Mno... nejak se mi do tohoto vlakna nechtelo, ale dnes jsem se nejak zasekl a nespim...

A mam uzvanenou, nostalgickou, vzpominaci naladu. (Heslo: dedecek vzpomina).
Kdysi, v drevnich dobach ... rekneme hodne obecne komunikace po internetu, pametnici budou znat zkratku BBS, nepametnikum snad postaci konstatovani, ze slo o systemy kombinujici mj. real-time chat a forum, jeste pred-webove, unixove...

) (je to par let, a pritom taaaaak daaaavno)

... tedy v techhle drevnich dobach jsem mival nick Strasidy. Jak vznikl ten, to uz patri do jine pohadky, ze jo. Znamkou toho, ze komunita takoveho fora/chatu je zdrava, je mj. i to, ze se ti lide drive nebo pozdeji zacnou schazet i v realu (to byvaly povestne "sesny"... no v podstate eventy) ... a pak mnohe nicky doznavaji zmen. Stejne jako Josefovi se nekdy rika Pepo... me pak nekteri lide rikali spis Strasak. Ti se sklony nebo aspon s touhou po originalite pak casem vymysleli obmenu na Bubak. K tomu muze svadet to, ze obe casti meho obcanskeho jmena zacinaji na B ... To mi docela prirostlo k srdci, ponevadz mi tak rikal hlavne jeden dodnes hoodne dobry kamarad...
No, a kdyz jsem musel pri registraci zadat nejaky ten nick, prislo na mysl tohle, k tomu ty moje inicialy BB... a navrch fakt, ze hodne jinych lidi me uz leta (od zakladni skoly) zna proste jako BBB ... no, je to jasne, ze jo.
Avatar vznikl z nahleho popudu, jakoze prozatim tohle muze byt zajimavy obrazek... a uz ho mam taky dlouho a asi naporad. Fotka (no jo, fakt) pochazi z navstevy menhiru Zkamenely pastyr u Klobuk
http://www.geocachin...24-552b040711e8 - je to autoportret ze stativu - vyrez z fotky "ja a menhir". Foceny na dloooouhy cas prakticky v uplne tme. A vlastne pokazeny, celovku jsem nechal zapnutou spis omylem. Byl jsem tam solo, v noci... takovy typicky BBBubakovsky odlov

... a byla to jedna z prvnich, mozna prvni, fotek me malickosti, kterou jsem uploadnul na web.