marekl napsal/a:
Podle mě ne. Topo mapa by měla zobrazovat topo informace, a to dělá. Jak optimalizovat takovou trasu? Turisté a přírodní cyklisté většinou nemají cíl přijet někam co nejrychleji nebo po co nejkratší trase. A co silnice? Nechat je tam, nebo ne (to se potom člověk nikam nedostane)? Preferovat je, nebo ne (potom pojede po nesjízdné lesní cestě a deset metrů vedle bude krásná prázdná okreska)?
Optimalizace pro cyklistu by vyžadovala velmi mnoho nastavení, a to současné navigace neumí. Až to někdy budou umět, někdo si přesně vytvoří svůj profil, a pak zjistí, že většinu své ideální trasy tvoří bahno rozježděné lesními traktory.
Plánování trasy na kole je podle mě opravdu lepší řešit manuálně.
(Soubory TYP podle mě nemají s routováním nic společného, starají se jen o grafickou podobu mapy. Nebo ne?)
Edit: Na druhou stranu existují produkty pro navigaci po cyklotrasách. Umí to třeba SmartMaps Navigator.
TYPem jsem nemyslel samotny soubor TYP (ty opravdu s routingem nemaji co delat), ktery je u map, ale o definici typu polyline pouzity v mape. Routuji pouze typy polyline "Roads".
K TOPO informacim.... Myslis si ze je TOPO mapa k necemu pokud ma relativne spravne pouze ulicni sit? Vodstvo, reky, zeleznice je ledabyle odbyte?
Myslis si, ze je to zcestny pozadavek, aby TOPO mapa vyuzivala TZ a cyklotrasy? Proc algoritmus routingu napr. pri vyberu dopravniho prostredku kolo nemuze vyuzit prioritne cyklotrasu, pri volbe chodec treba turistickou znacku? Podle ceho si delas body pri planovani, kdyz je mapa nepresna?
Ja kdyz jdu nekam na turu, tak si vyberu cestu po TZ a na kole vyuzivam cyklotrasy. Co je na tom nenormalniho?
Ale o tom tady muzeme debatovat jak dlouho chceme.....
EDIT: Ale tady se bavime o mapach Garmin, ja vim ze existuji produkty, ktere to umi. Ale ja bych chtel, aby to umela i mapa od Garminu...