kesi, co je ve fondu, ale stoji za prd...diky ikonce v listingu jsme se na ni tesili a pak prislo zklamani... Diky za odpoved
  • 0
"Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod."

#228 alkes

alkes

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2009 - 17:21

Je to podle počtu "best of" bookmarků. Pro podrobnosti koukni k malcorovi do profilu. Co se zklamání týče, nic není absolutní a trvalé.;)
  • 0

#229 haggaeus

haggaeus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 751 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2009 - 17:34

Katchi + Alf napsal/a:
Ptam se proto, ze jsme ted byli na kesi, co je ve fondu, ale stoji za prd...diky ikonce v listingu jsme se na ni tesili a pak prislo zklamani...
Diky za odpoved

Funguje to, jak psal alkes.
Jasne ze jsou tim zvyhodneny stare cache, zvlast jestli to byla prvni takova cache sveho druhu - tu si vsichni, co ji kdysi nasli, dali do pochvalnych bookmarku, a nebudou si ji odtud mazat kvuli tomu, ze po par letech prestala fungovat nejaka stage.
  • 0

#230 alkes

alkes

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2009 - 18:07

Aha, teď teprv koukám, o které keši je řeč. Ta si své místo mezi legendami zaslouží určitě. Navíc byla včera provedena i údržba, takže doufejme, že ubude zklamaných cacherů.:)
  • 0

#231 malcor

malcor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 12:58

Tak tedy přispěju po hooodně dlouhé době do tohoto vlákna. Asi si mnozí všili, že Legendy už nejsou dlouho aktualizované. Prostě na to zaboha nemám čas a jak je vidět i z nahlédnutí do mého profilu tak nějakých 10 nalezených keší za celý rok 2010 značí, že bohužel není čas ani na hledání. Už jsem tady jednou nabízel projekt k adopci. Takže to udělám ještě jednou - řekněme s termínem do 20.1. Když se nikdo nechytí, tak to komplet zruším. Navíc jsem se díval, že označování krabiček jako Favorites nově v listinzích se docela chytlo, takže hodnocení je už k dispozici i jiné.
  • 0

#232 wmh

wmh

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 16:27

malcor napsal/a:
Tak tedy přispěju po hooodně dlouhé době do tohoto vlákna. Asi si mnozí všili, že Legendy už nejsou dlouho aktualizované. Prostě na to zaboha nemám čas a jak je vidět i z nahlédnutí do mého profilu tak nějakých 10 nalezených keší za celý rok 2010 značí, že bohužel není čas ani na hledání. Už jsem tady jednou nabízel projekt k adopci. Takže to udělám ještě jednou - řekněme s termínem do 20.1. Když se nikdo nechytí, tak to komplet zruším. Navíc jsem se díval, že označování krabiček jako Favorites nově v listinzích se docela chytlo, takže hodnocení je už k dispozici i jiné.

Ahoj, předem se sluší poděkovat za celý projekt - je za tím velký kus práce. Byl jsem vždycky rád, když se u nějaké keše v mém okolí (o vlastních nemluvě;) ) objevila ta žlutá medaile.
Nicméně jak jsi podotknul - s příchodem funkce Favorites čas oponou trhnul a myslím si, že celá ta pracná metodika tvorby Legend I a II už není potřebná - předpokládám, že stejní PM cacheři co si keš dali do bookmarku ji nyní (i zpětně) ohodnotí Favorites bodem (vycházím ze zkušenosti na mých keších).
Ale byla by fakt škoda té ikonky, tak mám návrh - každý owner keše, jehož oblíbenost (dána počtem Favorites), překročí nějakou hranici (třeba 20 nebo 30 nebo méně, to je fuk) by měl právo si přidat tu tvou ikonku do listingu?
Případně by šla ještě sofistikovanější varianta zlatých, stříbrných, bronzových medailí atd. Poznámka: Stávající medaile, které už v listingu jsou, by samozřejmě zůstaly, i kdyby keš počtem favorites (tj. "po novu") na kriteria nedosáhla, aby to nepoškodilo medaile získané "po staru".

Bylo by to jednoduchý, motivační, pro tebe zcela bez práce (ikonka-medaile by fungovala jako dosud, tj jako klikaci odkaz na tvůj profil, kde by byla nová pravidla, jak ikonku získat) a třeba by ti to přineslo i nový pocit zadostiučinění ;);)

Ber tento příspěvek jako návrh, je to tvůj projekt, tak si to rozhodni sám, včetně těch pravidel.
Hlavně o tom tady nedávej hlasovat, to by k ničemu nevedlo :D
  • 0
Retired slowcacher

#233 blatoplaz

blatoplaz

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 18:14

Plně souhlasím s WMH, ikonka je v listingu moc pěkná a bylo by jí škoda.
  • 0

#234 AHA & team

AHA & team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 441 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 18:45

Myslím si, že ta ikonka může trknout i laika, že se jedná o zajímavou a výjimečnou keš. V nějaké podobě bych doporučoval zachovávat jako živé ocenění...
  • 0

#235 wmh

wmh

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 23:58

mikrupa-cz napsal/a:
To já zase s "WMH" nesouhlasím.

Favoritní body jsou úplně jiná soutěž.
Tyhle dvě věci bych vůbec nemíchal.

Legendy určovali pouze opravdu zkušení kačeři s tisíci nálezy.

Počet favoritních bodů je vidět na první pohled, ale jestli si dal kešku do bookmarku nějaký nezkušený PM kačer s 20 nálezy, nebo ostřílený mazák, který už může opravdu objektivně hodnotit, to se jen tak lehce nezjistí.

Ti, kteří už ikonku "Legendy" získali, ti ať si jí samozřejmě v listingu nechají.

==============
Osobně jsem proti jakémukoli číselnému (procentuálnímu, hvězdičkovému ...) hodnocení.
Jediné hodnocení, které uznávám, jsou poslední logy.

Vždyť říkám - hlavně o tom nehlasovat! :D

Sorry, ale když legendy začínaly, počítaly se bookmarky kačerů, kteří ještě neměli ani těch tisíc nálezů - někteří ano, někteří ne, že to jsou zkušení kačeři, o tom žádná - neb třeba u mých keší jich hodně znám osobně;)
Když se zavedly favorites body, nebyl na mých keších ještě žádný nový found it, všichni je nanominovali zpětně a opravdu se příliš ty dvě skupiny (bookmarkisté & favoritisté) nijak výrazně neliší.
BTW: nezkušeného PM kačera s 20 nálezy(sic!) jsem ještě nikdy nepotkal - ale to nemusí nic znamenat, třeba žiji v koutě republiky, kde by to byla rarita...;)
  • 0
Retired slowcacher

#236 marram

marram

marram.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 645 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2011 - 10:02

A i kdyby takovy nezkuseny kacer byl, tak muze ovlivnit jen 2 kesky, coz asi neni az takova chyba. :) Nicmene si myslim, ze favorites nejsou totez jako best of bookmarky, ja si teda do best of davam opravdove best of, ale favoritni body davam i "jen" hezkym kesim, preci jen by to melo odpovidat tomu, ze kazda desata muze byt favoritni, best of by melo byt prisnejsi. Na druhou stranu, uz jsem narazil na spoustu "Legend", ktere byly legendy jen diky tomu, ze jsou na tomto svete uz hodne dlouho a ve sve dobre byly vzacne, ale mnoha dnesnim (a dokonce ani ne Legendam) nesahaly ani po kotniky.
  • 0

#237 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2011 - 11:13

No, Legenda nemusí být super dobrá... je prostě - počkejte si na to -leegendáárnííí
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#238 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2011 - 11:19

Citecka napsal/a:
No, Legenda nemusí být super dobrá... je prostě - počkejte si na to -leegendáárnííí

takhle je to spravne: "Legenda nemusi byt super dobra,je proste legennn---ano,pockej si na to---daaarni!!!!"

cha! bazinga B)
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#239 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 323 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2011 - 11:49

wmh napsal/a:
BTW: nezkušeného PM kačera s 20 nálezy(sic!) jsem ještě nikdy nepotkal - ale to nemusí nic znamenat, třeba žiji v koutě republiky, kde by to byla rarita...;)

Když jsem v květnu 2009 začínal, tak jsem si rovnou zaplatil PM, abych mohl stahovat Pocket Querries. Teď už je nepotřebuji kvůli GeoScoutovi, ale stejně jsem PM. Ale tenkrát jsem měl snad 5 keší a byl jsem PM a jsem z Prahy. B) Co je na tom raritního, že si někdo zaplatí pitomou pětistovku na rok, aby měl určité výhody?
  • 0

#240 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2011 - 12:35

Nápodobně :) <agitka> Asi po dvaceti keších jsme zjistili, že je to ono a že to za to stojí a za něco, co pro mne má cenu a co mě baví, platím dobrovolně :) </agitka> Ale o tom to nebylo, nýbrž o tom, zda značkování pomocí fce Favorites je zárukou nějaký zodpovědný kvality. není. Zárukou tý kvality - a vypovídací hodnotou - je množství hlasujících, tam se extrémní špičky vynulují. Mno... ale zase na extrémních keších jich bude málo, tam to zkreslení roli hraje - třeba horské. Takže je tu zase ten procentuální přepočet. Je to problém, pae 'sore! :)
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama