Jak je financován gc.cz?
Publikováno 06 February 2008 - 8:18
Publikováno 06 February 2008 - 8:22
abakus napsal/a:
Cachemapa byl jen příklad. Stejně tak by se mohla nějak ohodnodit vaše prácě měsíčními odměnami nebo tak něco.
Nevšiml jsem si, že by tady někdo řešil financování hostingu. Určitě by se našlo i jiné, nekomerční řešení. Teď je to trochu nefér. Nešlo by to uplichtit nějak tak, že by Bob zaplatil půlku GCS a měli tady reklamu oba? To se ptám jen čistě teoreticky. Teď mě napadá, jestli se taky nebude chtít připojit třeba warps.info.
Jistě, v životě je to tak, že kdo chytne příležitost za pačesy a má kontakty, tak vyhrává, ale tady si na nic takového hrát nemusíme, ne?
Kdo to od něj koupí? To by se nějak vymyslelo, rozhodně by bylo lepší, aby doména byla v rukou nějakého geocachera.
Pochopitelně to nemá smysl, pokud se dá situace vyřešit nějak jednoduše. Pokud majiteli stačí reklama na stránkách a jiným způsobem nebude ovlivňovat chod nebo obsah stránek, je to, myslím, relativně vyhovující situace. Nesedí mi ale vymlouvání se na to, že majitelem doměny je někdo jiný, takže se nedá nic dělat ohledně čehokoli. I když to nemusí být jen výmluvy.
To řeknu tak nějak na plnou hubu, jak jsem zvyklý a jak mi narostla.
1. Ty něco z toho někomu z těch lidí závidíš?
2. Nebo ti jde o těch 50Kč?
Doporučení:
1. Nech si vrátit přeplatek za kalendář.
2. Kupuj na jiném shopu a podporuj tak ten - nikdo tě k tomu nenutí.
Dobrá doména = dobrý business = majitel si rozhoduje. Co je na tom k nepochopení?

Za komančů by ti komanči tvrdili, že Geocaching vymysleli imperialisti, aby zvedli prodej pohonných hmot, který u nich stagnuje.

Publikováno 06 February 2008 - 8:44
Publikováno 06 February 2008 - 8:48
Publikováno 06 February 2008 - 10:09
jimmyjames napsal/a:
Můžou nám tu jmenovaní odcitovat příspěvky Abakuse a bob&bobek, ze kterých došli ke svým závěrům vůči nim?
bob a bobek: A to,že členství je zde zadarmo Vás neopravňuje k tomu si z lidí dělat blázny a dirigovat jim co můžou a co nemůžou říkat.
bob a bobek:Ale pozor, ti kdo na ten baner kliknou aby se dostali do prodejny (podle GCS) o tom nesmějí vědět....proč? Asi by to neprošlo že?
bob a bobek: Prdlačky naší babičky. Prokecli jste se tady pánové sami...
hehehenejvětší kecalové a flejmaři v tomto vlákně...
Je mi opravdu líto Abakuse, boba&bobka a také adminům, že se kvůli jmenovaným chytrákům dostali do takovéhle situace.
ktery chytraky ted myslis?
Pepa.z.pocernic: Ty odkazy jsem mezitím zrušil. Bylo to chyba. Už mě to nebaví, řešit cizí problémy, snažit se vyhovět, muset se zodpovídat, jako bych někoho okradl. Už na to nemám ani sílu a asi přehodnotím svůj postoj vůči gc.cz.
Publikováno 06 February 2008 - 10:10
Jestli jsem to zde špatně pochopil, tak omluva, ale nějak ty kydy tady nechápu, o co komu jde.abakus napsal/a:
Harwey, na tvůj příspěvek jen tupě koukám a nevím, co si o tom myslet. Si děláš prdel nebo jsi to chtěl napsat někomu jinému?
Publikováno 06 February 2008 - 10:38
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 06 February 2008 - 11:03
Publikováno 06 February 2008 - 11:08
Publikováno 06 February 2008 - 11:21
Publikováno 06 February 2008 - 11:30
Šlo o affiliate účet. Účet byl zprovozněn letos v lednu. Včera jsem zrušil parametry na banneru, takže k žádným provizím nedochází a požádal jsem gcshop, aby účet zrušil. K žádné výplatě peněz administrátorům z něj nedošlo.abakus napsal/a:
2. Admini teoreticky dostávají velice symbolickou částku na Pepův účet, v podstatě pouze z klikání zákazníků na banner GCS na gc.cz.
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 06 February 2008 - 11:31
Publikováno 06 February 2008 - 12:16
Publikováno 06 February 2008 - 14:14

podívejte se na geoprojekt K pramenům
http://chipoliny.blo.../k-pramenm.html
Publikováno 06 February 2008 - 14:56
jimmyjames napsal/a:
...Načež vy, největší kecalové a flejmaři v tomto vlákně, je začnete sprostě osočovat z toho, že chtějí zjišťovat kam jdou jejich peníze z důvodu, aby se náhodou admini neobohatili! Naprosto pravý opak toho, co chtěli. JE MI Z VÁS VÁŽNĚ NA BLITÍ. Nechápu, jak někdo, kdo neumí ani číst, může psát do diskuzního fóra...
To mi připomíná jedno pořekadlo... Sakra, jak ono to je? Jo, už vím: "Zloděj křičí: chyťte zloděje!"...

Publikováno 06 February 2008 - 19:06
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů