Citecka napsal/a:
Nápodobně<agitka> Asi po dvaceti keších jsme zjistili, že je to ono a že to za to stojí a za něco, co pro mne má cenu a co mě baví, platím dobrovolně
</agitka>
Ale o tom to nebylo, nýbrž o tom, zda značkování pomocí fce Favorites je zárukou nějaký zodpovědný kvality. není. Zárukou tý kvality - a vypovídací hodnotou - je množství hlasujících, tam se extrémní špičky vynulují. Mno... ale zase na extrémních keších jich bude málo, tam to zkreslení roli hraje - třeba horské. Takže je tu zase ten procentuální přepočet.
Je to problém, pae 'sore!
OK, ty a Or_Mi jste pro mě raritky

S problematikou hodnocení kvalitních odlehlých keší s tebou překvapivě souhlasím, mé keše (a keše mých kamaradů) takz nejsou tak úplně v centru velkoměst, s tím nezbývá než souhlasit - ale to není předmětem tohoto vlákna.
Zde se jedná o adopci a další žití jednoho fajn projektu, ke kterému se (zatím) nikdo nepřihlásil, což mě vedlo k sepsání mého návrhu - nic víc, nic míň a rozhodne se stejně Malcor sám za sebe (pokud to někdo nepřevezme, což by bylo fajn, ale je s tím opravdu dost práce).
S objektivním hodnocením keší (což opět není předmětem tohoto vlákna) je samozřejmě problém, pae 'sore!