Geokalendář 2009
Publikováno 03 září 2008 - 20:13
Publikováno 03 září 2008 - 20:18
Publikováno 04 září 2008 - 5:30
matlas napsal/a:
choze: chceš říct náčelníku, že můj nesmělý pokus o kapesní kalendář, je jediný dotažený počin v oblasti v tomto roce? :-)
bohužel
Publikováno 30 říjen 2008 - 14:23
http://www.geokalendar.dpnet.org/
Publikováno 30 říjen 2008 - 15:03
pazitka napsal/a:
Ahoj! Po několik sezón jsme měli možnost sledovat na serveru geocaching.cz chvályhodnou aktivitu dobrovolníků, jejímž výsledkem se stal vždy zajímavý geokalendář. Letos tato aktivita ztroskotala. Využíváme této příležitosti a neseme svou kůži na trh s kalendářem podle vlastních představ. Děláme to zejména pro vaši radost, a pro vaše potěšení. Můžete si jej prohlédnout a případně i objednat zde:
Objednáno. Vypadá to skvěle :-). Základem solidního a dobře vypadajícího kalendáře jsou slušně udělané fotky, které drží pohromadě... Nic proti sbírce fotek zdejšího kačerstva ale na takovouhle úroveň by se to asi jen tak nedostalo (aniž bych se chtěl koholi dotknout). Ta cena je opravdu lidová... Díky!
Publikováno 30 říjen 2008 - 15:16
Vypadá to moc pěkně. Ale bohužel si neobjednám, necítím z toho to GEO, bohužel. Moc krásné fotky přírody, ale podobných kalendářů jsou v obchodech desítky. Jen za jinou cenu...pazitka napsal/a:
Publikováno 30 říjen 2008 - 15:21
sobikovi napsal/a:
Vypadá to moc pěkně. Ale bohužel si neobjednám, necítím z toho to GEO, bohužel. Moc krásné fotky přírody, ale podobných kalendářů jsou v obchodech desítky. Jen za jinou cenu...pazitka napsal/a:
To jako že se tam v popředí neválej volně ložený a otevřený plastový krabice do mikrovlnky ?
Publikováno 30 říjen 2008 - 15:26
Třeba i to, ale prostě tento typ kalendáře se opravdu hodí pro každého... krásné umělecké profesionální fotky přírody a v rohu logo Skloexport... GEO kalendář by měl zachytit život kačera a to je třeba i ta pixla, gpska, coin, logbook atd. Nechci nijak shazovat toto dílo, jen prostě píšu proč si ho nekoupím i když se mi líbí.. Toto není útok na autora ani ostatní, je to jen názor.wmh napsal/a:
To jako že se tam v popředí neválej volně ložený a otevřený plastový krabice do mikrovlnky ?
Publikováno 30 říjen 2008 - 17:17

Publikováno 30 říjen 2008 - 18:08
sobikovi napsal/a:
Třeba i to, ale prostě tento typ kalendáře se opravdu hodí pro každého... krásné umělecké profesionální fotky přírody a v rohu logo Skloexport... GEO kalendář by měl zachytit život kačera a to je třeba i ta pixla, gpska, coin, logbook atd. Nechci nijak shazovat toto dílo, jen prostě píšu proč si ho nekoupím i když se mi líbí.. Toto není útok na autora ani ostatní, je to jen názor.wmh napsal/a:
Jako spoluautor kalendare s tim nemuzu nez souhlasit! :-) Divite se? Nedivte se!
Chtel jsem tam takove fotky, ale nebylo jich dost, a nebyly pouzitelne. Kdybyste byli u vyberu tech fotek, pochopite. Takove fotky se musi uz fotit. Musi se na to myslet, kdyz se mackat spoust. A aby takova fotka byla krasna, kalendarova, musite k tomu mit slunce. Proste takove obrazky nebyly, a nebyl uz cas neco shanet, hledat, prosit.
Az pujdete priste na cache, a budete mit fotak a chut, myslete na pristi kalendar :-)
Geocaching je tedy bohuzel zastoupen jen v textu dole, tam najdte WP a nazev cache, u ktere se muzete potesit timto vyhledem, krajinou, prirodou. Pokud mista znate, potesi vas vzpominka, pokud ne, je to jiste pozvanka!
Publikováno 30 říjen 2008 - 18:20

Publikováno 30 říjen 2008 - 18:55
Díky za "podporu". už jsem se bál, že mne tady všichni rozcupují. V podstatě jsem nechtěl říct nic jiného, než poďme pro příští GEOkalendář fotit to co má GEO ducha, GEO atmosféru prostě to co ten kalendář dělá jiným... Fotky jsou moc pěkné, na hodně těch míst jsem byl nebo je znám... a stejně jsem si ho objednal, protože snaha se cení.pazitka napsal/a:
Publikováno 30 říjen 2008 - 19:02
sobikovi napsal/a:
Víš co je prima? Že si ho nemusíš koupit povinně.
Tak když Tě ten kalendář nezajímá, tak ho nekupuj a taky nekaz radost těm, co se jim líbí a klidně si ho koupí.
Díky.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 30 říjen 2008 - 20:41
Ale Kolombo, no tak.. Měl jsem za to, že třeba pochopíš to co jsem napsal a rozhodně to pochopil i autor :-) Ten kalendář je pěkný, je to fajn počin a cením si toho, že se toho prostě někdo chopil... jen jsem konstatoval, že ten kalendář pokud ho uvidí někdo jiný než kačer nepozná z toho tu GEO "podlinku", takže kdyby jsi k těm fotkám dal logo "Hnutí Brontosaurus" (pamatuješ ještě??kolombo napsal/a:
Tak když Tě ten kalendář nezajímá, tak ho nekupuj a taky nekaz radost těm, co se jim líbí a klidně si ho koupí.
Díky.

Publikováno 30 říjen 2008 - 20:52
sobikovi napsal/a:
Ale Kolombo, no tak.. Měl jsem za to, že třeba pochopíš to co jsem napsal a rozhodně to pochopil i autor :-) Ten kalendář je pěkný, je to fajn počin a cením si toho, že se toho prostě někdo chopil... jen jsem konstatoval, že ten kalendář pokud ho uvidí někdo jiný než kačer nepozná z toho tu GEO "podlinku", takže kdyby jsi k těm fotkám dal logo "Hnutí Brontosaurus" (pamatuješ ještě??kolombo napsal/a:
Díky.) a hodil popisky to jsou místa kde jsme byli, tak bude taky fungovat. Ale na tom všem proboha co píšu není nic špatného... a ten kalendář jsem si na konec objednal, pravě proto abych třeba ocenil práci autorů...
Hm, zajímavé :-(
Tak mi ale vysvětli, proč jsi o několik příspěvků níže napsal tohle:
sobikovi napsal/a:
Vypadá to moc pěkně. Ale bohužel si neobjednám, necítím z toho to GEO, bohužel. Moc krásné fotky přírody, ale podobných kalendářů jsou v obchodech desítky. Jen za jinou cenu...
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 30 říjen 2008 - 21:14
Kolombo, vždyť je to v tom příspěvku, který sem sice tady odmazal, ale... objednal jsem si ho právě proto, abych ocenil aktivitu autorů. Není to pro mne GEO kalendář, je to pro mne kalendář s fotkama z míst, které znám a tak budou v pracovně vyhovovat. Dalo jim to určitě hodně práce a to se cení.kolombo napsal/a:
Hm, zajímavé :-(
Tak mi ale vysvětli, proč jsi o několik příspěvků níže napsal tohle:
sobikovi napsal/a:
Vypadá to moc pěkně. Ale bohužel si neobjednám, necítím z toho to GEO, bohužel. Moc krásné fotky přírody, ale podobných kalendářů jsou v obchodech desítky. Jen za jinou cenu...
Víš, radši bych se díval na ne 100% fotky, ale třeba s vědomím, že je to fotka od kačera co tou keší chtěl něco říct, že ten GC je fakt pěknej, nebo ta keška má supr krabičku atd. atd. Nevím proč každý u kalendáře hledá 100% dokonalost fotek a zlatý řez když je mnohem důležitější atmosféra, duch těch fotek.
Publikováno 30 říjen 2008 - 21:20
Také sem neseděl se založenýma rukama a rozhodl jsem se jít do kalendáře na vlastní triko.
Bohužel také se bude jednat o nástenný typ,protože sehnat na poslední chvíli tolik fotek pro stolní je nemožné.
Pracovní název je prozatím Duchové Jizerských hor.
Prozatím se finalizuje, náhled by měl být k dispozici příští týden.
Vzal jsem to trochu z jiného soudku a vsadil jsem na ...., no nehte se překvapit
V kalendáři budou umístěné také nejhezčí coiny z letošního prodeje a i CWG,které jsme měli tu čest vyrobit.
Ale jak vidím, už ste stačili chudáka Pažitku patřičně zpranýřovat

Letošní kalendářové téma je nějak nebezpečné...
Publikováno 30 říjen 2008 - 22:25

Publikováno 30 říjen 2008 - 22:28
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů