Ono těch nenamachrovanejch je mnohem víc.maty napsal/a:
* na FEL chodej fakt asi jen namachrovany mistri sveta, ktery maj od vseho klice (panove Alkes a Minarjo prominou:|)

Publikováno 01 February 2008 - 12:02
Ono těch nenamachrovanejch je mnohem víc.maty napsal/a:
* na FEL chodej fakt asi jen namachrovany mistri sveta, ktery maj od vseho klice (panove Alkes a Minarjo prominou:|)
Publikováno 01 February 2008 - 17:22
Myslíš,že ten "bordel"tam dal při založení ownwer?Mám pocit,že obsah cache určují do jisté míry cacheři,kteří ji odloví
Já osobně "bordel"vyndám z cache bez ohledu na to,jestli je,nebo není moje...Když nemám nic na výměnu,tak nic neberu!Howgh:D
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 01 February 2008 - 19:52
Publikováno 01 February 2008 - 23:07
Prosím, neházejte všechny do jednoho pytle... Ono to někdy docela bolí... Já třeba můžu říct, že u nás na oboru jsou většinou (!) dobří kluci (a ty 3 holky, co tam jsou, jsou taky prima). A trubci se najdou v jakémkoliv kolektivu.maty napsal/a:
Publikováno 20 February 2008 - 1:12
Publikováno 26 February 2008 - 20:15
Publikováno 26 February 2008 - 20:20
Moje budouci kesky budou taky mensi, aby nedopadly jako reklama na Kinder.
Publikováno 26 February 2008 - 20:22
Co si myslíte o nano keších?
Publikováno 26 February 2008 - 20:23
Publikováno 26 February 2008 - 20:24
Publikováno 26 February 2008 - 20:27
Ondrej Strnad napsal/a:
A na GC.com se nano cache označuje v listingu taky jako nano? (nemáš nějaký příklad nano?)
Publikováno 26 February 2008 - 20:38
Sutech napsal/a:
Ondrej Strnad napsal/a:
A na GC.com se nano cache označuje v listingu taky jako nano? (nemáš nějaký příklad nano?)
Ne, nejmenší velikost je mikro, které v sobě zahrnuje všechny ty piko, nano apod.
Publikováno 27 February 2008 - 16:04
Tak jsem dnes schválně našel 3 micro a začaly mě taky bavit. Ale to asi není úmyslem tohoto vlákna nahnat mě na microcache, když se to tu jmenuje STOP Mikrománii. Díky.Ondrej Strnad napsal/a:
Tento článek mě zaujal, zatím jsem byl zastáncem větších keší, ale myslím že bych mohl začít i s odlovem micro.
Publikováno 27 February 2008 - 16:52
Publikováno 27 February 2008 - 16:59
Publikováno 27 February 2008 - 18:59
Publikováno 27 February 2008 - 20:24
Publikováno 27 February 2008 - 21:58
Garmin GPSMAP 60CSx, THL W100, c:geo, WhereYouGo
Publikováno 27 February 2008 - 23:28
Přesně, kámo, souhlasím s tebou. Mně se na geocachingu líbí, že má hodně podob a možností. Honění se za FTF, výlety do přírody, lození po kopcích, luštění luštěnek, hledání schovek... Každý ať si vybere. Logy typu "mysterky takovéhoto typu nemám rád" by si mohli kešeři odpustit. Tak ať tam nelezou..., ať si vyberou, kam jít.wympy napsal/a:
Vždycky, když si doma s Alčou a s dětma plánujeme nějaký výlet a já povídám: „... tak Áňo, dneska to bude sice do kopce, ale najdeme si cestou nějakou kešku, jo?“, tak dostanu okamžitě a vždy stejnou odpověď/otázku: „...velkou?!?“ a moje odpověď je také vždycky stejná: „... jasně! Velkou!“ (Áně je 11 roků a jsou jí vcelku ukradený zajímavý místa s mikroskrejší, ať je ta mikroskrejš sebelepší, ale nová šňůrka, kterou najde v kešce, a na kterou si pověsí na krk mobil, ta jí vždycky udělá radost) A tak si Áňa utíká sbalit do batůžku svůj pytlík, plný drobností a hračiček na výměnu a těší se na „velkej trade“... Takže, když jdeme hledat s Áňou, tak to musí být „VELKÁ“ a myslím, že velikost kešky hraje stejnou roli i u ostatních dětí. Naopak, když sednu na kolo a jedu si někam pro mikrokešku, u které je už z předchozích logů jasné, že to bude nějaký skvost, jako jsou třeba Chvojkovy sady nebo Led led od velmistra všech mikrokešek Michals&Flower nebo zst.Plzen – Koterov od Datel12, anebo i filmovka, ale na nějakém zajímavém nebo crazy místě jako třeba Gansplatz nebo Breznik – Otava serie, tak s sebou Áňu neberu, protože vím, že to asi neocení.
Prostě si kešky vybíráme a ty ostatní necháváme ležet ladem a tak je nám tudíž ukradený jaký si kdo dělá krabičky a na jakých místech a nikoho neprudíme s tím, jak by to měl dělat. Vybírejte si takyJe jich tu přes pět tisíc, s tím si chvilku vystačíte
btw. přečetl jsem celé tohle vlákno a závidím tomu pánovi, který tu má nejvíce příspěvků, kolik má času (když jsem byl před dvaceti lety studentem ČVUT FEL, tak jsem měl taky spoustu časua je mi ho trochu líto, že ten čas ubíjí vysedáváním u PC a plozením duchaplných příspěvků do všech možných fór na tomto webu, ono je ho dost vidět i jinde, jak jsem si všimnul (my jsme tenkrát neměli ani geocaching ani internet a tak jsme vysedávali na Klamovce nebo na Hřebence v hospodě
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů