Přejít na obsah


Fotka

Jak je financován gc.cz?


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
55 odpovědí na toto téma

#21 vop.cz

vop.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2008 - 20:44

Panove, chapu to dobre, ze OPET (jak to v zivote chodi) ti, kteri nejmin delaji, nejvic kecaji? A obvinuji z jakehosi "obohacovani" ty, kteri (mimo jine i) pro ty, co nic nedelaji a jen kecaji, delaji jak barevni ? Ma nekdo dojem, ze prace na provozu JAKEHOKOLIV aktivniho webu je jakesi cosi jen tak zadarmo bokem? I kdyz je to ve prospech komunity vyznavajici nekomercni zabavu ? Panove - jmenovite Bob & Bobek (a pripadni dalsi), je mi z vas, cituji jiz zde drive pouzity vyraz, UPLNE NA BLITI. Az budete neco delat pro tak obrovske mnozstvi lidi a ne jen kecat (a ted se schovavat za vyrazy "ja jen chtel zjistit", "ja nechtel nikoho napadat" apod.), tak se chopte lopaty a krumpace, pripadne klavesnice, a nainvestujte MRAKY sveho volneho casu a svych vedomosti do cinnosti ve prospech tisicehlave komunity. Delejte to rok zcela zdarma a TEPRVE POTOM BUDETE MIT MORALNI PRAVO byt jen otevrit usta. Ale to uz se na tu vec budete divat jinak... A pokud by vysledek tohoto flame mel byt ten, ze se na to nektery z aktivnich tvurcu tohoto webu bude chtit (skoro opravnene a otravene) vykaslat, tak JA BUDU PRVNI, KDO BUDE MIT CHUT VYKASAT SI RUKAVY A CHYTIT AUTORA TOHOTO FLAME (vyberte si za co). A radeji jeste jednou, aby to nezapadlo a taky proto, ze mi to prijde na miste: Bobe & Bobku - JE MI Z TEBE NA BLITI ! ... abyste si nemysleli, ze tu nejaky anonym vykrikuje a pak zmizi, tak zde ve spravedlivem hnevu pridavam i mail primo na me, kde si to se mnou muzete "vyridit".... VOP vop[]seznam.cz
  • 0

#22 swenney

swenney

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 405 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2008 - 20:48

Nemam slov.

50,- za kalendar a 5% z +- 1000 za nejaky veci z GCshopu.....takze za ten rok a pul co chodim na GC.cz temer denne, jsem prispel sto korun.
To mam propity za pul hodiny....TAK CO RESITE??

vubec bych se nedivil kdyby se na to admini vyprdli.... ale jiste se v radach nespokojencu najde nekdo kdo se o to tady bude starat, kazdou chvili dodelavat vychytavky do mapy atd atd ze?
  • 0

#23 jakteam

jakteam

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2008 - 20:55

Milí kolegové kačeři, víte, že jsme předmětem zájmu sociologů? To není vtip. V obecné rovině viz např. Petr Sak: Člověk a vzdělání v informační společnosti, kap. 8 Digitalizace životního stylu a životního pole člověka. Kačeři jsou sociální skupinou, o niž mají sociologové zájem v konkrétní rovině, jelikož jsou typickým případem lidí se silným vztahem k technologiím a zároveň k přírodě. Teď tedy musí jásat! Vypukla krásná česká diskuse na téma: nevydělal on si náhodou někdo korunu? A třeba z mých peněz? A co když má teď víc než já?! No to bych se na to podíval! My přeplatek z kalendáře vrátit nechceme, svodně jsme ho určili na gc.cz, zrovna dnes jsme zasvětili další tým - co jsme jim tak asi doporučili? Poučit se na gc.cz. V GCShopu taky nakupujeme svobodně a na gc.cz a gc.com taky chodíme svobodně. A reklamy svobodně ignorujeme. Tak koho to baví, ať tu diskutuje dál, my jdeme žít.
  • 0

#24 LiborH

LiborH

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 334 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2008 - 21:04

Myslím, že nejde o žádné závidění něčeho komukoliv, ale o zprůhlednění a rovné podmínky. Pak by se tu řešily keše a ne hovadiny.

Ta doména, hosting a odměna (byť symbolická) adminům se nechá vygenerovat z reklamy nebo dobrovolných příspěvků. Smůla je, že doména i hosting je cizí a tudíž admini jsou pouzí nadšenci, kteří věc nemají a nemohou mít ve svých rukách - pouze nádeniči ve svém volném čase na poli jiného :(.

Osobně Pepu obdivuju, že v těchto podmínkách je ochoten to vůbec dělat (a dobře dělat). Není totiž problém koupit doménu (byť ne tak přímnočarou), zaplatit hosting a sakumprásk se přestěhovat o stránku vedle a tam můžou mít standardní placenou reklamu všechny (tuším tři) shopy s geobižutétrií a GPSkama.
  • 0

#25 Majus

Majus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2008 - 21:06

a) Klikaci bannery si muze dat na sve stranky uplne kazdy a nikdo nikoho nenuti na ne klikat a tim, ze na nej kliknete nemate zbozi drazsi, nez kdybyste si stejny obchod vygooglovali- takze to nikomu neskodi. B) Podle me je sprava takovehleho serveru hlavne prace a starost, kterou mnoho lidi ani neoceni. Jak napsal pepa.z.pocernic: "Když byla občas nadhozena otázka nějaké přímé odměny, tak jsem tu možnost spíš odmítal ze snadno pochopitelných důvodů. Nejspíš by byla v porovnání k odvedené práci stejně spíš symbolická". Takze pokud adminum neco plyne z reklamy a z preplatku (pokud jsou dobrovolne), tak v tom nevidim zadny problem. A ani nevim, proc by se meli zpovidat z toho, kolik berou. Kdo nechce tak davat nemusi a pouzivat muze... Spis bych rekla, ze ta prace ani nebude ocenena, coz adminy nejspis az tak nezere, jinak by to nedelali, co je smutnejsi je fakt, ze tady nekteri na ne utoci (asi v domeni, ze oni na tom tady vydelavaji buhvi jake prachy) - to by me na jejich miste mrzelo nejvic - ne nezaplacena, ale neocenena prace...
  • 0

#26 JardaD

JardaD

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2008 - 21:10

Myslím, že tu v žaludku někomu leží dvě věci.
1)"reklamu tady má jen jeden eshop s gc věcmi, v jiném vlákně je popisováno, jak jinému nebylo povoleno přidat svůj konkurenční odkaz"
2)"po kliknutí na ten baner shopu budou z toho admini mít odměnu 5%"
Ad 1) docela dost by mě zajímalo, proč tomu tak je
Ad 2) velmi rád budu nakupovat přes jakýkoliv baner, abych mohl tímto způsoben přispět na provoz geocaching.cz nebo adminů samotných.
A zmínky o nevrácených přeplatcích za geokalendáře... dle mého jen ubohá snaha někoho bezdůvodně očernit.

  • 0

#27 choze

choze

    Advanced Member

  • Administrators
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2008 - 21:18

To snad není pravda!

Když jsem před necelým rokem vzal funkci pomocného administrátora Honzy, nikdy jsem netušil, že to dojde tak daleko a bude potřeba toho tolik řešit. Přišel jsem k webu, kterému končila licence, o čemž do té doby neměl nikdo tušení. A tak se řešilo. Dodnes. Nikdo neví, kolik času tomu věnoval Pepa, ani kolik dohod a jednání jsem kvůli vám všem řešil. Ale dělali jsme to rádi a zadarmo.

Nikdo z nás není majitelem této domény a tak si jen tak nemůžeme určovat, co zde bude a co ne. Uvědomte si to!


Co se týče veškerých výnosů, ať už z kalendářů nebo z čehokoli jiného, nikdy jsme si z tohoto nevzali ani korunu a právě kvůli tomu, že by se rázem vyrojila spousta kecalů, kteří by nám ty peníze záviděli nebo vyčítali. Peníze jsme plánovali použít na soutěže pro vás, až se nasbírá dostatečná částka.

A že se affiliate program zhodnocuje (-oval) na Pepově účtu? Jak už bylo řečeno, GC.cz není právnická osoba a nemá vlastní účet. Banner byl do programu zařazen "na zkoušku" a pak se na to zapomnělo.

Děkuji všem, co při nás stojí a o těch druhých si myslím svoje.
  • 0
Vložený obrázek Vložený obrázek

#28 h0--

h0--

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 079 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2008 - 21:30

Majus napsal/a:
a) Klikaci bannery si muze dat na sve stranky uplne kazdy a nikdo nikoho nenuti na ne klikat a tim, ze na nej kliknete nemate zbozi drazsi, nez kdybyste si stejny obchod vygooglovali- takze to nikomu neskodi.

S tím souhlas. Sám nějaký aff mám, ale nezdá se mi, že tím někomu ubližuju / někoho omezuju, nemám tedy za potřebí to oznamovat...
  • 0

#29 mitak

mitak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 277 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2008 - 21:35

No teda, to jsem zvědav, který nebožák udělá zápis do Kroniky :D Ale teď vážně: Nechcete už tenhle trapný server vypnout ? Stejně tu nic pořádného není a všichni byste si ušetřili nervy bez hádání v opakujících se vláknech
  • 0

#30 abakus

abakus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 159 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2008 - 21:36

Bohužel jsem musel na pár hodin pryč a jsem velmi nemile nepřekvapen, jak se tato záležitost vyvinula. Napřed objasní, o co mi šlo a naopak o co ne: 1. V žádném případě nebyl můj dotaz namířen proti GCS, jejich aktivitu hodnotím velmi kladně. 2. Už vůbec jsem neměl v úmyslu napadat adminy, ba naopak. 3. Ze všeho nejvíc mi bylo divné, že prostými počty člověk přijde na to, že pravděpodobně gc.cz dostane od GCS víc peněz, než je potřeba pro hosting, ale přitom admini tvrdí, že z toho nic nemají - tak kde ty peníze jsou. 4. Chtěl jsem zprůhlednit chod gc.cz a ne GCS, ty ani v nejmenším nepodezírám z toho, že by si peníze hamounili pro sebe. A teď reakce: GCS: Pokud peníze jdou pro adminy, je to jen dobře. Žádný přeplatek za geokalendář mi nevracejte, kdybych ho chtěl, tak jsem ho nenechával pro gc.cz. Rozdělte to adminům (snad to vyjde aspoň na jedno pivo pro každého). tbkark: Ve svém úvodním příspěvku jsem POPROSIL a PODĚKOVAL za inforamce, o nějakém nároku na informace nebo na něco jiného jsem nenapsal ani písmenko. Jelikož jsem kromě nákupů nechal těch 50 Kč cíleně na podporu gc.cz a taky proto, že veškerý obsah tohoto serveru se skládá z našich příspěvků a práce adminů, tak si myslím, že aspoň morální právo na informace bychom mohli mít. bob&bobek: nekteré tvoje/vaše příspěvky jsou dost přehnané. Autacek: Není to ani vtípek ani provokace, je si myslím, že je to záležitost, kolem které se chodí jako kolem horké kaše a přitom by to určitě spousta lidí ráda věděla. pepa.z.pocernic: hlavně to chce klid, minimálně já stojím při tobě ;) HaLuMa: Naprosto s tebou souhlasím AgentJ: Píšeš nesmysly. Já vím, že dávám např. 50 Kč na gc.cz, ale nevím, co se s nimi skutečně děje a mrzí mě, že ti, kteří s gc.cz mají nejvíc práce, tvrdí, že z toho nic nemají. vop.cz: kdo je autorem tohoto flame? Snad ne já. Protože jinak by se mě dost dotklo to, že tvrdím, že se tady někdo obohacuje. Závěr: 1. Stále nevím, kdo se stará o přebytky, kolik jich je a jaké jsou vlastně náklady na provoz gc.cz 2. Tajně jsem doufal, že se někde najdou "zapomenuté" peníze a že z nich bude něco užitečného. Namátkou třeba cílová odměna pro Pepu za dokončení cachemapy, pro Chozeho za něco jiného nebo prostě že někdo navrhne něco smysluplného. 3. Stále mi vadí nerovnoprávnost mezi eshopy. GCS (i Asolo) má na gc.cz reklamu jako kráva, přičemž mně připadne, že Bob nebo Bobek by byl ochoten zaplatit srovnatelnou cenu, ale není mu to umožněno. A já se ptám proč? Buď nikdo nic nebo stanovme podmínky, které budou stejné pro všechny. Na příjmy gc.cz jsem se mimo jiné ptal, abychom viděli, zda je vůbec potřeba jakoukoli reklamu řešit. 4. Skutečně má nad obsahem webu moc majitel domény? ON rozhoduje o tom, jaká reklama kde bude nebo nebude? Pokud je to pravda, je to trochu uhozené a nebylo by teda lepší doménu od něj odkoupit nebo se prostě přesunout na jinou adresu?
  • 0

#31 Sutech

Sutech

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 197 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2008 - 21:37

Ach jo, nejsme my Češi? :) Ne, tyhle dohady jsou naprosto zbytečné, nicméně mám pocit, že si tu někteří tak trochu nerozumí. Takže bych chtěl OBJEKTIVNĚ a co nejjednudušeji vyjádřit to, co jiní maskují do spousty balastu, ve kterém to zanikne. Upozorňuji, že pouza tlumočím názor některých přispivatelů, ne názor svůj:

NEJDE TAK O TO, JESTLI PENÍZE, CO ADMINI ZÍSKAJÍ Z BANNERŮ A JÁ NEVÍM Z ČEHO JEŠTĚ, POUŽIJÍ PRO SVOJI POTŘEBU NEBO POTŘEBU FÓRA, ALE O TO, ŽE TY PŘÍJMY NEJSOU TRANSPARENTNÍ. Nikdo tak neví, že kliknutím na banner získá admin 5% atd. A přitom by stačilo, aby pod bannerem bylo napsáno : Kliknutím na tento odkaz přispíváte na provoz fóra...

No a nyní můj vlastní názor:

Mně je naprosto jedno, jestli tu jsou nějaké skryté příjmy z bannerů, reklam a podobného, dokonce je mi jedno, jestli bude na každém 2. řádku reklama a už vůbec mě nezajímá, jestli z toho admini financují poznávací cestu do JARu za Krejčířem :D a nebo zda je dají na fórum/soutěže/charitu. ADMINI, NENECHTE SE ZNECHUTIT ;)
  • 0

#32 makovec

makovec

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2008 - 21:45

Rikal jsem si, ze si na gc.cz nebudu vytvaret ucet a casem se mozna pridam ke "komunite". To, co jsem ale ted cetl je fakt hnus. Je zajimave, ze vzdycky se najde nekdo, kdo spusti takovejhle flame a keca blbosti. Sam jsem jeden cas administroval pro zabavu jeden web a vim, co vsechno to obnasi a jaky jsou s tim spojeny starosti. Pokud to nekdo dela jako hobby, tak bychom pred nim meli smekat a ne mu s..t na hlavu (omlouvam se za ten vyraz). Ja osobne nemam problem s tim, kdyz jakakoli castka z toho, co si koupim, pujde adminum. Pral bych si, aby se admini nenechali ovlivnit touto debatou (tim mam na mysli jeji negativni cast) a nechteli s tim treba prastit. Byla by to rozhodne skoda. Debata bude za chvili zapomenuta, ale gc.cz pujde dal..
  • 0

#33 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 623 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2008 - 22:00

abakus napsal/a:
2. Tajně jsem doufal, že se někde najdou "zapomenuté" peníze a že z nich bude něco užitečného. Namátkou třeba cílová odměna pro Pepu za dokončení cachemapy

Ta může být prohlášena za dokončenou hned i nikdy

abakus napsal/a:
3. Stále mi vadí nerovnoprávnost mezi eshopy. GCS (i Asolo) má na gc.cz reklamu jako kráva, přičemž mně připadne, že Bob nebo Bobek by byl ochoten zaplatit srovnatelnou cenu, ale není mu to umožněno. A já se ptám proč? Buď nikdo nic nebo stanovme podmínky, které budou stejné pro všechny.
Na příjmy gc.cz jsem se mimo jiné ptal, abychom viděli, zda je vůbec potřeba jakoukoli reklamu řešit.

Když bylo potřeba vyřešit problém se změnou serveru, tak se toho musel někdo chytnout a zajistit to. Udělal to gcshop a hosting koupil. Za to dostal reklamu bez dalšího placení. Pak je tu mnohaletý vlastník domény, který ji nám nechává k uživání. Takže za to dostal reklamu bez dalšího placení. gcshop a vlastník domény jsou defakto "investory" technických prostředků serveru.

abakus napsal/a:
Pokud je to pravda, je to trochu uhozené a nebylo by teda lepší doménu od něj odkoupit nebo se prostě přesunout na jinou adresu?

Kdo to od něj koupí? gc.cz jsou v tuhle chvíli zatím dva dobrovolníci.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#34 abakus

abakus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 159 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2008 - 22:23

Cachemapa byl jen příklad. Stejně tak by se mohla nějak ohodnodit vaše prácě měsíčními odměnami nebo tak něco. Nevšiml jsem si, že by tady někdo řešil financování hostingu. Určitě by se našlo i jiné, nekomerční řešení. Teď je to trochu nefér. Nešlo by to uplichtit nějak tak, že by Bob zaplatil půlku GCS a měli tady reklamu oba? To se ptám jen čistě teoreticky. Teď mě napadá, jestli se taky nebude chtít připojit třeba warps.info. Jistě, v životě je to tak, že kdo chytne příležitost za pačesy a má kontakty, tak vyhrává, ale tady si na nic takového hrát nemusíme, ne? Kdo to od něj koupí? To by se nějak vymyslelo, rozhodně by bylo lepší, aby doména byla v rukou nějakého geocachera. Pochopitelně to nemá smysl, pokud se dá situace vyřešit nějak jednoduše. Pokud majiteli stačí reklama na stránkách a jiným způsobem nebude ovlivňovat chod nebo obsah stránek, je to, myslím, relativně vyhovující situace. Nesedí mi ale vymlouvání se na to, že majitelem doměny je někdo jiný, takže se nedá nic dělat ohledně čehokoli. I když to nemusí být jen výmluvy.
  • 0

#35 Sumak.cz

Sumak.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2008 - 22:30

Tak jsem si vse procet a vidim ze vetsina spis souhlasi ba co vic dokonce mrzi ze adminum nezbyva vic. Vlastne jsem necetl nikde nejake vycitky ze si neco nechavaji na co nemaji pravo a proto se podivuji nad tim ze nekdo reaguje slovy HNUS .....atd. Jedine co tu padla otazka kolik stoji provoz . Spis by mne pripadalo nespravne ze by GC.CZ ze shopu nedostavalo nic v tom pripade bych asi nakupoval jinde :) TEda necahl si nakupovat. Dnes kdyz jsi koupim cokoliv vjakemkoliv obchode platim spotrebni dan, DPH , za penize ktere zdanim dani z prijmu a dyz pracuji pro nekoho jeste za mne zaplati cca 30 % zamestnaneckou dan(takze min 50%- 80%) jde pryc a ja nevim co se snima opravdu deje, takze nejakejch usmudlanejch 5 % je smesnejch. Spis bych se zamysle jak dostat na provoz GC.cz(Adminu a jejich projektu) vice penez .
  • 0

#36 Fénix-4018

Fénix-4018

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 558 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2008 - 22:35

Držím adminům palce, z vlastní zkušenosti vím, jak nevděčná práce to na podobných komunitních serverech bývá. 90% odvedené práce není vůbec vidět, co se daří se počítá za samozřejmost a co se nedaří, stejně jako sebemenší chybička, je omlacována o hlavu. Zpravidla těmi, kteří sami neudělali nic. Teď mluvím zcela obecně, z vlastní zkušenosti, nemám na mysli konkrétní osoby zde. Ohledně přeplatku jsem se jednou rozhodl a nic zde mě nepřimělo to měnit.
  • 0

#37 Trauma_Zero

Trauma_Zero

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 507 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2008 - 23:36

Normálně bych na hlavní stranku mrskl odkaz na PayPal (řekněme nově zřízené) konto spolu s vizualizovanými měsíčními "příjmy" pro adminy GC.CZ. Věřím že spousta lidí by přispela za tu práci co zde admini dělají. Spousta serverů co vyrábí/poskytují freeware to tak má, je to jednoduché, průhledné a účelné.
  • 0

#38 bob&bobek

bob&bobek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2008 - 0:25

Rád bych upozornil ty co si stále myslí,že sem to tady rozšťoural kvůli nějakému výdělku adminů aby pochopili: - nic jsem nerozšťoural schválně,pouze jsem v předešlém vlákně reagoval svým názorem na systém reklamy na GC.com a to,že se do toho ostatní lidi obuli nemohu ovlivnit ani to kam to dospělo a jak nám to objasnili/zamotali admini spolu s GCS - je potřeba si uvědomit,že JÁ jsem byl ten (možná i první), kdo jsem chtěl zcela dobrovolně adminům PLATIT za jejich činnost a proto jsem je kontaktoval a nabídnul jim ať se vyjádří kolik za to chtějí (za tu reklamu),pokud by řekli sumu tak to budu respektovat nebo ne. - když to odmítli s tím odůvoněním co jsem obdržel,že to nejde,tak jsem to pochopil a dál jsem je nepřesvědčoval. -říkejte si o mě co chcete ale jejich práce si VÁŽÍM!!! a v žádném případě nesouhlasím, s tím aby kvůli tomuhle nesmyslu s tím někdo šlehal. Jak bylo výše řečeno,stačilo jen napsat o co se jedná a spousta lidí by to i ocenila! Ale ta zbytečná kamufláž,které teď nikdo nerozumí asi vyprovokovala víc lidí než se počítalo. Pro GCS Team: S tím přeplatkem nedělejte zbytečně křeč. Pokud s tím někdo souhlasil tak s tím souhlasil a nemá význam to řešit takhle radikálním řezem. Pokud to čtete celé tak asi snad chápete,že spoustě lidem nejde o ty prachy ale o ten systém,kterej jste tak drželi pod pokličkou.
  • 0

#39 jimmyjames

jimmyjames

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2008 - 0:31

Pročetl jsem si celé tohle vlákno a musím napsat, že JE MI TU Z NĚKTERÝCH LIDÍ VÁŽNĚ NA BLITÍ! Jmenovitě z makovec, Majus, swenney, vop.cz.

Opět se tu prokazuje, že někteří lidé (zejména jmenovaní) nejsou schopni ani porozumět psanému textu nebo snad ani nečtou to, na co reagují! Můžou nám tu jmenovaní odcitovat příspěvky Abakuse a bob&bobek, ze kterých došli ke svým závěrům vůči nim? Asi dost těžko, když nic takového nikdy nikde nenapsali, že? Z jejich příspěvků jsem měl zcela jasný dojem, že naopak by velmi rádi gc.cz a jeho adminům přispěli peníze. Jak zcela čitelně píší, přišlo jim líto, že admini, podle svých tvrzení, nemají za jejich práci žádnou odměnu. Načež vy, největší kecalové a flejmaři v tomto vlákně, je začnete sprostě osočovat z toho, že chtějí zjišťovat kam jdou jejich peníze z důvodu, aby se náhodou admini neobohatili! Naprosto pravý opak toho, co chtěli. JE MI Z VÁS VÁŽNĚ NA BLITÍ. Nechápu, jak někdo, kdo neumí ani číst, může psát do diskuzního fóra...

Také bych rád věděl, kam peníze jdou. Ovšem ne z důvodů, které si tu výše jmenovaní vycucali z prstu, ale proto, abych věděl, jestli část peněz dostanou admini fóra, kteří si je dle mého názoru zaslouží a měli by za svou dobře odvedenou práci něco mít, nebo skončí kdesi v černé díře. Je mi líto, že se tu sice nějaké peníze točí, ale admini, podle svých tvrzení, z toho nic nemají.

Je mi opravdu líto Abakuse, boba&bobka a také adminům, že se kvůli jmenovaným chytrákům dostali do takovéhle situace. Jak se říká, "za dobrotu, na žebrotu":|
  • 0

#40 choze

choze

    Advanced Member

  • Administrators
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2008 - 7:03

abakus napsal/a:
Cachemapa byl jen příklad. Stejně tak by se mohla nějak ohodnodit vaše prácě měsíčními odměnami nebo tak něco.

Víš, že ani nemám zájem o nějaké peníze?

Nevšiml jsem si, že by tady někdo řešil financování hostingu. Určitě by se našlo i jiné, nekomerční řešení. Teď je to trochu nefér. Nešlo by to uplichtit nějak tak, že by Bob zaplatil půlku GCS a měli tady reklamu oba? To se ptám jen čistě teoreticky. Teď mě napadá, jestli se taky nebude chtít připojit třeba warps.info.

Financování hostingu se řešilo při přechodu na jiný systém / hosting. Aktuální stav nedovoluje reklamu dalším subjektům. Dokážete pochopit, že ne všechny informace zde můžu zveřejnit? Warps.info se připojit chtějí, ale ze stejného důvodu jsem je musel odmítnout.

Nesedí mi ale vymlouvání se na to, že majitelem doměny je někdo jiný, takže se nedá nic dělat ohledně čehokoli. I když to nemusí být jen výmluvy.

Nejsou to jen výmluvy. V současné době čekám na vyjádření majitele ke stavu událostí.
  • 0
Vložený obrázek Vložený obrázek




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama