Citace
tomasCR napsal/a:
Citace
Luckyn napsal/a:
Co jsem však zaznamenal je že se mi v profilu geocaching přepne orientace mapy. V tomto profilu mám zaměrně nastavenou orientaci tak, abych mel bod vždy nahoře a točila se mi mapa. Tohle se mi občas vrací na původní nastavení a myslím že to je právě bateriemi.
Tak to se mi stává taky. Mám Fw 2.40, Ale zdálo se mi že se to stává když se nechám ke keši navigovat v profilu Auto pak dorazím na místo a bez přerušení navigace přepnu do profilu Geocaching kde mám normálně nastavennou orientaci mapy "k bodu" (teď z hlavy nevím jak je to přesně v menu) a ono mi to nastaví orientaci "k severu". Tak myslím že to těma baterkama nebude, ale zdálo se mi že je to přepínáním profilů při navigaci.
Hmm to zní logicky, souvislost jsem nehledal, ale podle toho jak píšeš tak věřím spíš tomu jak to popisuješ než-li těm bateriím. Každopádně mě to štve, ale už jsem si zvykl při autoanvigaci když dojedu na místo dát stop navigování přepnout profil pokud se nejdedná o GPX kešuli a zas dát navigovat. A to i z toho důvodu že se mi stalo cca 2x kyž jsem byl navigován do nějakého budu a dal jsem navigovat jinam tak řekl OK přpočítávám, ale ve finále zas na ten samí bod (pri autonavigaci). Jednou jsem mu naletěl, jelikož jsem se nepodíval kam mě vede...

Co mě vadí možná ještě víc, že se občas při změně profilů mile colorádo vypne. To je úžasná vlastnost, která není pravidlem...