Mejstro napsal/a:
Nevim zda ti to pomuze, ale ja to delam takto:
1) behem tydne se mi stahne do databaze GSAKu v GPX cela republika
2) Kazdy den, po aktualizaci databaze dennim prirustkem z PQ vyvolam filtr, ktery ukaze kese, ktere nebyly aktualizovany behem sedmi dni
3) Na tyto kese (kterych pri pravidelne aktualizaci je jen par) zavolam makro refreshGPXAll, ktere k nim stahne aktualni GPX a v pripade, ze jsou archivovane, tak je tak take oznaci.
4) Timto postupem mam vzdy aktualni databazi vztahujici se ke stazenym PQ v urcitem dni
Cely postup ale predpoklada PRAVIDELNE aktualizace v PRAVIDELNYCH intervalech.
Já abych nemusel pravidelně aktualizovat v pravidelných intervalech to dělám vpodstatě stejně, ale malinko jinak:
Postupně během týdne cyklicky stáhnu v PQ celou rep. (pouze nenalezené). Tak asi jednou za 7-10 (někdy 14) dní stáhnu MyFinds a taky naimportuju. Pak si v GSAKu setřídím data podle sloupce LastGPX (nejstarší nahoře) a u těch nejstarších ručně zkontroluju (Alt + W a pak "k") status (menu Waypoint - Status check). No a pokud je keška archivovaná, tak se označí a pokud není, tak napíše "GSAK staus some as online" a jdu na další. Bývá jich za těch 10 dní tak mezi 5 - 20. To se dá ručně v pohodě a když náhodou týden "zapomenu", tak se nic neděje, tento postup je časově nezávislý.
Ale já asi nejspíš budu nějak závislý (ale to sem ted nepatří)