Zlatý fond českých keší
Publikováno 16 říjen 2009 - 8:56
Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD
Publikováno 16 říjen 2009 - 9:53

Publikováno 16 říjen 2009 - 10:44

Publikováno 16 říjen 2009 - 11:01
mitak napsal/a:
Dharma to dokázala :| Aj slza mi ukáplaMyslím, že je čas na archivaci
No furt se deli

Publikováno 16 říjen 2009 - 14:21
mitak napsal/a:
Dharma to dokázala :| Aj slza mi ukáplaMyslím, že je čas na archivaci
Ještě mě tak napadá, ten Matrix má poměr 8,516 nálezů na 1 kvalifikovaný best of bookmark. Na to abys ho předhonil bys musel ještě 9 bookmarků přidat

Publikováno 20 říjen 2009 - 8:54
Publikováno 27 listopad 2009 - 16:35
Publikováno 27 listopad 2009 - 17:21

Publikováno 27 listopad 2009 - 17:34
Funguje to, jak psal alkes.Katchi + Alf napsal/a:
Ptam se proto, ze jsme ted byli na kesi, co je ve fondu, ale stoji za prd...diky ikonce v listingu jsme se na ni tesili a pak prislo zklamani...
Diky za odpoved
Jasne ze jsou tim zvyhodneny stare cache, zvlast jestli to byla prvni takova cache sveho druhu - tu si vsichni, co ji kdysi nasli, dali do pochvalnych bookmarku, a nebudou si ji odtud mazat kvuli tomu, ze po par letech prestala fungovat nejaka stage.
Publikováno 27 listopad 2009 - 18:07

Publikováno 07 leden 2011 - 12:58
Publikováno 07 leden 2011 - 16:27
malcor napsal/a:
Tak tedy přispěju po hooodně dlouhé době do tohoto vlákna. Asi si mnozí všili, že Legendy už nejsou dlouho aktualizované. Prostě na to zaboha nemám čas a jak je vidět i z nahlédnutí do mého profilu tak nějakých 10 nalezených keší za celý rok 2010 značí, že bohužel není čas ani na hledání. Už jsem tady jednou nabízel projekt k adopci. Takže to udělám ještě jednou - řekněme s termínem do 20.1. Když se nikdo nechytí, tak to komplet zruším. Navíc jsem se díval, že označování krabiček jako Favorites nově v listinzích se docela chytlo, takže hodnocení je už k dispozici i jiné.
Ahoj, předem se sluší poděkovat za celý projekt - je za tím velký kus práce. Byl jsem vždycky rád, když se u nějaké keše v mém okolí (o vlastních nemluvě

Nicméně jak jsi podotknul - s příchodem funkce Favorites čas oponou trhnul a myslím si, že celá ta pracná metodika tvorby Legend I a II už není potřebná - předpokládám, že stejní PM cacheři co si keš dali do bookmarku ji nyní (i zpětně) ohodnotí Favorites bodem (vycházím ze zkušenosti na mých keších).
Ale byla by fakt škoda té ikonky, tak mám návrh - každý owner keše, jehož oblíbenost (dána počtem Favorites), překročí nějakou hranici (třeba 20 nebo 30 nebo méně, to je fuk) by měl právo si přidat tu tvou ikonku do listingu?
Případně by šla ještě sofistikovanější varianta zlatých, stříbrných, bronzových medailí atd. Poznámka: Stávající medaile, které už v listingu jsou, by samozřejmě zůstaly, i kdyby keš počtem favorites (tj. "po novu") na kriteria nedosáhla, aby to nepoškodilo medaile získané "po staru".
Bylo by to jednoduchý, motivační, pro tebe zcela bez práce (ikonka-medaile by fungovala jako dosud, tj jako klikaci odkaz na tvůj profil, kde by byla nová pravidla, jak ikonku získat) a třeba by ti to přineslo i nový pocit zadostiučinění

Ber tento příspěvek jako návrh, je to tvůj projekt, tak si to rozhodni sám, včetně těch pravidel.
Hlavně o tom tady nedávej hlasovat, to by k ničemu nevedlo

Publikováno 07 leden 2011 - 18:14
Publikováno 07 leden 2011 - 18:45
Publikováno 07 leden 2011 - 23:58
mikrupa-cz napsal/a:
To já zase s "WMH" nesouhlasím.
Favoritní body jsou úplně jiná soutěž.
Tyhle dvě věci bych vůbec nemíchal.
Legendy určovali pouze opravdu zkušení kačeři s tisíci nálezy.
Počet favoritních bodů je vidět na první pohled, ale jestli si dal kešku do bookmarku nějaký nezkušený PM kačer s 20 nálezy, nebo ostřílený mazák, který už může opravdu objektivně hodnotit, to se jen tak lehce nezjistí.
Ti, kteří už ikonku "Legendy" získali, ti ať si jí samozřejmě v listingu nechají.
==============
Osobně jsem proti jakémukoli číselnému (procentuálnímu, hvězdičkovému ...) hodnocení.
Jediné hodnocení, které uznávám, jsou poslední logy.
Vždyť říkám - hlavně o tom nehlasovat!

Sorry, ale když legendy začínaly, počítaly se bookmarky kačerů, kteří ještě neměli ani těch tisíc nálezů - někteří ano, někteří ne, že to jsou zkušení kačeři, o tom žádná - neb třeba u mých keší jich hodně znám osobně

Když se zavedly favorites body, nebyl na mých keších ještě žádný nový found it, všichni je nanominovali zpětně a opravdu se příliš ty dvě skupiny (bookmarkisté & favoritisté) nijak výrazně neliší.
BTW: nezkušeného PM kačera s 20 nálezy(sic!) jsem ještě nikdy nepotkal - ale to nemusí nic znamenat, třeba žiji v koutě republiky, kde by to byla rarita...

Publikováno 08 leden 2011 - 10:02

Publikováno 08 leden 2011 - 11:13
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 08 leden 2011 - 11:19
Citecka napsal/a:
No, Legenda nemusí být super dobrá... je prostě - počkejte si na to -leegendáárnííí
takhle je to spravne: "Legenda nemusi byt super dobra,je proste legennn---ano,pockej si na to---daaarni!!!!"
cha! bazinga

Publikováno 08 leden 2011 - 11:49
wmh napsal/a:
BTW: nezkušeného PM kačera s 20 nálezy(sic!) jsem ještě nikdy nepotkal - ale to nemusí nic znamenat, třeba žiji v koutě republiky, kde by to byla rarita...
Když jsem v květnu 2009 začínal, tak jsem si rovnou zaplatil PM, abych mohl stahovat Pocket Querries. Teď už je nepotřebuji kvůli GeoScoutovi, ale stejně jsem PM. Ale tenkrát jsem měl snad 5 keší a byl jsem PM a jsem z Prahy.

Publikováno 08 leden 2011 - 12:35

...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů