Přejít na obsah

Fotka

Zlatý fond českých keší

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
410 odpovědí na toto téma

#201 malcor

malcor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2009 - 19:43

Takhle se nominovat neda, musi ji mit holt nekolik z prvni petistovky v bookmarku. V minule aktualizaci jsem zvolil posun z kriteria umisteni v prvni petistovce na lidi co maji 500+ nalezu ale ted v nadchazejici aktualizaci, ktera snad probehne v pristim mesici se zase vratim ke kriteriu prvnich 500 podle poctu nalezu. Je to z duvodu toho, ze za necely rok co tenhle projekt jede se pocet lidi co maji 500 a vic nalezu zvysil z cca 450 na 900. A to je proste neudrzitelny.
  • 0
Přehled bookmarklistů a nejoblíbenějších keší v ČR

Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD

#202 AgentJ

AgentJ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2009 - 21:46

malcor napsal/a:
... se zase vratim ke kriteriu prvnich 500 podle poctu nalezu. Je to z duvodu toho, ze za necely rok co tenhle projekt jede se pocet lidi co maji 500 a vic nalezu zvysil z cca 450 na 900. A to je proste neudrzitelny.

chapu pragmatcike duvody, ale je treba si uvedomit, ze se tim zasadne zmeni vypovidaci a kvalitativni hodnota (tedy jestli takova nekdy vubec byla, ale to je tema spis na poradnej flame :D ) tohoto seznamu, pac mnozi hodnotici jdou radeji na skutecne pekne kese a radi je ohodnoti, nez na vsechny kese.

hodne mene navstevovanych kesi tak bude dodatecne potrestano a prijdou o "body" od kaceru, kteri lovi tez radeji mene, ale za to si to vice uzivaji.

osobne me to netrapi, mam na tyto zebricky svuj nazor, ale tak trochu mi prijde lito, ze mnohe pekne kese, ktere jsou ted v TOP LISTech jen diky tesnemu poctu bookmarku, z tech TOP LISTu po novem selectu zcela urcite vypadnou :(
  • 0

#203 malcor

malcor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2009 - 9:42

Je me jasny, ze by pri te zmene, nektere cache vypadly takze ty co uz tam jsou, tam zustanou. Chapu, ze tyhle zmeny nejsou to pravy, ale rekl bych ze se tak nejak hleda ta podoba u ktere to zustane. Ale tak jak to bylo je to neunosny, prohlizet 900 profilu kdy bookmarku nebude 150, ale treba 300 je fakt masakr a taky je potreba vzit pak v uvahu stazeni odpovidajiciho poctu PQ. O jejich zpracovani pak uz ani nemluve. Co se tyce TOP listu obecne, nemam ambice , aby to byl vseobjimajici a jidny urcujici faktor. Spis to beru tak, ze kdyz nekam jedu a mam chvilku cas tak me to muze pomoct s vyberem. Okolo HC stejne vetsina lidi bere vsechno co se da najit.
  • 0

#204 malcor

malcor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2009 - 12:13

Tak konečně jsem si našel trochu času a pustil jsem se do aktualizce. Situace je taková. Když jsem dělal žebříček poprvé před rokem, tak prvních 500 cacherů bylo tak akorát, že poslední z nich měli cca 500 nálezů. Bohužel dnes má 500+ nálezů víc než 1200 lidí což je naprosto nereálný všehno zahrnout do Legend. Takže v současné době jsem si vypsal ty co jsou v prvních 600 podle nálezů. Tím zaručím, že ty keše co už v Legendách jsou už nevypadnou. Může se stát, že je někdo vyřadí ze svého bookmarku, ale to nemám jak ovlivnit. Proto jsem se rozhodl, že jak už keš jednou Legendou je, tak jí už zůstane. Je sice pravda, že keš samotná se může dramaticky změnit, ale myslím, že to riziko vyvažuje jistou úsporu práce na žebříčku. Znovu se tedy obracím s prosbou na dobrovolníky, kteří by mi pomohli postahovat boomarky pomocí PQ. Jedná se o cca 180 kusů. Jestli máte zájem pomoci, tak mě prosím kontaktujte přes gc.com profil. Jakmile nasbírám dostatek zájemců, tak to rozdělím a obešlu. Díky
  • 0

#205 malcor

malcor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2009 - 18:43

Jeste zbyva na rozdeleni asi 40 PQ tak to trosku upnu.
  • 0

#206 AgentJ

AgentJ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2009 - 20:48

akademcka otazka pod carou: docela by me zajimal pomer PM/BM v prvni petistovce podle nalazu pred 2 roky a nyni. myslim, ze se ten pomer dramatciky snizil. a treba pro kese na liberecku, ktere doposud v Legendach nebyly, to znamena, ze se do Legend tezko nekdy dostanou, pac tady takovi PM splnujici stavajici podminky proste nejsou:|
  • 0

#207 malcor

malcor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2009 - 21:21

BM v prvnich 500 bylo miminum, rekl bych tak 50? projizdel sem to rychle takze to jen tak odhaduju. Pred 2 roky netusim, to sem ani nekesoval :)
  • 0

#208 malcor

malcor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2009 - 21:21

Dekuji vsem ochotnym za pomoc, PQ jsou rozdeleny a uz jen cekam az se sebehnou.
  • 0

#209 malcor

malcor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2009 - 9:20

Ahoj, pokuď by sed našel někdo kdo by ještě chtěl přispět a měl na DNES volné alespoň 4 PQ sloty tak bych byl rád. Zbývá mi dotahat ještě pár kousků a ne všichni, kteří se ozvali posílají. Bylo by super, kdyby se mi vše sešlo dnes, protože je možné, že příští týden odjedu na delší služebku a chtěl bych to do té doby zpracovat. díky
  • 0

#210 hydrous

hydrous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 156 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2009 - 10:05

posli co potrebujes
  • 0

#211 rodinka veverek

rodinka veverek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2009 - 11:40

Mám tři volné PQ sloty, mohu sjet a poslat ještě dnes.
  • 0

#212 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2009 - 13:41

Mám 4 volné PQ sloty....
  • 0

#213 awercz

awercz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2009 - 14:56

Posledni dve PQ co mi zbyvaly vygenerovat jsem preposlal na Sobika.
  • 0

#214 malcor

malcor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2009 - 15:20

Tak v podstatě mám vše. Zbývá 6 kousků a ty předpokládám dojdou během dneška. Díky všem.
  • 0

#215 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2009 - 18:54

Mám ještě 2 volné PQ, tak kdybyjsi chtěl rychle stáhnout něco z toho na co čekáš, dej vědět...
  • 0

#216 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2009 - 19:48

Uz jsem to tu nabizel minule, ale seznam kesi v nejakem bookmarku jde stahnout automaticky pomoci GJ. Takze misto toho, aby X lidi programovalo PQ a pak se to par dnu davalo dohromady, tak staci udelat BAT davku a behem par minut bys mel vsechno pekne hotove na stole. ;)
  • 0

#217 AHA & team

AHA & team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 441 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2009 - 20:02

HaLuMa napsal/a:
Uz jsem to tu nabizel minule, ale seznam kesi v nejakem bookmarku jde stahnout automaticky pomoci GJ. Takze misto toho, aby X lidi programovalo PQ a pak se to par dnu davalo dohromady, tak staci udelat BAT davku a behem par minut bys mel vsechno pekne hotove na stole. ;)

Ale upřímně řečeno: neměl bych ten pocit, že jsem mohl pomoci =)
  • 0

#218 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2009 - 20:17

Chapu, vykonavani spolecne prace, byt zbytecne, utuzuje kolektiv. :D
  • 0

#219 malcor

malcor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2009 - 20:29

HaLuMa napsal/a:

Už jsem se ptal minule :) Jde to pak nějak rozumně natáhnout třeba do GSAKu (kde mám ostatní makra) aby bylo možné vyfiltrovat eventy, archivované a ne CZ keše?
  • 0

#220 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2009 - 20:35

Vysledkem stazeni je textovy soubor se seznamem GC kodu (co kes to radek). Pokud by si s tim GSAK nahodou neumel poradit, tak to zaroven jeste stahuje i normalni LOC soubory, akorat jsou rozsekany po dvaceti kesich. Ale je to pojmenovane tak, ze vis, ktera skupina LOC souiboru patri ke kteremu bookmarku.
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama