Tak jsem si pořídil BT modul k PDA a řekl jsem si že zkusím i Wherigo. No, nechodilo to. Potom jsem zjistil že to chce 128MB RAM (mám 64) a instalaci .NET do PDA a tak jsem Groundspeak s celým slavným Wherigem poslal k šípku. On to je opravdu jenom marketingový produkt pro nalákání zákazníku k novým modelům Garminu ... :@:@:@Fénix napsal/a:
poslední dobou už kvůli wherigu akorát tluču hlavou do zdi Oni fakt od května nevydali nové verze, a to nejen builderu (budiž) ale ani playeru, přestože je stále nekompatibilní s většinou pocket PC Debilní podporu čtvercových displejů nejsou schopni přidat, přitom je to o jedné lištičce :@ Na VGA displejích není vidět půlka obsahu... fuj.
(na PDA mi běhá navigační sofware pro plachtění který mi za letu zobrazuje mapu, zobrazuje mi okolní letiště i s potřebnou výškou pro dolet a spoustu dalších v reálném čase obnovovaných statistik a výpočtů - a to všechno se vejde do 64MB a žádné zaplevelení paměti podpůrnými knihovnami od Microsoftu to nevyžaduje...)